Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaGi91
senior tag
Szia! Pont néhány hozzászólással ezelőtt írtam, hogy ugyanez volt velem is.
Az ip címed valamiért tiltólistára került náluk, vagy nem tudom de az a lényeg, hogy supportnak kell resetlenie.
Ha van mobilneted, akkor kapcsold ki a wifit és próbáld meg telóról mobilnettel (akkor más az ip-d). Úgy mennie kell. Ha működik, akkor fel kell venned a supporttal a kapcsolatot és kérni kell, hogy reseteljék az ipd.
Kicsit hátrány, hogy a live chat opció most csak más régióra váltva érhető el. Én UK régiós live chat supportot választottam, kb. 15 percet kellett várnom. Csávó elkérte e-mailem, nevem, IP címem és kész is volt 2 perc alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker