- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
1010
őstag
-
Jeannie
senior tag
Vettem csillagszűrőt
[link]
Viszont a Noise Ninjával még mindig hadakozom és barbárkodásomat sikeresen rámentettem az eredeti képre, ezért minőségileg elég tré lett a kép, kíméljetek ezirányú szitkaitoktól meg. -
drkbl
őstag
Színjáték 1
[link] -
lesaux
veterán
Egyelőre csak próba, lesz majd jobb.
[link] -
Latency
senior tag
válasz Viszlát #3112 üzenetére
Ami zavaró nem is kicsit az a kiégés a bal oldalon. A másik pedig (bár lehet csak az én monitoromon), hogy marha sötét az előtér, igazából nem látszik mi lenne itt a téma. Ja és ez a keret sem való hozzá.
A potenciál meg lenne benne, pont úgy mint D4rkm4n vasúti sínes, hidas képeiben. Engem például elgondolkoztatott, hogy hogyan is csináltam volna, ha ott lettem volna.
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
Kicsit fajditom a sziveteket innen a nyelvrokonoktol.
Tegnap ezt csinaltam:
[link] [link]
[link]
Sosem hittem, hogy egyszer kozgyurut teszek az 50 mm ala, hogy mokust meg cinket tudjak fotozni kezbol (marmint a gep is a kezemben volt csak a masikban )
Utomunka meg vagas nincs rajtuk, csak RAW-bol jpegbe konvertalas lemeretezessel.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
biggamer
veterán
válasz Hydra SR #3122 üzenetére
Na, mondom magamban, biztos fogok végre látni közelről rénszarvast fotókon, nem csak a TV-ben.
Te biztos kint vagy, nem a Margitszigeten ?Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
fabika
tag
lesaux: Igazán jó ötlet! Grat!
Hydra SR: Nagyon aranyos kis mókus.
Távol-keleties kép: [link]Visszabeszél, mint nyugdíjas a tv-nek.
-
lesaux
veterán
válasz Hacker75 #3120 üzenetére
Sajnos nem PS-plugin, annál bonyolultabb, bár tény, hogy nem az én munkám, hanem a számítógépé. Gimpben létezik egy plugin, Mathmap a neve. Az valami speckó beállításokkal képes ilyen effektet létrehozni, persze 9 változóval kell még baszakodni és kísérletezni, hogy mikor néz ki elfogadhatóan.
Van vele szopás rendesen, mert azt mondja a tutorial, hogy a kép közepén kell lennie annak az átlátszóra retusált résznek, ahová aztán majd ismétli a cuccost. A kép arányának ugyanannyinak kell lennie, mint belül az átlátszó képkeretnek. A Mathmaphoz meg át kell állítani a Windowst, hogy tizedesvesszô helyett pontot használjon, különben nem működik. Pár nap ráment, mire kitaláltuk, mi hogy van. -
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Jártok ide sokan, akik járatosak a képszerkesztő progikban. Szeretnék egyet kérdezni. Tehát adott volt egy munkahelyi futballmérkőzés jópár fotója, és az utána következő buli. Egyik kolléga kicsit dolgozott a képeken, miáltal nagyon vicces képecskék születtek, pl. aránytalanul nagy orr, száj, fej, stb. Egyszerre megkérdeztem, milyen programmal készítette, annyit mondott hogy Acdsee. Letöltöttem az ACDsee legújabb photomenedzserét, semmi ilyesmi szerkeszthetőséget nem találtam, aztán leszedtem az Acdsee photo editort, szintén semmi. Valami más Acdsee-re gondolt a srác, vagy csak én vagyok béna...?
Segítsetek, ha valaki tudja a leírás alapján, hogy mit keresek...
Köszi. Ja, és bocs az offért. -
drkbl
őstag
válasz Zoli bácsi #3130 üzenetére
-
drkbl
őstag
válasz Szten Márs #3133 üzenetére
Az első nagyon mesterséges megjelenésűre sikerült, a Videokártyák topicban jó helye lenne , a második olyan tündérmesés ezzel a háttérelmosással, a harmadik jó példa lenne főtéma-segédtéma vonalon, ha a háttér vagy előtér hangsúlyosabb lenne - montázsolj rá egy színes gyümölcsöt, és kész az igényesebb-prospektus-fotó
-
orbano
félisten
válasz Szten Márs #3133 üzenetére
a második jól néz ki kicsiben, nagyban kár érte
A vér nem válik VAZZE!™
-
Dtomi
őstag
válasz Hydra SR #3122 üzenetére
A 3. mókusos lenne a legjobb de kicsit félrefókuszáltál mert nem hiszem, hogy ekkora backfocus létezne a világon. másik kettő olyan jó minőségű túristafotó. A cinke kicsit kopasznyakú agyműtéte volt?
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
D4rkm4n
őstag
[link]
Prérikutya."If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Hydra SR
addikt
Vannak sokkal jobbak is csak hirtelen ezek voltak jpegben keznel, inkabb csak latvanyossag hogy kezbol esznek szabadon elo mokusok meg cinkek. A harmadik mokusos nem annyira felrefokuszalt, sokkal inkabb bemozdult. Nem nagyon allt meg mozdulatlanul es keves feny volt. Sajna 2 napja folyamatosan felhos az eg, az elobb kicsit kisutott a nap par percre de aztan lement, mindjart 11 ora van. Holnap talan jobb ido lesz.
Igen, ez a cinke hatul kopasz volt, valami megtepte. Gondolom azert mert ez volt a legvakmerobb, raszallt a vallamra meg a fejemre is amig mokust fotoztam. Van olyan is amin nincs allvany meg vannak fiokak is feszekben.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest