- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Mobilarena
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már akartam délután is írni, de nem volt rá időm, nademost
: hatalmas élmény volt találkozni azzal az úriemberrel, aki a leendő kedvenc játékomon dolgozott. Erősen kétlem, hogy lesz meg egyszer egy ilyen lehetőség az életemben, szóval tényleg nagy esemény volt számomra ez a mai nap 
Holnap tudok pontosabb információkkal szolgálni, hogy mennyi promoanyagot kaptam Strezitől (matricák, kitűzők darabszáma), azaz mennyit tudok továbbküldeni nektek.
Ugyanis direkt elkértem a maradék dolgokat, azzal a céllal, hogy bevállalom azt, hogy ha valaki utal nekem postaköltséget, akkor gond nélkül küldöm is neki azt, amit kér (és készleten is van).A driver probléma miatt kicsit nekem is izzad homlokom (hétfőn jön a 6870-em...), de reméljük ez javulni fog. Kizártnak tartom azt, hogy ekkora különbség legyen az 5870 és a 6970 között... Valami nagyon nem kerek :/ Emlékezzünk rá, hogy a HD4xxx szériánál is volt egy olyan, hogy a DiRT2 menü vállalhatatlanul szaggatott a 9.12-es Catalysttal! Kaptunk ott is egy hotfixet, reméljük ez most is így lesz

De addig is egy kis ízelítő

Ja és köszönöm a forrócsoki meghívást, rendkívül jól esett

Új hozzászólás Aktív témák

- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: hatalmas élmény volt találkozni azzal az úriemberrel, aki a leendő kedvenc játékomon dolgozott. Erősen kétlem, hogy lesz meg egyszer egy ilyen lehetőség az életemben, szóval tényleg nagy esemény volt számomra ez a mai nap