- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Mondjuk egyszerűen csak attól is lehet, hogy a filmben,amit nézel kevés az i-frame, ugyanis attól függ (meg persze procitól), hogy mennyi idő amíg beletekerés után ''megjön'' a kép. Viszont ha minden filmnél ez van, akkor ez a lehetőség kilőve.
Amúgy szerintem sem érdemes minden szir-szar codeket felpakolni. (divx, xvid, ac3, esetleg ogg, aztán kész.) -
JulWCZar
senior tag
thx kipróbálom
-
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem is kezdd előlről. Nem kell WinReinstall, elég ha bemész a Vezérlőpult -> Multimédia -> Eszkötök fülre, majd a Videotömörítési kodekek közül eltávolítasz mindent, ami nem az alap Windowssal került fel. Először persze uninstalláld az összes packot, így kevesebbet is kell majd ''kézileg'' törölnöd. Ezek után rakd fel a DivX 5.02-t és semmi mást, majd próbáld ki. Ha így működik (kéne neki), akkor kezdheted visszarakni a sok (valószínűleg nagyrészt felesleges) mindenfélét, aztán amikor már nem működik, akkor tudni fogod hogy az csaszte el amit utoljára felraktál.
Megeshet mondjuk az is, hogy felraksz mindent újra, és úgy is jó lesz, akár azért mert más sorrendben pakolod fel a cuccokat mint korábban, de az is lehet hogy csak a Windows gubancolt össze vmit és csak vágyott már a reinstallra :D -
sekigahara
csendes tag
Azzal a pakkal én is szívtam keveset, le is lett pucolva a francba. Inkább felpakoltam egyenként a cuccot.
-
schenker
tag
Nmost...
Ide figy...
1) Uninstalallsz minden regi szart.
Ha mindent felpakosz, elegge egymasba gabalyodhatnak a dolgok!
En javaslom hogy az 1) lepes utan tedd fel ujra a divx 5.02 t! Ez viszonylag uj.
Eleg jol mukodik meg a divx 4.11 is!
Ha nimo codec packod van, akkor pedig azt rakd fel basic installon.
Ennyi az egesz, remelem sikerul! -
Polesz
addikt
Szerintem felesleges 2-3 codecpackot is felnyomni, mert úgy összekapja a rendszert mint a huzat :))
Ha mindez csődöt mond, akkor próbálj ki egy tuti lejátszót :DD :DD :DD
[L]http://movix.sourceforge.net[/L] -
JulWCZar
senior tag
Adott egy film. Nem is egy. Namost:
Nem tudok bennük előre ugrani, mert akkor megszűnik (megáll) a kép, csak a hang megy tovább.
DivX 5.0.2 fenn
Van fenn egy Nimo codec pack 4.4 (jokis homemade)
Meg egy Ace's codec pack 7
Szal elégsok cucc amiről nem tudom mi, alényeg az hogy akármit teszek fel a probléma fenn áll, több filmnél is (viszon t nem mindegyiknél).
Mi lehet a gond?
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Acer notebook topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest