- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
köszi!

A v1.0 és a v2.0 pró között rágódom, elég komoly anyagi vonzata van a dolognak: még garis v1.0-t kapok 1000EUR alatt, a v2.0 új lévén nemigen fordul elő használtpiacon, új ára meg 1550EUR környékén van.
"a V2.0 tudja a 2,4Ghz-et, az 5,8-at, automatikusan tud kapcsolni...." - ezt a v1.0 is tudja, azaz gondolom a wifi-interferencia a régebbi pro modellnél se lesz akkora gáz
A speckók között nekem a liveview 1080p ugrott ki - de ez annyira nem zavar, a komponáláshoz sztem a 720p is elég lesz.
"a motor indítása-leállítása nekem jobban tetszik a V2.0-nál...valahogy finomabban működik a dolog ... Valszeg ezzel is az aksit, és a motorokat kímélve..." <- ez viszont érdekes fejlemény

#843: ebből engem ez a rész érdekel igazán:
"The most significant changes to the Phantom occur under the hood, specifically the inclusion OcuSync HD Video Transmission system and the FOC sinusoidal driver ESCs. This new propulsion system is paired with 9455S quick-release propellers to reduce the noise power up to 60%." - ez gondolom repülési időben is tükröződik.#844: a régebbi pro-nak is van mechanikus zárja, és kavartak a híroldalak a h.265-tel is, mintha azt is a v2.0-val találták volna fel, pedig mégse.
A gyakorlatban a kérdés, hogy az új ESC-k és az OcuSync megér-e a gyakorlatban 5-600EUR avagy bő 30% többletkiadást, de sztem maradok a réginél, hacsak nem mutatnak valami komoly fejlődést képminőség-téren. A zaj engem nem zavar, úgyis új audiosávot kapnak majd a videók.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest