- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
pacorro
aktív tag
válasz Szten Márs #4345 üzenetére
Igen. Csak nem beszélsz japánul? Én sajnos csak egy nagyon kicsit.
KonicaMinolta 7D. Eredetileg lett volna pár diás kép is, de aztán gondoltam, legyen tisztán digitális, meglátjuk milyen lesz.
(Közben láttam, hogy válaszoltak a géptípusra.)
[Szerkesztve]"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
-
Extremdigita
tag
Sziasztok!
nagy sajnálatomra eladó sorba került egy minolta zoom optikám (100-300), az aprók közt megtaláljátok:
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=121693
Ha érdekel valakit jelentkezzen vagy terjessze az igét kedves fórumtársak!
Üdv
Acid
[Szerkesztve]Canon EOS 5D mark II+24-70 2.8L, Canon 70-200/2.8 L, , 50/1.7 yashika
-
-
hali01
őstag
válasz tkazmer #4356 üzenetére
Nem szar ez,csak a minősége.Azért nem szar mert nemtom mi van a képen.Mivel nemtom mi van a képen,ezért nem mondhatom,h szar.Inkább azt mondom,h érdekes.
Az érdekes képek sokszor jó képek.A minőségen lehet javítani.
Már ha elfogadják a tanácsot és nem próbálják némelyek kötöszködéssel hatszor kifordítani az ember szavait a butaságukkal,okoskodásukkal. -
Szten Márs
nagyúr
Ez valami medence lesz, egyébként.
D4rkm4n: Asszem nem jött össze a tapintatosság.
tkazmer: Ha lenne exifje a képnek nem lenne hátrány Amúgy próbáld a hosszú záridős képeket időzítővel elsütni, hogy exponáláskor ne rázódjanak be, valamint rengeteg érdekes éjszakai téma hever mindenfelé, ez speciel nem volt az, de próbálkozz tovább, legközelebb jobb lesz
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Konkrétan valóban egy medencét próbáltam lefotózni. Jól néztek ki azok a fények benne.
#4358) D4rkm4n
szerinted ilyen gyakorisággal linkelnék ide képet abban az esetben?
[Szerkesztve]úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
hali01
őstag
Mélységélesség,élességi mélység.A fotózott témának azon része ami a képen éles.
Előtte és utánna életlen.Ez mérhető kilóméterben,méterben,centiben,miliméterben.
Mértéke függ a tárgytávolságtól,gyújtótávolságtól a beállított rekeszértéktől és a használt géptipustól.
Jójáték és ha ügyesen használja a fotós,hatásos képeket készíthet.
Nagyvonalakban.
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz Szten Márs #4360 üzenetére
Nekem valahogy nagyon tetszett a medence, de persze próbálkozok majd mással is...
Darkman:
inkább vedd hsz gyűjtésnekúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
-
Allien
veterán
válasz tkazmer #4356 üzenetére
A megvalósitás nem annyira kafa. Az ötlet, mert szép, nem rossz. De kevés. (szvsz) Valamivel fel kellene dobni, mondjuk pucér csaj, vagy legalábbis fürdőruhás. Természetessen, nuku megvilágitás, csak az, ami a képen látszik, és akkor ugye csak a körvonala látszik, ami plussz hangulat. Ha esettleg egy cápa is van mögötte, máris hangulatosabb lenne! Még ha esettleg felfujható mind a kettő (cápa-nő)
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
BEE
addikt
Az ötlet nem lenne rossz, de a megvalósításban rengeteg a hiba.
Ha azt a korlátot előtérnek szántad, akkor nem elég látványos,
azonfelül nincs semmi kapcsolatban a háttérrel, ami pedig ajánlott lenne.
Ha keret akart lenni, akkor viszont nem keretezi a főtémát.
A többi meg már csak apróság, mint a ferdeség, a fakó kép.
De kísérletezz bátran, senkinek sem megy az elsőre,
még akkor sem, ha igen hangosan osztja is az észt.
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
Flow
senior tag
A kép nem kimondottan jó... de számomra kellemes hangulatú.
[link]
csak úgy, Celldömölk közelében...Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
D4rkm4n
őstag
Ez már valóban szép! A horizont sajnos nem vízszintes, de ezt PS-ben lehet utólag korrigálni.
Sajnos az Exif sem árul el sokat a készítési paraméterekről.
A zajosság ellen én egy kisebb ISO-t ajánlottam volna.
(Ha nagy méretben nézed a képet, látszik hogy elég zajos.)
Szóval ráléptél a rögös dublini útra!"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
veterán
Próbálgattam az új fényképezőm Flash nélkül, illetve Flash-el
[Szerkesztve]どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
norbesz1974
csendes tag
válasz Szten Márs #4381 üzenetére
Ez a cannon beszolás. Meg mondom elégé cikki, mert ezt a képet egy 500ft os eldobható nikon géppel csináltam. kép: [eltávolítva. NG]
-
*Ropi*
félisten
válasz norbesz1974 #4383 üzenetére
Nem tudom, ezzel milyen hatást szerettél volna elérni, de elérted. Biztos nyit neked valaki egy külön topicot...
[Szerkesztve]Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Dtomi
őstag
1. A belem kifordul ettől a képtől.
2. Ez a canon nikon beszólás már ha az aláírásra gondolsz igencsak ciki"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
Dtomi
őstag
válasz Szten Márs #4386 üzenetére
De ezzel magát égeti az ember...
A 40D kerül majd itthon x300-350ezer forintba külföldön x240-270ezerbe átszámolva.
A D300 itthon félmillió külföldön 350-400.
Akkor, hogy hasonlítja a kettőt össze??
Akkor a ha mind1 az ár miért nem a markIII-al hasonlítja
És erre ír egy blogot!
Parci
Vagy túl sok teknőcfüvet szívott...."Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
johnjohn
addikt
Ez az arcod ? Eltévedtél, ilyet küldj az index-subba-oldalnak !
[Szerkesztve] -
D4rkm4n
őstag
A túl lelkes biosztanáromnak készítettem őket. Őt nem érdekli hogy ferde-e.
Amúgy miközben feküdtem a magas fűben egy csávesz rámozdult a bringámra. Azt hitte nem vagyok ott.
Köszi a véleményt!
[Szerkesztve]"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
D4rkm4n
őstag
Mikor láttam hogy nagyon felkeltette az érdeklődését (nem kitámasztva volt hanem eldöntve, nehogy a szél b@$$za földhöz) és már épp hajolt le hogy felállítsa, akkor gyorsan felálltam a gazból. Rögtön visszahúzta a kezét és eloldalgott... Olyan jellegzetes kisebbségi tag volt.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért