Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ett
aktív tag
Ott az igazság Zordkaszásnál. Nekem egy Sony D-EJ761(jog proof) discman van. Ez még nem tud mp3-at lejátszani, de nem is most vettem. A hangminősége nekem tökéletesen megfelel. Ez a G-protection tényleg elég komoly rázkódásvédelmi rendszer. Kipróbáltam milyen, ha kikapcsolom és sétálgatok vele egyet. Egyszer sem akadozott a lejátszás. Aztán kipróbáltam futkározással. Úgy már akadozott, de bekapcsoltam a Dzsí proteksönt, és máris megszűnt a probléma.
Azt a Roadstart meg tényleg kerüld el messzire. Az I-river is elég jó cucc, mondjuk kinek melyik tetszik. Az viszont nem igaz, hogy a sony a hangbajnok a hordozható lejátszók terén. Van más is, ami jól szól. Például I-river. Semmivel se rosszabb a sony-nál, sőt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt a Roadstart meg tényleg kerüld el messzire. Az I-river is elég jó cucc, mondjuk kinek melyik tetszik. Az viszont nem igaz, hogy a sony a hangbajnok a hordozható lejátszók terén. Van más is, ami jól szól. Például I-river. Semmivel se rosszabb a sony-nál, sőt.