- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
:D slk900u sp94-t akartam, de azt nem tudtam még ausztriából sem hozatni. de nem gáz, mert 1 fokkal hűt csak jobban, mint az slk900u. :)
zárt házban nekem is 38-39 fok az idle. de nagyon faja a hűtő, mert 1500rpm-n simán meg tudom húzni a procit 3.6-ra. :) 9.2-es enermax venti van rajta. -
zsoltee10
addikt
válasz
csabicsepp #82 üzenetére
jaja ez a másik. intelnél még a 845->875 váltást is kibírja, mert az ide vezérlő hasonló. viszont egy amd-s rendszerről p4-re váltáskor nekem teljesen meghalt, esélyem sem volt javítani. :DDD
-
zsoltee10
addikt
hát kicsit durván fölé mér. mire beér a biosba hidegindítás után már 50fokot mutat, aztán a borda alja még hideg....a p4c800-m rendesen méri a hőmérsékletet. de mind1, én csak segítő szándéktól hajtva osztottam meg a tapasztalataimat a kedves p4 ügyekben járatlan kollégával. :DDD
-
zsoltee10
addikt
a rubycon kondik tényleg ott vannak a szeren, az abit tanult a kondihibás botrányos lapok esetéből.
Abittal jobban lehet húzni? Persze....neked hány P4C800-d volt? :) tapasztalataim szerint az Asus-szal legalább annyira lehet húzni a gépet, mint az abittal. és a feszingadozás sem akkora. egyszerűbben jobban össze van rakva. XCbikernek 560-t mennek a hynix ramok P4C800-ban, míg Abit IC7-max3-ban csak 530-t mentek.... -
zsoltee10
addikt
én azért kicsit aggódva figyeltem, ahogyan csavartam be a cu-t, úgy lett ''teknő'' a lapból. Meg nálam már elvi kérdés lett a sok szívás után, hogy abitot NE!
Haver eddig röhögött rajtam, mert neki Ic7 van, és megy jól. aztán egyszercsak nem ismerte fel a floppyt. azután akkor is felismerte, ha nem volt rajta. hülyeséget ír ki a hőfokokra, és kevés feszt ad mindennek. nekem elegem lett belőle, főleg, hogy gyk. két hónapig nem volt gépem. az első ic7 1 napig ment, a második 1 hétig...Asus P4C800 sokkal komolyabb darab, és Gianninál a deluxe 32.9 ne mond már nekem, hogy sok érte.
A zalmanos témával kapcsolatban: én a cu-t javaslom, a cipeléssel sincs gond, csak nem kell lóbálni, meg leejteni a házat. tény viszont, hogy az alcu árban jobb vétel, maximum 2 fok az eltérés a neves külföldi hw oldalak szerint is. -
zsoltee10
addikt
Egy jó tanács: miért veszel IC7-t? sztem Asus P4C800-zal jobban járnál. Gyakorlati tapasztalat -azon kívül, hogy nekem 2-ből 2 szar volt- hogy az új rev.2.0-ás P4C800-n van egy merevítő a lapon a proci foglalatnál, hogy a zalman 7000 ne hajtsa meg a lapot. ugyanis nekem az IC7 kicsit görbült, miután feltettem a zalmant. arról nem is beszélve, hogy az Asuson csavarozva van a hűtő felfogató keret, nem úgy mint az Abiton...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest