- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
YAS-dude
őstag
válasz
bozsokiandra #858 üzenetére
Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ha hozzáférnek gyakorlatilag a személyazonosságodat igazoló alkalmazáshoz és fel is oldod, akkor azt te csináltad. Ha odaadod valakinek a bankkártyád a pin kódjával, akkor odaadtad. Utólag lehet próbálni bizonyítani, hogy ezt milyen hatásra tetted...
-
user01
aktív tag
válasz
bozsokiandra #858 üzenetére
Én saját kezüleg írt végrendeletről beszéltem.
-
kammler
senior tag
válasz
bozsokiandra #538 üzenetére
Totálisan belebuktak. Rég mennie kéne, már tavaly év végén. Erre azt válaszolták, a dap oldalán ott rossz menetrend van megadva. Mondom akkor szedjétek le. Erre nem jött válasz. Jött a duma, hogy fokozatosan vezetik be. És most én ezeknek elhiggyem, hogy nem egyszerűen képtelenek megcsinálni határidőre, a saját határidejükre? Most kapaszkodj meg; legkésőbb az ősz végére, láttam tőlük ilyen választ. Magyarán szólva egy évet késnek. Ősznél előbb nem lesz itt semmi, sanszos legalábbis. De egyszerűen derogál neki bevallani bármit is, illetve olyan okok is lehetnek a háttérben, hogy balhé lenne belőle. Ezért úgy tesznek, mintha nem egy gőzölgő szarkupac volna az orruk előtt, pedig mindenki látja, hogy az a kupac egy gőzölgő szarkupac. Nekem megjelent múltkor a hitelesített pdf lehetősége. Utána jött egy frissítés, hogy apróbb hibajavítások. Hát hogyne, biztos javítás volt az a frissítés. Utána eltűnt a hitelesített pdf menüpont.
-
whbear
senior tag
válasz
bozsokiandra #49 üzenetére
A béta verzió az volt, hogy csak kormányablak. Most pár napja megy az e-személyis azonosítás ami 2021 utáni személyi igazolvánnyal és az általad beallitott 6 jegyű PIN kóddal otthon is elvégezhető. Azért ez egy olyan alkalmazás ami szerintem jogosan igényli a megbízható azonosítást.
-
whbear
senior tag
válasz
bozsokiandra #47 üzenetére
Kormányablak vagy e-személyi. Minden alkalommal amikor uninstall van újra kell azonosítani magadat.
-
blueye
veterán
válasz
bozsokiandra #38 üzenetére
Ennyi lenne a jelentkezés vagy ilyen kicsi a kapacitás?
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
bozsokiandra #35 üzenetére
Még sokan nem kapták meg a májusban előregisztráltak közül sem.
-
blueye
veterán
válasz
bozsokiandra #35 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- ASUS notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged