- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
csonkadavid #169 üzenetére
Jobbkezes vagyok és Pro Max-em van. Megoldom az életem vele, de például az Apple irányelveitől eltérő appokat sokkal kényelmesebb kezelni. Mindig van helye a fejlődésnek illeszkedve az iOS logikájába és nem kell hozzá Androidot másolni sem (ugyanezek az appok nem így kezelhetők Androidon).
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
csonkadavid #152 üzenetére
„Minden alkalmazásban másképp kell visszalépni”
Az elmúlt 5 év tapasztalata alapján (ezen idő óta használom az iOS rendszert) ez az állítás nem igaz. -
válasz
Balrol jobbra huzassal lepek vissza chromeban, messenger, alza, emag, yahoo finance, edge, podcast, yt, fups, zara, autodoc, simple…. es sorolhatnam a kulonfele appokat amit most kiprobaltam erre az issuera.
Te mirol beszelsz? Ki az a csomo ember, egy 50 fős reddit csoport?
Ne Alis kínai iPhonet használj bari és nincs baj -
scdlsc
senior tag
válasz
"Az apple magasról tesz a felhasználókra az a helyzet. A célközönség pedig szépen szó nélkül nyeli le a békát."
-
Ricardo
titán
válasz
Rosszul fogod
-
dj79
senior tag
válasz
Mondjuk ettől a tárcsázási dologtól én is agyphaszt kapok, meg az ájjúzer ismerőseim nagy része is, pedig a 3gs óta használtam pár készüléket.
-
válasz
csonkadavid #146 üzenetére
Nem tudom SE n is igy van e meg, de evek ota van balrol jobbra huzassal visszalepes szerintem minden applikacioban, menuben, evek ota nem hasznaltam a vissza gombokat.
Bal kezes vagyok es baromi kenyelmes 15 pmax is jelenleg
A veletlen hívásod meg user error, hat azert ersz a kijelzohoz mert valami interakciot akarsz vele csinalnivagy le fel huzgalod vagy hosszan nyomod, minek bokdosod celtalanul a kijelzot?!
Egyszeru ez igy, de ha jobbra balra huzassal lehetne azzal se lenne baj.
wfp. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
A hívás bontásához használható az oldalsó gomb (ez a funkció az alapértelmezett beállítása, hívás során).
A híváslistából induló, nem kívánt hívás megelőzhető, ha a megjelenítő jobb szélét érintve végzed a görgetést (ahol az a kicsi “i” szimbólum található).
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Szintén zenész. Nagyon sokszor jártam én is így. Viszont máshogy is le lehet rakni a hívást nekem azt mondták. Csak ugye hozzászoktam a droidhoz és el is felejtettem használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest