Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Aktív témák
-
A kolléga biztosan tudja, hogy mit ír, és tényleg vannak érdekes esetek.
Nekem egyszer volt gondom igazolvány nem hordása miatt, ami remek anekdota és kortünet 1994-ből: a kukát húztam éppen ki a kapu elé, amikor lecsapott a járőr! Amikor beismertem, hogy nincs nálam személyi, pedig kb. három méterre behatoltam a közterületre, jött a "Mit csináljak most magával..." műsor. (Egy barátom erre fapofával azt válaszolta egyszer, hogy "A legjobb szerintem az lenne, ha most itt engem agyon tetszene lőni.") Aztán percekig szívatott az adataim mindenféle permutációban való kérdezésével, aztán némi kioktatás után vigyorogva távozott.
De a jellemző szerintem is az Általad tapasztalt módi. Ha nem nézünk ki gyanúsan, nem zavarjuk a közrendet, és egyéb probléma sincs velünk, akkor egy adategyeztetés után elengednek. Beírják a naplóba a végrehajtott igazoltatást, és minden rendben.
MaCS
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen egeret válasszak?
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest