Új hozzászólás Aktív témák
-
JC
tag
A Directx Buster bevált sikerült visszaállítani a Directx 8-at.
Mindenkinek köszönöm a segítséget. -
JC
tag
Sajnos most családi program miatt távozok. Este majd jelentkezem, mit sikerült elérnem.
-
JC
tag
válasz
Il Padrone #8 üzenetére
Egyenlőre a PowerDvd rinyál a DirectShaw (lehet hogy rosszul írtam) miatt, de van más is ami azóta nem tökéletes de nem biztos hogy emiatt.
A gépbe csak így tudtam életet lehelni hogy bootolásnál az utolsó müködő renszert töltöttem be. Erre gondolsz? -
JC
tag
válasz
Il Padrone #4 üzenetére
Xp Prof rendszer, és Directx 9 lett elindítva, de mint említettem nem rakta fel magát teljesen. Azóta több program nem működik rendesen, ezért szeretném eltávolítani, és visszarakni a 8-as verziót.
-
JC
tag
válasz
Il Padrone #2 üzenetére
Köszi a tippet.
Újraindította telepítés után (közben) a gépet, de tíz perc múlva is még ment a homokóra. -
JC
tag
Én balf*** elindítottam a Directx 9 telepítőjét, ami hazavágta a gépemet. Hogy lehet visszarakni a 8 verziót.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest