- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Chapel
addikt
-
Chapel
addikt
Makrósín-t keresek használt eladót, aki tud valamit szóljon, köszi!
Csak a nagy fluktuáció miatt
-
Chapel
addikt
válasz
máyköl #30883 üzenetére
Term rosszat linkeltem.Erre gondoltam.
"A kitobinak még így is elég jó makrója van"
Na azért ne keverjük a szezont a fazonnal, van makróképessége igen. De köszönő viszonyban sincs egy makró obival, hidd el saját tapasztalat.
Amit szoktál linkelni sokszor,egyik méhes képed, nem nevezném makrónak, max élesnek. -
Chapel
addikt
válasz
runner 125 #30798 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a jó szavakat mindekitől, féltem h ez a svenk téma nehéz lesz elsőre, de most már látom nem egy ördöngősség ez!
runner125: Én 70-210 F4-el voltam kint, sima AF semmi USM és ime
-
Chapel
addikt
2 hete hétvégén kihasználtuk hogy legalább 3-4 órát nem esett úgyhogy gellért chill, haver csajszi, elkapott pillanat
Term aztán az eső zavart haza minket -
Chapel
addikt
válasz
sztyui2 #30173 üzenetére
Amúgy komolyan gondolkoztam 550D-n, abban a videózás vonz, mivel valszeg abba is beleásnám magam, mint a fotózásba. Csak hát a "játékgép" filingje visszatart,szeretem a masszív jól fogható vázakat és 50D inkább az.
Az utolag említetteken kivül,sztem te sem bánnál egy 50D-t
-
Chapel
addikt
-
Chapel
addikt
törölhető.
-
Chapel
addikt
válasz
sztyui2 #30007 üzenetére
Hát párom a szakmában dolgozik (meg az egész családja) szal kellékek vannak dögivel
Egy komplett sorozatban gondolkodom, vannak ötleket, meglátjuk.D4rkm4n: való igaz, csak sajnos ezt a "dexter" zöldes-kéket nem olyan egyszerü kikeverni és per pll LR2-vel dolgozom,ott ez főleg
-
Chapel
addikt
Dexter...Comming Soon
-
Chapel
addikt
Vélemény? Máyköl?
-
Chapel
addikt
Máról egy:
-
Chapel
addikt
Ha már a legyek senkinek nem jöttek be még egy.
Jól szolgál ez a 60 2.8 usm -
-
Chapel
addikt
"ez az M42 az olcsó MF-os obik közé tartozik? "
Az M42 nem egy obi hanem egy átalakító gyűrű ami által tudsz régi manuál obikat is a mostani vázakra csavarni
máyköl: ha már úgyis dcr-t akarsz használni,akkor mi az h jobb a kitobi makróképessége??
Csak mert nem látom az összefüggést...illetve én tuti az 50-es fixen használnám,már csak azért is (és ez saját tapasztalat nem pedig olvastam valahol) h mivel a dcr úgy is szétcseszi majd a képminőséget,így mivel az 1.8nak eleve szebb a kép érdemes onnan indulnod...szvsz persze...
-
Chapel
addikt
Kis ellenfényes
-
Chapel
addikt
A 180-as Sigmával
Tessék "werk", löttem pár képet fejó 50 1.4-ével, illendő akkor már őt felraknom vele.
-
Chapel
addikt
Fejó után egy tőlem is
-
Chapel
addikt
Törölhető hsz.
-
Chapel
addikt
No még egy kis kacsa
-
Chapel
addikt
Mai
-
Chapel
addikt
Köszönöm Mindenkinek!!
-
Chapel
addikt
Még egy kis fun a macsekról
-
Chapel
addikt
Csak mert lassan 5 hónapja (bazz...) raktam képet, hát még régebbről egy kis fun, a lényeg Cassy 135 F2-je amivel készült
Finom darab....
-
Chapel
addikt
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek!!
Fejó: Vége is a New York-os képeknek?
-
Chapel
addikt
Van valaki aki a velencei-tó közelében lakik? Érdekelne h lehet e már korizni rajta,van e már jó jég
??
szerk:
időközben olvastam előrejelzést és nem alkalmas -
Chapel
addikt
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek!!!
-
Chapel
addikt
Nagy örömmel jelentem h a National Geographic online, a Nap Képévé választotta egyik szenderes képem!!
-
Chapel
addikt
Csináltál bármit a fotózáson kivűl?
Kifejezetten tetszik!
A szabadság-szobrosból pedig a jobbra komponált! Mindig is szerettem az utómunkái és ez sem kivétel alóla -
Chapel
addikt
Sorry az off-ért de fontos
Ha nagyon bánt valakit, kiszedetem. -
Chapel
addikt
válasz
D4rkm4n #25062 üzenetére
Ha már engem is belekevertek akaratom ellenére,annyit mondanék csak h igen sok jó fotós eltünt innen és máshol van,igen ennek oka van nyílván. Én spec amit flickr-re rakok az ide is,de igaz ami igaz kritikát nem max dicséretet kapok itt,ami mivel folyamatosan fejlődni akaró fotós vok,nekem kevés. Amúgy meg igen egyetértek h segíteni kell a kezdőket,ritkán írok ide,ennek oka h arra írok ami tetszik és úgy érzem jó irányban van az illető. (term vannak ami felett elcsúszok,ez a meló javára írható
)
Sztem mindenkinek szíve és joga h érzése szerint legyen jelen valahol,ha valaki úgy érzi h "kinőtte a topikot" akkor sztem az tiszteletben kéne tartani...D4rkm4n Cassy ezt úgy értette ahogy írta: itt ezen a topicon dolgozo fashion fotós nincsen rajta kivül (hangsúlyozom,tudtommal), az h leírja xy h de jó meg szép az meg max a kezdőket hozza lázba. Más a dicséret és más a kritika. Kritikát meg olyan írjon aki otthon van napra készen a témában, hiszen itt folyamatosan új stílusok/trendek vannak. Követni kell, ez ilyen
-
Chapel
addikt
Személy szerint nagyon szeretem ezeket a képeket,de nem gondoltam h ti is ennyire fogjátok
Andi képeitől még messze vagyok szvsz,de remélhetőleg az irány meg van
-
Chapel
addikt
Mindenkinek
-
Chapel
addikt
Vettem egy 50 1.8 MK II-öt, h legyen fényerős fix.
-
Chapel
addikt
válasz
Paarthurnax #23993 üzenetére
Amennyiben utiköltség,szállást állod, nagyon szívesen aszisztálok a kinti fotózáshoz
Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest