- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Bocs, j.bravo kollégának szántam a választ.
#940 Gabonetta
A válaszaidra:
1. Lehet, hogy Nálad nem így van, nálam élő ÜK+ regisztrációval nem engedett be e-mailes azonosítással.
2. Azért érzem értelmetlennek, mert az ÜK+-t pontosan a biztonság növelése érdekében hozták létre, hogy ne csak egy jelszó válassza el az állampolgárt a digitális cuccaitól. Na most, ha törlöm az ÜK+ kulcsomat, ugyanott leszek, mint korábban: csak egy jelszó választ el a digitális adataimtól. Az e-mailes azonosításnak ettől tök függetlenül kellene működnie.
3. Igen, látom, hogy j.bravo kollégának végül sikerült új ÜK+ kulcsot igényelnie. -
j.bravo
addikt
-
cinemazealot
addikt
Én úgy látom, hogy létező ÜK+ regisztrációval már az e-mailes bejelentkezést sem engedi ez a rohadás. Nem igazán értem, mert ez arra enged következtetni, hogy jelen pillanatban még az e-mail fiókom általam történő birtoklását is bizonytalannak ítélik meg.
Ha viszont törlöm az ÜK+ kulcsot és úgy engedi az e-mailes azonosítást, az meg tök értelmetlen (szerintem). Bár ahogy olvaslak, Nálad pont ez nem működik.
Akkor ha már egyszer volt ÜK+-od, amit törölsz, nincs más választásod, mint DÁP app vagy kormányablak? Édes Istenem...
-
RR-13
őstag
Azért nem azt írtam, hogy mindenki essen neki, és darálja le otthon.
Egyébként meg ugyanaz a helyzet az utólagos leadás esetén is, mint amikor valaki alapból elveszti, vagy nem találja, és pótlást kér.
Ami nincs meg, vagy megsemmisült azt leadni sem lehet.
Ha valaki magától bejelenti a fentiek szerint pl., akkor azt veszik figyelembe, hogy egyáltalán bejelentette.
Ha valaki nem adja le, vagy nem jelenti be időben (pl. 1-2 hónapon belül), hogy mi történt vele, akkor annak kötelezést előíró határozatot küldenek majd valamikor elektronikusan, vagy postán, hogy 5 napon belül adja le, vagy küldje meg a Járási Hivatal részére. -
RR-13
őstag
-
Cs1csó
titán
Ez az ejnye-bejnye mit takar? Azt kell tudni minden SZABÁLYRÓL (legyen az etikai, erkölcsi, jogi stb.) hogy ANNYIT ÉR:
1. amennyit az emberek hajlandóak betartani belőle
2. amennyit a HATALOM be tud hajtaniNekem anno a lakcímkártyámnál volt valami ilyen szöveg, hogy " le kell adni mert blablalba" nyilván tojtam rájuk bebaxtam a fiókba és még nem ülök a Sing-Sing-ben.
-
csendes
addikt
Érdekes kérdés, hogy menni fog-e az EESZT mobil app, ha valaki nem vált az Ügyfélkapu+-ra. Lehet, hogy aki már korábban regisztrálta, annak egy darabig igen. Később feltehetőleg integrálják a DÁP-pal, és ha meg is marad önálló alkalmazásként, akkor kell majd hozzá Ügyfélkapu+.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Drón topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest