Hirdetés
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iGO Primo
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
A sajtónak is egyértelműen kellett volna fogalmaznia. Az ügyfélkapu a továbbiakban kétfaktoros azonosítással érhető el. Megjegyzem, hogy méga Google se vezette be a kizárólag kétfaktoros azonosítással történő bejelentkezést. Egyébként az az érdekes, hogya kétfaktoros azonosítás második lépcsőjét sok cég (Google, Apple, bankok, stb.) mobiltelefonnal oldja meg. Végre egy olyan megoldás, ahol nem lesz kötelező a mobiltelefon, a belépési kód fogadásához hanem ennek funkcióját az autentikátor veszi át. Igaz az átlag felhasználóknak egy egy kicsit szokatlan, szerintem nehezebben fogják tudni használni. Mondjuk a kétfaktoros azonosítás sem sokklal növeli a biztonságérzetet. Állami szoftverfejlesztés? Én állami hálózatüzemeltetésnél dolgoztam, igaz szintén nem mostanában. Az elég profi volt. (NIIF). Írtam is itt nemrég róla. A most megszűnő KIFÜ-ről ezt nem tudnám elmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest