Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
Azt még megértem, ha a kedvenc focicsapatodban történik hasonló esemény, de hogy egy multicég vezetője iránt rajongani... ne haragudj, számomra furcsa.

Mellesleg ár/értékben teljesen jól megférnek egymás mellett a konkurens processzorok, tehát az erre vonatkozó rész alaposan félrement.
Az ATI felvásárlásával tényleg sokat kockáztattak, de hosszú távon úgy tűnik, mégis jó lépésnek bizonyult. Lehet, mégis tudott valamit ez a Hector?

-
kfron
aktív tag
-
Bluegene
addikt
ezt talán át kéne rakni a fáradt gőzbe
oszt vagy elhal vagy nem
mindenesetre abiciózus, ügyes igazgatónak tűnik, igazi manager, egy cápa
Nem rajta fog múlni ha csődbemegy(inkább a korábbi döntések miatt)végülis amióta ott van megjelent az RV770(tudom korábban elkezdték fejleszteni), csökkent a veszteség, átszervezték, és ha a Deneb is versenyképes lesz, csupa jó dolog történt azóta
(relatíve) -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Nekem is feldobta az estémet

kfron: Nem vagyok AMD júzer,de én a helyükben is kikérném magamnak, szvsz őket is lejáratod

-
kfron
aktív tag
Üdvözlet mindenkinek a klubban...

-
kfron
aktív tag
Szeretném hinni, hogy Dirk gatyába rázza az AMD-t, mert ha nem, a jövőben drága, és az árához képest gyenge Intel processzorokat kell majd vásárolnunk...
De jól láthatóan kezébe vette az irányítást, és ha mi AMD hívők nem hagyjuk cserben a céget holmi plusz 20-40 százalékos teljesítménytöbbletért cserébe, akkor, hiszem, hogy van még jövője sokunk kedvenc cégének...

http://www.hwsw.hu/hirek/37326/amd_processzor_shanghai_deneb_negymagos_opteron_phenom_athlon_x2.html
Aktív témák
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(relatíve)"
"