- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
kiskornel #39117 üzenetére
Köszönöm! Mi csak úgy kimentünk csónakázni, megláttam őket véletlenül, be is "gurultunk" hozzájuk a csónakkal, még mielőtt elbújtak a nádasban, készült pár kép.
cOxeR, Neked is köszi. Valóban bemozdult a kicsi, tudom, de maga a pillanat fogott meg engem, ilyen madaras képem még nem volt, hogy épp etetés van -
Fejo: ezek is szuperek!
cOxeR:: jó, de furcsa hogyy az első lökős elmosódik, viszont a hátsó nem...
fi:zi'k: egy igazi vágygerjesztő sütifotó!
Karima: a "na még egy utolsó" tetszik, szépek a fények.
bigmasterg: az első tetszik, csak annyi a bajom vele, hogy az nő arca nem elég sima, szerintem még dolgozni kellett volna rajta. Az ablak előtt ülős is bejön még!
Ez milyen madár/madarak?
-
válasz
Chapel #38970 üzenetére
All sizesben nézve még így 800 pixeles méretben is életlen a lepke feje, a szúnyogé már jobb, de még az is lehetne élesebb. Amúgy valóban jó képek. Lehet, hogy a flickr nyúl bele, de az inkább túlélesíteni szokott. Múltkor volt egy barna lepkés képed, na azon minden okés volt.
Az utóbb feltöltött valóban a legjobb, de szerintem jobb lenne, ha látszanának a fején a szőrök. Nem egyszerű, ritkán jön össze...
Én is teszek egyet(ez se tökéletes), na csak a p...-m járjon! -
válasz
ClintEastwoo #38751 üzenetére
Köszi!
Én zajt nem adtam hozzá, ilyen textúrája. -
válasz
Chapel #38737 üzenetére
A hernyós és a békás jó lett, de a lepkének sajnos full életlen a szeme.
ROBOTER: a megszokott szép repülős képek!
Cayman: az elsőnél kár, hogy fehér(szürke) az üvegtető mögött az ég, amúgy jó lenne.
Fejo: ezek megint jók, nekem ezek a képeid bejönnek.
Tolok én is egy képet:
Acid life:
Véleményeket szívesen fogadok!
-
-
-
-
Fényeken át:
Steve-0: remek lett ez az ugrálós FF!
cOxeR: az öreg fószer nyugodt tekerése jól átjön, jó lett! És a FF svenkes is remek.
tomek017: ebben a képedben sajnos nem sok van...
Sztyui: jók lettek megint, a domborítós kép jön be leginkább, talán egy kicsit nagyobb mellekkel még jobb lenne
-
válasz
runner 125 #37786 üzenetére
-
-
Cayman 37721: szép látvány, jó lett!
Chapel 37724: az első tetszik.
Pisti 37727: a pókos jó, de nekem egy kicsit közelebbről jobban bejönne, így csak alig látszik a "lényeg".
ROBOTER: szépek a madarak, hiába egyszerű, aminek írod még sem mindenkinek sikerülnek jól az ilyen képek.
Kiskornél: a páros képed remek, csak annyit tennék hozzá, hogy én egy kis kontrasztot meg szaturációt tolnék rá.
-
skublics_ger: jó áll a sárga és a züld háromszög, de kár, hogy a láb mögötti részen már nincs virág.
Brumi: A madár feje életlennek látszik, és kár a nagy fekete foltért, valamint a tükörkép sem épp jó helyen van a kitakarásokkal.
Skiny83: a 2. jól sikerült, nekem tetszik.
kiskornel: ezek nekem sajnos most nem. A 2. bogaras jó lenne, de elkélne rá egy kis élesség, hogy igazán jó legyen.
pisti: a 3. tetszik, jó lett. Mi ez amúgy?
-
-
-
válasz
kiskornel #37480 üzenetére
A két makró tetszik. Ami talán javítható, az elsőnél a szirom hátulja már kilóg a DOF-ból(másnak lehet, hogy így tetszik jobban), a másodiknál meg a már említett levél, és olyan érzésem van, mintha kicsit túl lenne feldolgozva?!
A két erdős képbe kéne vinni egy kis extrát szerintem, így nem különlegesek. -
Köszönöm Mindenkinek a hozzászólásokat!
cOxeR: Az első képedre már azelőtt írtam, hogy ide linkelted volna!
Slowman: a trükk: a pitypang a billentyűzetbe lett beleállítva, majd bele lett téve a külön ejtőernyő. Bal lentről lett vakuval megvilágítva. Ja, és itt nincs fav, a flikkeremen meg alig van hely, vagy 200 kép után is lehet feltölteni, csak a régiek majd nem látszódnak?
Rubbi: a sárga az arany akart lenni, úy látszik, nem találtam el
-
-
válasz
máyköl #37377 üzenetére
"Gondoltam, hogy te ezt mondod."
Seggnyaló kommentre vagy kíváncsi vagy az igazra? Gondolj arra, hogy melyik segít neked, hogy jobb képeket készíts...
A virág életlen, ezen nincs mit szépíteni, persze, akik nem nézik meg nagyban, azok ezt észre sem veszik. 500-as méretben minden éles... A mókusnál meg nézd meg! Olyan furcsa hatása van a szemének, mintha életlen lenne, de túl lenne élesítve. -
-
válasz
kiskornel #37207 üzenetére
Filózoli, Máyköl, Kiskornel és Rubbi: köszönöm a kommentet.
Kiskornel: szép éles kép, egy kis kontrasztot talán még tennék rá, amúgy csak az a szőlőkaró nem tetszik
Filózoli: hangulatos a horgászós képed!
Peethy: jó a nyulas kép, talán egy kicsit mosottabb hátteret képzelnék el.
Rubbi: jó a kis DOF meg a mosott háttér, de valamivel fel kellene dobni a témát, hogy érdekesebb legyen a látvány.
Szerintem
-
-
válasz
#31757056 #37176 üzenetére
Én is mondhatnám ezt pl. a manchesteri képeidre, mégsem teszem, mert elfogadom, hogy Neked az mutat újat. Különben sem nagyon lehet újat mutatni már fotózás terén.
Attól, hogy unalmas egy makró, még lehet jó! De igaz ez akár Sztyui portréira is. Ha fél órát előtte portrékat nézegetek, azok sem ütnek. Más kérdés, hogy a női portrék a férfiakban más miatt váltanak ki tetszést! -
válasz
máyköl #37163 üzenetére
Máyköl: Életlenek vazzeg, életlenek! Pedig a második tetszene, az elsőnél a háttér szálasodása kimondottan nem néz ki jól. Felülről épp ezért nehéz jó makrót lőni...
Expander #37164: kilóg a lólába az autó széleinél, hogy egy műsvenkkel van dolgunk...
Ez igazi svenk(sajnos túl kellett a flickr miatt tömörítenem):
Klikk a képre a nagyobb mérethez!Filózoli: egész jó úton jársz, bár mintha picit túl lenne élesítve!
zH. : ezek jók lettek, szépek!
cayman: ezek rovarok, később lehet, hogy teszek be bogármakrót!
-
-
-
válasz
ClintEastwoo #36990 üzenetére
El kellene fogadni a kritikát(hacsak nem személyeskedős, lehúzós).
Ami képeket leszólt, nos azokban én sem látok semmit az ég világon.
A haverok képeinek a favolása nem visz sehová... -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
LadyLorien #35970 üzenetére
Szia! Üdv itt!
Az első tetszetős, jól sikerült. Egyedül a kisujjak levágása nem jön be.
A másodiknál nekem zavaró az elcsúszott(vagy szándékos életlenség?) élesség és a full kiégett égbolt.
A harmadiknál nekem a háttér nem elég homogén és a szemcsézettség nem tetszik.
Szerintem -
-
-
-
válasz
kiskornel #35629 üzenetére
Köszi a véleményt, és az eddigi hozzászólóknak is köszönöm a véleményt!
A kis "logóm" nem tetszik, vagy a név felirat? A kis logó egy piros háromszög, melynek belseje fehér + egy zöld görbe leghosszabb oldalú háromszög. A három szín azt hiszem, egyértelmű, hogy miért! A két háromszög meg egyben egy 4-est formáz a 4cebergből.
Én általában semleges területre próbálom tenni a képre, ha felteszem. És a kitöltését-áttetszőségét is vissza szoktam venni.Az első képed jó, de a harmadiknál nekem nagyon zavaró a full kiégés.
-
válasz
Sam8888 #35620 üzenetére
Sajnos én ezekben nem túl sokat látok... Kicsit valami egyedibb módon kellene megfognod a fákat.
Bubi92: nekem bejönne, de eléggé életlen a kép, pedig testszik a szinte eltűnő vállak hatása is.
Teszek én is néhány nemrég készült képet:
Bármilyen véleményt szívesen fogadok!
-
-
-
-
válasz
bigmasterg #34918 üzenetére
Fehér lap volt a vaku előtt. Nekem így jöttek be a színek.
Amúgy jó a füles tartód!Sztyui2: írtam flikkeren!
Kiskornel: Az utolsó, a lépcsőzetes jön be ezek közül.
-
-
válasz
skublics_ger #34806 üzenetére
-
-
-
-
válasz
skublics_ger #34566 üzenetére
Az első levelek erős árnyéka nem nekem nyerő, és jobb hátul gyűrődött a lepedő...
Amúgy jó lett! -
válasz
pontyos #34447 üzenetére
Egész jó, így, hogy van két nem mozgó ember a képen. Talán az a fránya kuka jelenléte zavaró nekem.
Gzola: jó lett, ahogy "eszi" az arcot a sárga fény, meg, hogy a két lámpa között van, kicsit el tudja vinni a szemet a tricepsznél lévő kiégés.
Bigmastering: a 4. és a 6. jön be nekem. A 4-nél jó, ahogy a hátteret kettévágja a füles, a 6-nál meg az ing, mint háttér, jó lett. Annyi, hogy nekem jobban tetszene, ha a visszatekeredő drótból nem tűnne el egy kis rész.
Felénk meg volt szivárvány, rögtön kettő is. A másodlagos sajnos elég halvány, de látszik, hogy fordítva vannak a színek.
-
válasz
attika89 #34415 üzenetére
Szerintem kicsit életlen az alsó ceruza hegye, de amúgy jó. + még talán jobb lenne, ha felette lévőnek a teteje nem lenne félbevágva.
gzolaa: jó így is a haja, nekem még kicsit dobna rajta, ha a kéz szőrössége élesebb lenne.
Slowman: nem vagyok portrés, de egy valamirért házsártos vagyok, még pedig az erős, kontúros orrárnyék. Ilyen szemekből tessék többet kihozni. Legalább egy kézben oldalt tartott fehér kartonlapra villants rá vakuval vagy valami. Nem értek én ehhez. Vagy Sztyuinak lehet, hogy jobb ötletei lennének?
-
válasz
Szten Márs #34410 üzenetére
Az elő háttér játékot bizonyos helyeken elintézik annyival, hogy nem teszt jót a képnek, hogy ide-oda ugráltatja a szemet...
De valóban a nagyobb kivágás már teljesen más képet ad ki.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest