- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
Köszönöm! Ezt jó tudni.
Az érzéseim mindazonáltal vegyesek.
Az egyik oldalról: a sima felhasznó/jelszó belépés egy ilyen jelentőségű rendszerhez szerintem is kevés, mégpedig legfőképpen a felhasználó potenciális hülyesége miatt. Rengetegen adják át másoknak a belépési adataikat, mert ugye mi történhet.
A közelmúltban magyaráztam ezt el valakinek, hogy a kedves haverjai AVDH-val alá tudnak írni okiratokat a nevében, márpedig nem tűnt éppen makulátlanul megbízható társaságnak.
Tehát ez nagyon sokaknál egy időzített bomba -- és még csak nem is az informatikai sebezhetőségről beszélünk.Másrészt viszont a 2FA/OTP nagyon sokaknak jelenleg megugorhatatlan akadályt jelent.
Mert a facebookozás, tiktokozás ugyan már készségszinten megy, de egy email olvasása még az alap Gmail-kliensen is rakétatudomány... Tudom, látom, ijesztően sokaknál.
Úgyhogy (amint írtam) még email, de főleg SMS útján reálisnak tartom a 2FA OTP-t, de egy MS/Google/NISZ authenticator használatát már erősen korlátozott körben látom reálisnak. (Pl. a közvetlen környezetemben két diplomás, nem hülye polgártársunk is lepattant róla...)MaCS
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Túraautó topik
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- PlayStation 5
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thrustmaster T248 Force Feedback Kormány és Pedálkészlet - XBOX/PC - ÚJ! Bontatlan, 2 év gari
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thrustmaster T248 Force Feedback Kormány és Pedálkészlet - PS5/PS4/PC - ÚJ! Bontatlan, 2 év garanc
- Gigabyte G32QC A 32" 1440p (2k) 165hz 1ms ívelt monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest