Új hozzászólás Aktív témák

• ittakary

nagyúr

válasz Strezi #748 üzenetére

Már akartam délután is írni, de nem volt rá időm, nademost :): hatalmas élmény volt találkozni azzal az úriemberrel, aki a leendő kedvenc játékomon dolgozott. Erősen kétlem, hogy lesz meg egyszer egy ilyen lehetőség az életemben, szóval tényleg nagy esemény volt számomra ez a mai nap :)

Holnap tudok pontosabb információkkal szolgálni, hogy mennyi promoanyagot kaptam Strezitől (matricák, kitűzők darabszáma), azaz mennyit tudok továbbküldeni nektek. :) Ugyanis direkt elkértem a maradék dolgokat, azzal a céllal, hogy bevállalom azt, hogy ha valaki utal nekem postaköltséget, akkor gond nélkül küldöm is neki azt, amit kér (és készleten is van).

A driver probléma miatt kicsit nekem is izzad homlokom (hétfőn jön a 6870-em...), de reméljük ez javulni fog. Kizártnak tartom azt, hogy ekkora különbség legyen az 5870 és a 6970 között... Valami nagyon nem kerek :/ Emlékezzünk rá, hogy a HD4xxx szériánál is volt egy olyan, hogy a DiRT2 menü vállalhatatlanul szaggatott a 9.12-es Catalysttal! Kaptunk ott is egy hotfixet, reméljük ez most is így lesz :)

De addig is egy kis ízelítő :D

Ja és köszönöm a forrócsoki meghívást, rendkívül jól esett :B

Új hozzászólás Aktív témák