- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desy
tag
Szerintem érdekes játék még akkor is, ha ez valakinek nem tetszik. Nem egyforma az emberek érdeklődési világa és az elfogadó valamint a tolerancia készsége sem. Persze néha az is benne van a véleményben, hogy "vélemény". Az ilyet írónak talán fogalma sincs a játék tényleges arculatáról vagy a történetről. Tény, hogy a játékmenet és a szereplők eléggé furák. De a játék éppen ettől az, ami!
Én élveztem a kitalált történetet mert az egyediséget mindig annak látom, ami.

-
Desy
tag
Úgy tűnik a konkrét játékhoz nincs vitalap.
Néhány megjegyzés egy írásra viszont van, ami érdekes módon nem egy rajongói csoporthoz tartozik.
Nekem, tetszett a játék és egy levegővel végig is toltam... mivel amúgy se volt több időm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xcover 7 128/6
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest