Hirdetés
- 1 VII Japán
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
Aktív témák
-
lomposfarkas
tag
https://kau.gov.hu/dap/sugo/ugyfelkapu-plusz#gyakran-ismetelt-kerdesek-2
Elolvastam ezt, nem is tudom, hogy sírjak vagy röhögjek rajta (mondjuk a realitás, hogy mi sírunk és ők meg röhögnek).
A végén meg egy angol nyelvű link, amiből egy átlagjóska egy büdös szót nem fog érteni, hiába fordítja le guglival.
Én azt saccolom, ha ez a dap szarság dübörögni kezd, akkor sokan fogják végleg a földhöz csapni az ügyfélkaput. Az ügyfélkapu mögötti világ amúgy is egy kiismerhetetlen mocsár, amit áthat a belterjes infós szleng (pl. ügynök! átlagjóska mire gondolhat?) és a jogász bikkfanyelvű rémségek beteges elegye. Speciel én még konkrétan semmit nem tudtam megtalálni abban a mocsárban, mindig gugli keresés után indultam. A kuki-problémáért, amit éveken át nem is voltak hajlandóak kommunikálni, egy igen kitartó, intenzív seggberugdosást érdemelne a fejlesztőbrigád. Szóval atomot neki és irány a kormányhivatal egy kispárnával
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi