- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Az az egeszben a legviccesebb, hogy a DivX Player akadas nelkul jatsza le a filmet.
-
KovacsUr
addikt
Annyira azért nem.. van egyébként néhány ''pack'', ami felteszi ezeket is, de biztosabb, ha kézzel csinálod, és tudod, mi történik a gépeddel. Meg így biztos lehetsz benne, hogy a legfrissebb változatot használod, és nem szívsz a régi bugok miatt (csak az újak miatt :P). Szerintem.
-
kamikaze boci
őstag
lehet, hogy ez nem segít, de én leírtam egy telepítési sorrendet az mp classichoz, és ez eddig hibátlan:
''Én a DivX 3.20 telepítéssel szoktam kezdeni (ebben elvileg egy jobb MP3 codec is van, mint ami a Windows-zal érkezik). Utána a DivX 5.xx telepítés jön, a DivX-szel készült filmek lejátszáshoz (a kérdésre, hogy a DivX3 alapú filmek kezelését átvegye-e, nemet szoktam nyomni). Mivel a DivX 4/5 nem játssza az egyéb más MPEG-4 alapú codecekkel készült állományokat (ffdshow, xvid, 3ivx, stb.) ezért én a 3ivX D4 4.0.4-es változatát is felteszem mellé. A 3ivX-ben beállítom, hogy a DivX-en kívül minden MPEG-4 alapú vackot lekezeljen. Ezután jön még egy friss AC3Filter telepítés, esetleg még egy full fraunhofer MP3 codec. Mostanában kezd elterjedni az Ogg Vorbis, esetleg érdemes lehet a hozzávaló codecet/DirectShow filtert feltenni, de egyelőre a legtöbb letölthető film MP3 vagy AC3 hangsávval érkezik. Az SVCD-re szánt MPEG-2 fájlok lejátszására nem jó külön MPEG-2 codec, ezeket a legjobb valamelyik szoftveres DVD lejátszó progival nézni, de alkalmi lejátszáshoz (esetleg külső felirattal) a Media Player Classic most már megfelel, mert saját MPEG dekódere van (nem kell hozzá codec). VobSubot is fel szoktam telepíteni természetesen.'' -
KovacsUr
addikt
Na mindegy, mondom, ha már itt vagyok :)
Szóval
[L]http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=82303[/L]
Innen a legfrissebb MPC és VSFilter kell.
MPC-t kitömöríted egy neked szimpatikus könyvtárba, a VSFilter.dll-t is, aztán abban a könyvtárban, ahová kitömörítetted a VSFiltert, kiadod a
regsvr32 /s vsfilter.dll
parancsot. Ezután ha stimmel a videó és a felirat fájlneve, automatikusan betölti a feliratot a VSFilter, akármiben játszod le a videót (akár standard 6.4-es Media Playerben is). -
-
twollah
nagyúr
Nem akartam uj topicot nyitni.
A problemam a kovetkezo.
A hang elcsuszik a kephez kepest divx lejatszasnal.
A legujabb divx van fenn + a legujabb AC3 kodek.
A konfig Athlon 1133Mhz, 256Mbyte RAM, w!nME, GeForce2MX400 64Mbyte RAM, SBPro128, a lejatszo BSPlayer legujabb.
Kicsit le vagyok lombozva, hogy regebben minden ment csont nelkul, most meg minden akadozik.
Valaki tudna segiteni. -
ocso
tag
Hi!
Tegnap konvertáltam egy XVid filmet VCD-re, és a TMpegEnc kb. 9 perc alatt ledobta a láncot : Read error-ral, de ezt a filemet VCDEasy simán átkonvertálta. Csak a kép kajakra ''pixeles'' lett. Lehet, hogy a film a szar? Vagy tömörítsem újra az AVI-t mással és utána VCD? :F -
A VBR (változó bitrátájú) hangsávok hajlamosak a hangcsúszásra.
VirtualDub-ban save wav-al mentsd le a teljes vbr mp3 hangsávot, majd a kapott wav fájlt nevezd át mp3-ra. Ezután konvertáld vissza wav-ba valami jó programmal pl. winamp. Így már van egy szabványos wav hagsávod amit a virtualdub-ban a source audio wav audio-val tudsz hozzárakni a filmhez.
Ezután az audio alatt full processing-et választasz és a compression pontnál kiválasztasz egy CBR (állandó bitrátájú) mp3 tömörítést és ezzel betömöríted a wav-ot. -
ocso
tag
Hi!
Lenne egy hatalmas próblémám! Egy rákos divX filemet nem tudok normálisan átkonvertálni VCD formátumba. Vagyis a konvertálás frankón megy a TMPegEnc -el, de viszont elötte VirtualDub-bal felíratoztam, mert nem szinkron. Na már megnyitáskor ( DivX 5.0.5 ) kiírta a VirtualDub, hogy bla..bla nem megfelelő a audio bitrate vagy mi és 16532 ms csúszás lesz a video stream-hez képest és ''demux''-ljam, majd tömörítsem újra konstans bitrátájú tömörítővel. Ez az utolsó mondat nem világos. :O
Üdv.:
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest