- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
-
werttzui
addikt
válasz ArthurMiller #4448 üzenetére
Szuper képek a 2-es mindent visz de a többi is áthozza az érzést,hogy itt és most helyben azonnal... szóval érted Ja véletlenül nem vonatokat fotóztál??
PENTAX
-
Latency
senior tag
Óh, cép lányok Nekem a kettes meg az ötös tetszik, de a hármas is jó lenne a másik lány nélkül. A fotós mellett gondolom volt valaki aki segített deríteni?
[Szerkesztve] -
Flow
senior tag
Gratulálok Uram. Remek képek!Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Jinxx
senior tag
Latency #4442: Jó kis képek, viszont nem túl változatosak, minegyiken ugyanaz a vágás, stb. Azok amiket hátulról fotóztál nem igazán tetszenek, de gondolom nem tudtál annyira helyezkedni, hogy oldalról, vagy a kanyarokban tudj róluk képet készíteni. Mindenesetre így elsőre nem rossz, én is szivesebben mennék egy ilyenre mint forma1-re.
Terapeuta #4443: Én nem szűkebbre vágnám, hanem hagytam volna neki egy kis teret egyik oldalról, ahogy Latency mondta. Nameg szerintem tök jól állna neki a sepia is. De látványos így is.
Mercutio #4444: Jó kis képek, a harmadik kifejezetten tetszik. Grat.
Arthurmiller #4448: Hmm, hmm... -
*Ropi*
félisten
Gratula, jó képek nagyon. Látatlanban mondom: akárcsak Te lettél volna a másik fotós. Bár, mondjuk nekem a 6-os a bejövős...
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Allien
veterán
No, ezek ''vasutas'' képek! Csattlakozom, elég jók, de a legjobb a 2-s.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Jeannie
senior tag
Tényleg a második lett a legjobb, hangulatilag, kompozícióilag tökjók, de a harmadik-ötödik-hatodikra még kéne egy erős PS-es korrigálás, nem a képekre, hanem a csajokra, úgy újság-címlaposan; bőrhibák, csíkok ilyesmik tekintetében Nem lettek feltétlenül ribancos hangulatú képek mindazonáltal, minden elismerésem
-
ArthurMiller
senior tag
Nagyon köszönöm mindenki véleményét, hozzászólását.
-
Latency
senior tag
Válogatás közben tényleg becsúszott pár nagyon hasonló kép, ezeket le is szedtem a galériából. Oldalról nem igen lehetett volna képet csinálni, mert magas volt a pálya oldalfala. Kanyarban próbáltam egész a közepére beállni, de az első autó után feladtam, amikor teljesen beterített sárral (ez még az elején volt, utánna már vigyáztam) . Szegény 55-200-ban most kicsit ropog is a por de majd jól kifujkálom még.
Akkor be is linkelem azt a pár képet amit tényleg jobbnak gondolok, a többi csak érdekesség:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Jah, amúgy a legtöbb kép nincs vágva.
[Szerkesztve] -
drkbl
őstag
Az eltűnt idő nyomában 1
[link] -
Terapeuta
őstag
-
Terapeuta
őstag
Nekem a második és az utolsó (főleg az utolsó tetszik, a másodikon a fény-árnyék játék jó ötlet) tetszik- Nem gondolná az ember, hogy egy úgymond ''egyszerű emberábrázolásnál'' mennyi mindenre kell figyelni...
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
Gogolak
tag
Sziasztok!
Kezdo fotos vagyok.Fel tettem a kepeimet ide: [link]
Szivesen maghallgatnam tanacsaitokat, velemenyeteket.
Udv -
-
drkbl
őstag
S5600
A Sárga billegető jó portré a madárról. A Darázs kompozíciója tetszik, sajnos, előtét nélkül jelentős a minimális távolság. Jó a Fecskék pillanata, fejjel a falnak Tetszik a Hibiszkusz, forradalmian mozgalmas a szuronnyal. A Pillangó2 a legjobbad a sorozatból. A Sinek és a Vagon nagyon klassz geometriai játék, szeretem a minden mindenre merőleges képeket. A Tenger jól megoldott tájkép lenne a közeli és távoli hegyek egyensúlyával, tengelyben a hajóval, kár, hogy a közelebbi rész életlen.
A Vizipipán a tárgy egy kicsit elveszik a képben, sok az üresség, az erősebb szín. A Sárga virágot kiüti, hogy a legközelebbi rész életlen. -
Smogus
őstag
válasz Terapeuta #4467 üzenetére
A sulimnak ???
Hát még van pár évem
Építésznek tanulok, és amint tudjuk építész képzés ''X''+4 év és ''X'' nagyobb mint 3-om
Szóval van még pár év, de azért nem igaz az előbbi állítás rám
Egyébként a képek egy, a kertünkben található szoborról készültek, amit édesapámmal együtt készítettünkHa az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
Dtomi
őstag
válasz ArthurMiller #4478 üzenetére
Apicsa!!!!! 8 képből 7 csak egy jó minőségü esetleg werk kép. fotónak tökhibás szerkesztésben témában mindenben de a 4.!!!!!!!!!!!!!! Az kéééész. Minimális apróbb hibákat látok benne de nagyon jól sikerült beállítás!!! styling póz kompozíció vágás.... minden ok jah és a helyszín is top.
[Szerkesztve]"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
Dtomi
őstag
válasz ArthurMiller #4480 üzenetére
Ismered a fotóst?? vagy tudod a nevét az ügynökségnek?
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
Jinxx
senior tag
Latency #4463: Ezek már sokkal jobbak lettek, sőt túlnyomó részük tetszik. Az utolsó előtti ötletes, talán a kivitelezésen lehetne még csiszolni, de utólag már ez van. Az utolsó meg poén.
Arthurmiller #4478: A 4. tényleg nagyon jó lett, de nekem nagyon tetszik az utolsó is. -
biggamer
veterán
Csak gratulálni tudok, gratula.
Nagyon jók lettek a képeid, jó az élesség a vágás és jól elmosott a háttér is.
Jó illik a ruházatuk, főleg a felső a mozdonyok színéhez.
Az utolsónál tök szépek a színek.
Nekem a 4. és az utolsó elötti jön be legjobban.
Na meg az 5.
A kereteket is eltaláltad, na szóval ügyi vagy.
Mozdonyokat nem fotóztál ?Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
D4rkm4n
őstag
Az utóbbi idők legérdekesebb képe következik.
[link]
Szar a minőség, de azért remélem észreveszitek a lényeget."If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
D4rkm4n
őstag
[link]
Csak mert az előzőnél elrontottam a linket."If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Terapeuta
őstag
Nekem a második (innen az a fejből kilógó háttérdolog, ill az árnyék szúrja a a szemet) és az utolsó tetszik nagyon. Véleményem szerint technikailag valóban a negyedik a magasan legösszerakottabb, de számomra maga a - merész - beállítás, ill. a lányok - visszafogott - beleélőképessége némi ellentmondást hordoz.
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
muris
tag
Hello!
pár képem: [link]http://www.youtube.com/codwwar
-
biggamer
veterán
[link]
Ez itt a reklám helye.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
werttzui
addikt
-
Dtomi
őstag
válasz biggamer #4495 üzenetére
Azt a büdös qwa.... Na ez nem semmi! Összecsukva én is ültem egy órát a délibe a soligor rg-50 állványomon de asszem ezt nem mertem volna kipróbálni. Lehet mégis benrot veszek... Sőt asszem megyek veszek egy benrot...
Ja és linkeltem az állványos topicba...
[Szerkesztve]"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...