- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- IP66 + IP68 + IP69 + IP69K védelemmel érkezik a Note 15 Pro
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
"Legkevesebb annyira, amennyi a végződtetési díj, ami (változatlanul afaik) nettó 10 Ft fölött van/SMS. Havidíjban, másban fizeted ki, keresztfinanszírozzák másból."
Köszönöm!
De akkor sem igazán értem.
Most beszéltem egy kollégámmal -- akinek történetesen elektronikusaláírás-ügyi röptanfolyamot tartottam. De mivel tudom, hogy hol dolgozik, rákérdeztem, hogy mennyiért SMS-eznek.
Egy sima piaci vállalkozás, elég som SMS küldésével. Tehát nem állami-kormányzati hátterű cég.
A lényeg, hogy átalánydíjat fizetnek, és egy SMS így a havi forgalomtól függően 50-70 fillér közötti költséget jelent nekik. De volt egy húzósabb időszakuk, amikor sok üzenetet kellett küldeniük, és 30 fillér alá ment ez az összeg.Tekintettel az átalánydíjra, az alapdíj feletti mennyiségre szerintem de facto ingyen van az SMS-küldés. A határköltség nulla.
MaCS
Aktív témák
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest