- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
ub3r
csendes tag
''Hogy kövesd az utat: Figyeld a mestert, Kövesd a mestert, Kísérd a mestert, Értsd meg a mestert, Légy TE a mester!''
-
*Ropi*
félisten
Egy kis divatbemutató az idei Erotika Kiállításról (Hangot adj rá!): [ITT] Vigyázat, kb. 12 MB!
U.i.: ha netán véletlenül valaki ismeri valamelyik lányt, akkor PÜ-ben keressen meg a kontakttal, legyen olyan kedves (szeretném eljuttatni hozzájuk az anyagot)! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
ub3r
csendes tag
válasz ThufirHawat #4957 üzenetére
Igen az enyém. Bámulatos mikre képes egy öngyújtónak a kéken világítós kis része + a hosszú záridő.
''Hogy kövesd az utat: Figyeld a mestert, Kövesd a mestert, Kísérd a mestert, Értsd meg a mestert, Légy TE a mester!''
-
Hydra SR
addikt
Ez nagyon jó! Ötletes, hogy körberajzoltad az öngyújtóval.
Egy apróság: én nem szőnyegen csináltam volna, az nem passzol annyira hozzá. Valami sík felület ami kissé fénylik is, talán az jobb lett volna. Akár tükröződhet is benne az üveg és a fények.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
A látványos mivoltát nem vontam kétségbe, csak hogy szerintem passzol-e a témához Maga a téma és a fények is bárpultra emlékeztetnek engem. Azt pedig ritkán borítja szőnyegpadló Egyébként is csak apróságként írtam, direkt hozzá is tettem, ez egy másik lehetőség és úgy érzem, megfontolandó, hátha nem direkt van szőnyegen csak azért mert nem gondolt rá.
De nehogy már egymás véleményét véleményezzük, nem kell, hogy egyetértsünk, én leírtam a saját meglátásomat, te is leírhatod a sajátodat, a képről. Eddig nem írtál róla, miért pont az én véleményemre reagálsz?
[ Szerkesztve ]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
Nem akarok meccselni csak nem szeretem mikor egymás véleményébe kötünk bele, szerintem azt nem illik mert az olyan, mint ha korlátoznánk, hogy kinek milyen véleménye lehet egy képről. Részemről lezárva, csak ennyit akartam hozzátenni.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
orbano
félisten
válasz Hydra SR #4969 üzenetére
a válaszom nem neked szólt b@szki, csak a KÉP ALKÓJÁNAK próbáltam ellensúlyozni a te véleményedet. nem értem mi ebben a furcsa. és különben is csak a véleményemet mondtam el, egy szót sem ejtettem arról, hogy esetleg hülyeség lenne tükröződő felületen lefotózni ugyanezt. részemről lezárva, csak ennyit akatam hozzátenni. kérem kapcsolja ki.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Smogus
őstag
Linkelek kettőt
Model01
Model02Szóval a modellt is én készítettem egy egyetemi óra féléves feladatának előleadására , persze a képet és a világítást is én csináltam
Ez már nem csak fotózásról szól, az csupán egy mellékterméke az egész féléves feladatnak.[ Szerkesztve ]
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
Smogus
őstag
Adott a tantárgy aminek a témája a tér és mozgás, és erre kellett egy belső teret formálni amit meg kellett modellezni, és ebben kell egy rövidfilmet felvenni, majd a félév végén pedig egy 2 perces filmet kell benyújtani
Valamint adni kellett az egész feladatnak valami háttérgondolatot
[link][ Szerkesztve ]
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
Smogus
őstag
A fényforrással igazad van, majd készülnek még képek, azon már biztos nem lesz látható
ezek egyenlőre csak próbálgatások.Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
Csapi007
veterán
Hello
ugyan nem az enyém de érdemes megnénzi ezt."Csak úgy mondom"
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése