- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
Két hétig OFF
-
AMD Power
titán
12MP 3:2 vagy 10MP 16:9 érdemes inkább fényképezni? Ez egy Fuji AV150 gép lenne. A 14MP teljesen felesleges. Nem plakátot szeretnék nyomtatni.
-
runner 125
nagyúr
válasz andorra #39658 üzenetére
AMD Power
Teljesen felesleges még 14mp-ben is fotózni, pláne egy kompakttal.
Bár, a gépek java része, a felbontás csökkentésével az érzékelőt 'vágja le', így a képzaj elvileg megmarad, de méret és felbontás szempontjából mindenképpen előnyösebb egy 5-6-7mp körüli méretet választani."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
törölt tag
válasz AMD Power #39653 üzenetére
Ha elcseszted a kompoziciot ezert erosen kroppolnod kell, akkor a kisebb felbontas csak hatrany lesz, az elobb emlitett okokbol, a kisebb kepmeret de ugyanakkora kepzaj lemeretezesnel gondot jelenthet. Foleg egy kompaktnal. Persze maximalis meretben fenykepezni a leg helyigenyesebb, az igaz...
-
kiskornel
addikt
(#39661) total90: wow. Szép színek.
(#39653) AMD Power: mióta olcsó a memória, nagyon ritka az a kijelentés, hogy minek max felbontásban fényképezni. A 3:2-es aránynál komponáláskor ügyelni kell a harmónia miatt a harmadolópontokra (hogy a téma közeledjen hozzá). 16:9 esetében ez kicsit tágabb teret kap, ha a témával a tetjétől az aljáig kitöltöd a teret. Ott jó a "nagyon a szélén" és ugyanúgy jó a "közepén". Nem véletlenül választották ezt a mozikhoz... Témától függőn válassz. Ha valami széles, lapos, 16:9; ha hosszúkás 3:2; álló képnél meg 2:3 mindenképp!
(#39647) rumos14: bravo! várjuk a köv. adagot. Ez milyen fajta kirándulás volt: 1. autóbusz, közös csoport, állandó rohanás, vagy 2. kimegyünk egy helyre, aztán mindenkit szélvésznek eresztenek. Az utóbbi esetében több időd van komponálni...
(#39631) Karima: ez viszont tetszik. Ne érts félre, az előző is tetszik, csak furcsának tartottam a színeket. Lehet, hogy a valóság ilyen...
(#39635) Chapel: klafa színek.
(#39623) rumos14: köszönöm. Ez jól esett. Sok munka van abban, hogy karnyújtásnyira tőlem repkedjenek.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
nesa
veterán
válasz kiskornel #39663 üzenetére
Szep a madarad, viszont kar hogy a farka lemaradt.
(#39661) total90
Szepek a szinek, tetszik,hol keszult?
#39657) AMD Power
En a helyedben mivel a geped szenzora 4:3 oldalaranyu mindenkepp ezt valasztanam utanna ugy vagod ahogy akarod, masfelol nekem jobb is tetszik a 4:3 oldalarany sot az 5:4 megjobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
(#39663) kiskornel & (#39664) nesa
Köszönöm. A kép Eszéken készült. A Balatoni nyaralás után pár napot voltam Horvátországban is.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
rumos14
nagyúr
válasz kiskornel #39663 üzenetére
Izland: totál önszervezős volt. végy egy országot, amit meg akarsz nézni. keress útitársakat, foglalj repjegyet, autót, szállást, tervezd meg a programot, utazz el, vezess, gyalogolj, élvezd
a madaras képed: a türelmedet, fáradozásaidat azért is nagyra tartom, mert én képtelen lennék erre.
coxer, nesa, mályköl: köszi.
-
Peethy
őstag
válasz filózoli #39678 üzenetére
Egyetértek, az szerintem sem néz ki rajta túl jól. Látom, hogy mit akartál kihozni belőle, de technikailag nincs túlságosan rendben, a kompozíció meg szintén elég unalmas szvsz, egy harmadolással jobb hatást is elérhettél volna. Nekem a hely is szűk, fent és lent hagyhattál volna még helyet.
-
Sucuka
senior tag
válasz filózoli #39684 üzenetére
Kicsit mintha erősek lennének a virág színei, gondolom napsütésben készült... Különben szép virág, jó a szög is ahonnan fotóztad.
Az öreguras-pihenős naygon jó lett!A másik topikba raktam pár koncerteset, elsősorban gzola véleményét kérném, de bárkiét szívesen fogadom. Köszi!
-
Peethy
őstag
válasz filózoli #39687 üzenetére
Valóban van rajta, de arra akartam utalni, hogy ha nem keresem, akkor nem találom meg. Nem beszélve arról, hogy szerintem ennek a virágnak nem ez a legszebb oldala, a szirmokat gyakorlatilag csak lentről látom vagy úgy sem. A kép közepe pedig abszolút életlen, csak a bal felső virág éles, ha jól látom.
-
kiskornel
addikt
válasz werttzui #39693 üzenetére
Fókusz csapdát nem tud a 7D. A többi meg stimmel (sorozatlövések). Köszönöm a biztatást. Remélem még lesz ilyen alkalom, és a fix fókuszt be tudom lőni megfelelő helyre.
Nekem iso800, F2 mellett jön csak ki az 1/4000-8000s os záridő. Rekeszelés nem járható út.
Na majd ma!http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
szeva000
addikt
Amúgx itt még vannak:
[link][ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest