Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
én azért kicsit aggódva figyeltem, ahogyan csavartam be a cu-t, úgy lett ''teknő'' a lapból. Meg nálam már elvi kérdés lett a sok szívás után, hogy abitot NE!
Haver eddig röhögött rajtam, mert neki Ic7 van, és megy jól. aztán egyszercsak nem ismerte fel a floppyt. azután akkor is felismerte, ha nem volt rajta. hülyeséget ír ki a hőfokokra, és kevés feszt ad mindennek. nekem elegem lett belőle, főleg, hogy gyk. két hónapig nem volt gépem. az első ic7 1 napig ment, a második 1 hétig...Asus P4C800 sokkal komolyabb darab, és Gianninál a deluxe 32.9 ne mond már nekem, hogy sok érte.
A zalmanos témával kapcsolatban: én a cu-t javaslom, a cipeléssel sincs gond, csak nem kell lóbálni, meg leejteni a házat. tény viszont, hogy az alcu árban jobb vétel, maximum 2 fok az eltérés a neves külföldi hw oldalak szerint is.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest