- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Chapel
addikt
Visegrádi túráról,olyan extra nem lett most sajnos
Köszönhetően a backfocusos vadi új sigmámnak...a vonaton odafele tudtam csak kibontani,jó kis meglepi volt,ez manual fokusszal készült...
-
Chapel
addikt
Sztyui,Szten,John,Ropi
-
Chapel
addikt
válasz
Szten Márs #20750 üzenetére
abszolut jól csinálja
,a környék nem tejfel,ez illik ide,mocskos,lerobbant,esélytelen...sztem
-
Chapel
addikt
-
Chapel
addikt
válasz
Szten Márs #20608 üzenetére
18-55 IS.
-
Chapel
addikt
Sétáltam a rakparton,próbáltam elkapni a strand hangulatot ami ott van most,sztem sikerült
-
Chapel
addikt
Hála ennek a fantasztikusan kezelhetetlen időjárásnak, a temérdek régebbi "nemfoglalkoztamvelemertnemvoltidőm" képeimből választottam egyet,gondoltam ez is megér egy kis munkát
-
Chapel
addikt
...még mindig Ps nélkül étlen szomjan
Megint az ajtóból,rem nem unjátok még a dolgot -
Chapel
addikt
válasz
pinkypinky #20415 üzenetére
géprekötve az intenzíven...ez is megérne egy topicot
-
Chapel
addikt
válasz
Szten Márs #20412 üzenetére
Persze,nem a canon dolog érdekelt,sztem érthető volt a lényeg pontosan az amit Te írtál.
gép-gép nem pedig márka-márka
Nekem spec már mind1 mi van ráírva,a lényeg h jó legyen -
Chapel
addikt
válasz
Timyyy #20404 üzenetére
"Tudtam én a kép minőségéből hogy kizárt hogy kompakt legyen. Nikonra tippeltem volna, de a Canon sem rosszabb".
Na itt sok kezdő van és még a végén elhiszik ezeket a ....dolgokat....
Komolyan mondod h a Nikon (főleg h mind1 milyen) jobb képet csinál (élesebbet) mint a Canon? Nem kötözködik még mielőtt,de mond meg miből tippeltél Nikonra? Milyen karakter jegyekből?Nézz szét flickr/fotozz...stb helyeken olyan kompaktos képek vannak h örülök ha pár képem megüti a színvonalat!!
Hangsúlyozom,nem bántás,nem kötekedés. Ha jobban bele gondolsz rem átlátod a dolgot.
-
Chapel
addikt
...éééés Ropi begyüjtötte az egy milliómodik hsz-ét
-
Chapel
addikt
thx mindenkinek!
Sajnos elszált a ps-em mikor feltoltam a canon progikat (pentax bosszú?
)
Szal majd lesz jobb,meg lesz belőle egy HDr próba is -
Chapel
addikt
Egyenlőre még ügyetlenkedem a Canon-nal, hát íme az első vállalható vele
-
Chapel
addikt
válasz
kisza25 #20235 üzenetére
Nem az én heppem,elhiheted méretezd a képeket!!!
index-cukiság: gondoltam ki gogglizod,az egy indexes oldal,aranyos cicák,kutyák stb képeivel,szal arra akartam célozni, h ez nem az a topic.
Nyugodtan rakd a képeid,írunk is rá mint látod,de csak a legjobbakat....sőt azokból is csak a legjobbat rakd,a macsekok,habár nagyon aranyosak, max neked tartalmaz értéket. Segítő szándék vezérelA tehenesben nem tudom szándékos volt-e lehet nem, nem tudom, de jó volt, h a kábelek együtt futottak a fák felső vonalával.
Tölsd le pl photofiltre-t ingyenes,használható és egyszerüen méretez.
-
Chapel
addikt
Hydra: Nem is nagyon láttam még ilyen lepkét,merre jártál?
Fejó:Egyszer majd tessék megmutatni h kell ilyen faján svenkelni
Meg van a 40D-m
Közérdekű közlemény: megint lesz fotóskönyvek akció national g. meg scott kelby, meg kb majd minden fotóskönyvre, kb 25-35% kedv.pü-ben tessék zaklatni
-
Chapel
addikt
Már egy napja nem vok Pentax tulaj (egyben elvitték mindenestűl 3 nap alatt
), így itt is közzé teszem h garos hibátlan állapotú 40D-t keresek megvételre!
Sir Rocco: Nekem nem a lány miatt jön be (fiatalka a lelkem) hanem a színek miatt. A farmer kékje és a környezet zöldje (persze látszik az utómunka) nagyon jó összhatást kelt.
-
Chapel
addikt
Ez határozottan jó!
Nagyon kár a kiégésért
Az eredeti raw-ban jócskán vissza lehetne húzni a highlight-ot és recovery-t.
Némileg javítaná a helyzetetSztyui: szvsz magánügy a dohányzás,illetve engem spec a piercing nem zavar
Jobban belegondolva ebben a korosztályban igen kevés lányt ismerek aki nem dohányzik,ez persze nem jó, de ettől még tény. De vágni valóban lehetne.
-
Chapel
addikt
válasz
Oracle #19990 üzenetére
A 2. nekem bejön!
Mi ez? Ásványvíz? ezzel a az utómunkával, mintha higany lenne.a dőlés tényleg feketepont,de hát kb 1 perc helyre vágni/forgatni
első csepp fotóm....közel sem ilyen pofás -
Chapel
addikt
Egy régebbi képem kicsit átpofoztam,bár dolgot változtattam azzal kapcs amit ti is írttatok anno. Rem már lett hangulata
-
Chapel
addikt
válasz
E-scapegoat #19948 üzenetére
Ez a Ronald Emmerich új filmjéből van?
-
Chapel
addikt
Ropi megint hsz-t gyűjt
Thx az Up-okat skacok a cuccra....bár sosem értettem ez mire jó
-
Chapel
addikt
Köszönöm szépen a dicséreteket
Örülök h másnak is "átjön"Az alja nekem kifejzetten tetszik így h egyfajta alapja van a képnek,van min ülnie
-
Chapel
addikt
Reggeli napfelkelte előtti pillanat az ajtóból
Afféle hangulatkép
Bír értékkel vagy csak számomra?
-
Chapel
addikt
válasz
Paarthurnax #19921 üzenetére
Szép munka!
Hangulatos, jó zene és persze jó pár igen jó kép!
Irigylem a helyeket,a témák az ember előtt hevernek....
-
Chapel
addikt
válasz
sztyui2 #19917 üzenetére
"Ráadásul lehet, hogy 4-5 év múlva már FF-re vált" ...rem hamarabb....a próféta szóljon belőled!
Obipark,illetve k200d isoban 800-ig ok (bár ott sem árt helyzetfüggően zajtszűrni) 40D pl. olyan 1600ig elég jól használható amennyire tudom. (és hát 40D kollegából meg annyi mint égen a csillag szal az a sok légy nem tévedhet
)
Eredetileg k7-et akartam, mint minden pentaxos de 380k a váz...nem is ff szalNo de nem akarok itt off- csatát nyitni, a lényeg ennyi.
Sztyui, nem hiszem h 50 lenne az első,nem portrézok...nekem valszeg egy 18-50 IS vagy valami ilyesmi aztán 70-200 a mellé egy komolyabb tele 150-500 pl. vagy valami ilyesmi de ez már tényleg távolabbi terv
-
Chapel
addikt
akit érdekel a dolog eladom a komplett pentax cuccom
Link -
Chapel
addikt
Szintén régebbi képem, csak újragondolva. Nos?
-
Chapel
addikt
Mivel szvsz nagyban mutat jól,így wallpappernek feldobom
Még a régi kökörcsínes fotózásról
Rem Fejó megbocsájtja a méretet -
Chapel
addikt
Kiokosítottak mire jó ez
Várom a képeket!!!
-
Chapel
addikt
Nem rég ide hívták meg az egyik képem....elég durva színvonal van
-
Chapel
addikt
Még Bajáról.
-
Chapel
addikt
válasz
Murderer69 #19605 üzenetére
Kölcsönben van egy 250-es,de majd jövőhéten visszaszolgáltatom
-
Chapel
addikt
Dcr...kis dof....elkeseredtem
Ezzel szívok folyton,asszem kár tovább szenvednem vele
Folyt köv. ha lesz makróobim(talán őszre összejön.)Thx azért mindenkinek!
-
Chapel
addikt
Még egy,hátha ez jöbban bejön,látom előzők nem nyertek tetszést
Sok macro? -
Chapel
addikt
válasz
Szten Márs #19594 üzenetére
Keret nem feltétlen rossz bár valami minimálabb szvsz is jót tenne neki,amúgy meg nekem bejön!
-
Chapel
addikt
válasz
Hydra SR #19466 üzenetére
Bí-í-é-jútiful
Sosem gondoltam volna h mo.-on ílyen gyönyörű madarak vannak...
Tényleg kár h középre ment mind
Amúgy sem értem most vagy a topic színvonala esett le vagy valaki pro lett..Ma szedtem ki az egyik macskánkból vagy 4 kullancsot,faterom mondta, h volt olyan, h egy nagykullancson (ami a macskán volt),azon volt egy másik kullancs ami meg őt szívta
Ez mekkora genyóság már
Cassidey: azta,végre egy kis komolyabb téma a fórumba, igazán üdítő ez a sok víz ebben a melegben,grat!
No majd kedden este jönnek az én itthoni makróim!
-
Chapel
addikt
Tegnap éjjel...
-
Chapel
addikt
-
-
Chapel
addikt
válasz
#31757056 #18992 üzenetére
A 3, kutyás akár portré is lehetne, kicsit szűkebbre vágnám vízszintesen
Az ff- nem feltétlen de a vágást így értemSzép vízcseppek!
-
Chapel
addikt
no egy kicsit felzárkozom.
Psytróger lehet
de ez télleg jó,kicsit alexpós de nem rossz.
mustad1 nem igazán lehet erre mit írni
Hydra pöszörlégyes
cayman: szépek lettek a vízcseppek!
Murderer69 ötletes holdfotó!
Timyy örülök h tetszenek. Kiemelkedőt nem látok köztük,de határozottan fejlődsz,látom tényleg utánna olvasol a témának. Az uccsónak pont fordítva kéne a fókuszpont,szvsz.
-
Chapel
addikt
Egy a tegnapi túrárol!
Rem bejön....kis ps....csak camera raw-wal
Lehet művészies, de most ez jött ki -
Chapel
addikt
válasz
jorden06 #18799 üzenetére
"Egyébként a gép fényképez ilyen nagy felbontásban, ha leméretezem ront a minőségéből, zajosodik stb. Tippet elfogadnék, hogy mivel, miért, hogyan méretezzem, hogy frankó legyen"
Még jó h a gép lő ekkorában
A leméretezéstől nem lesz zajosabb, a minőségén ront valóban,ezért kell utólag rádobni (vagy leméretezés előtt) egy + élességet. Igazából a leméretezés a maga nemében pont h javíthat is, hiszen elrejti a kisebb hibákat is...
Nem tudom milyen progit használsz kezdésnek a legjobb (szvsz. szal van ezer ingyenes hasonló csak én ezt ismerem.) a Photofiltre én is csak mostanában álltam át PS-re. Baromi egyszerü és nagyon hatékony progi van magyar nyelven és freeware.
Méretezés,élesítés,kontraszt stb max!! 2 kattintásA horizontra pedig figyelni kell, még nem forgatják a szenzorjukat a gépek
-
Chapel
addikt
Régebbi kép,még a Nemzetinél candid.
-
Chapel
addikt
válasz
runner 125 #18456 üzenetére
Ezesetben
Cayman:sztem van pár ami teljesen rendben van, szal jó az irány,csak így tovább!
-
Chapel
addikt
Hihetetlen h mennyit tudnak dobni ezek a vízcseppek (a már amúgy is jó képen)!
Én is azt hittem h mindig azzal jársz
Gyönyörűek!máyköl,tete007,pilács: köszönöm,a tetős egy minimál akart lenni, volt ahol ez átjött szal, én így már örülök.Makrók mindig nagyobb sikert aratnak,persze hiszen baromi látványosak
runner:ez a gurulóka,jót jelent?
Ropi: dettó ez a kép megvan nekem is,de akkor fusson canon színekben
-
Chapel
addikt
A 4. kép műanyag?
Konkrétan azon nincs utómunka hanem egy pillanat kép, éppen leugrott és elkaptam ahogy a levegőben állVagy nem értelek
-
Chapel
addikt
Nézzetek körül, iszonyú profi riportfotók...kár h nem lehet contact-nak jelölni...hátha felfedeznek
-
Chapel
addikt
válasz
Oracle #18362 üzenetére
Köszönöm!
Jópofa ez a híd,ez valóban használatban van vagy csak "látványosság"?
Kicsit megkésve
:
BEE:Sztem mindenképp megérte megállni a naplemente/napfelkeltés
képekért!
Murderer69:A makrók tetszenek
Pár dolog: a 2.nál levágtad a levél tetejét, illetve nagyon erős a háttér zöldje,számomra zavaró. Illetve picit túl van élesítve némelyik,nem kell az atom élesség mindig feltétlen
-
Chapel
addikt
Nagyon köszönöm a dicséreteket!
runner:igen dcr,ezért a kis dof
Aktív témák
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest