- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Jött egy üzenet a Google-tól,hogy nemsokára élesítik a kétlépcsős azonosítást.
Működik a digivel?
Régebben mintha nem ment volna,de ha hülyeséget kérdezek, akkor bocsánat! -
edgR
őstag
Sziasztok!
eSIM képes okosóra megvásárlásán töröm a fejem. Jól gondolom, hogy ez a tech a DIGInél még nem áll a rendelkezésemre? Abból indulok ki, hogy semmit nem találtam ezzel kapcsolatban a weboldalukon, illetve más cikkek sem említik a 3 legnagyobb mo-i szolgáltatón kívül "eSIM ready"-ként.
Köszi -
szaszyka
senior tag
válasz
4Grider #39053 üzenetére
Van egy félig meddig kiépített hálózata a Diginek. Ha bérelni kell a Vodafone-nak a mostani hálózatot, simán elképzelem, hogy inkább felfejlesztik a digi hálózatát 1-2-3 év alatt, addig pedig bérlik tovább a hálózatot. Aztán ha kész a fejlesztés, lehet felmondani a bérleti szerződést.
-
rin33
senior tag
válasz
4Grider #39053 üzenetére
Romániában a villanyoszlopokra is rak bázisokat a Digi (csak B1 frekin), Aradon amerre jártam mindenhol full tererő van, beltéren is ahol a többeknél már csak E vagy H+ van.
Valószínűleg olcsóbb megoldás mivel már alapból jelen vannak az optikával az oszlopokon így a plusz egy doboz sztem nem jelent jelentős plusz bérleti díjjat. Jó lenne itt is mert a lefedett városokban vannak lyukak, ha ott lenne az utcán bázis akkor lehetne normális beltéri lefedettség mindenhol. -
4Grider
félisten
válasz
szaszyka #39051 üzenetére
Úgy, hogy egy csomó településen nincs egyetlen Digi torony sem? A dunántúli voda előfizetők legalább fele rövid időn belül lelécelne. Ráadásul rögtön kapacitásproblémák lennének mindenütt, hiszen B3 (1800 MHz) only van felépítve az egész hálózat. Az pedig önmagában nem bírná a vodások forgalmát, a lefedettségük jó részét is veszítenék.
-
törölt tag
Még a legnagyobb flottás tarifákban sincs ennyi pénzért ennyi net és perc. Ha a digimobil megszűnik létezni és a vodafone hálózatára terelik át a mostani digimobilos ügyfeleket, szinte borítékolható, hogy az árak/tarifa nem marad. Valószínűleg valamelyik vodafone "special" tarifába ajánlanak majd belépési lehetőséget. Legalábbis én így gondolom...
-
dpeti86
csendes tag
válasz
djsunstealer #38972 üzenetére
Viszont vannak olyan települések ahol nincs kiépítve a Digi otthoni szolgáltatása csak a mobil szolgáltatás van. Na ezekkel a településekkel mi lesz, lehet hogy megszünik a mobil szolgáltatás... Akkor sajnos az enyém is megfog szűnni ha így lenne. 😔
-
Silious
tag
Igen olyan routert szeretnék amiben van sim kártya foglalat, LTE, megbirkózik esetlegesen a Digi tornyokkal, gondolok itt olyanra, hogy magának a routernak, jobb, erősebb antennája van.
-
Silious
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Digi mobil stick-es 50Gb net-em van amit egy kis külterületen lévő házban használunk. Jelenleg olyan 2-4 mbit amit tud, ez úgy kb. pont elég kategória.
Sajnos a helyez úgy hozta, hogy nem elég csak a gépbe az USB-n keresztül a net, hanem kellen egy router is. (kamera, riasztó felügyelet stb.)
A routerekről itt olvastam már vegyesen.
Ami engem érdekelne, és kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogy melyik az az ajánlott, mindenképpen új router aminek esetlegesen jobb az antennája (LTE) és picivel több megabit kipréselhető-e belőle, ha mondjuk a padlástérbe felvisszük a routert?
Ha már ígyis-úgyis muszáj egyet vásárolni, ki mit ajánlana? -
Met
nagyúr
válasz
#73820095 #38997 üzenetére
Pontsan!
Irány T-com, adategyeztetés, a személyi igazolvány szám valamit nagyon régi volt (az még papír alapú volt), átírták az újra, kérdezte is hogy számhordozás lesz?
Irány Digi, átirattuk a nevemre az előfizetést (550 forint), majd számhordozás. Minden klappol, kaptam is mailt hogy van egy Digis számlám.
Pár óra múlva, kap egy sms-t a feleségem a Digitől hogy nem sikerült a számhordozás.
Hívom a Digit, igen, azért dobta vissza a T, mert a születési hely a Diginél Budapest 09 (Magyarország) míg a T-nél nem így van (még jó hogy előtte ott voltam).
Hívtam a T-t, átírták (elvileg), Diginél mondták hogy telefonáljak újra, felveszik majd hibajegynek és nem kell megint bemennem személyesen.
Majd kiderül most mi nem lesz jó -
Met
nagyúr
Holnap megyek átvinni a számom a Digihez.
Kell valami T-s papírt vinnem hogy tényleg enyém a szám amit oda akarok vinni? -
[w]
őstag
4G/LTE routerbe tennék Digi Mobil Plusz kártyát, de jól értem hogy ez önmagában is működő előfizetés, nem társul hozzá semmi más (el)kötelezettség?
-
Takato
csendes tag
Sziasztok! Elég szomorúan olvasom, hogy hamarosan beleolvasztják a Vodába a Digit..kiváncsi leszek, ha megkeresnek a Vodától milyen ajánlatott fognak tenni..De a jelenlegi csomagot nem fogják túlszárnyalni!
-
Ákinard
aktív tag
válasz
tutitibi #38959 üzenetére
Kisgömböc ezt is megette.
De: Erre. Volt. Igény.
Tavasz óta ezt mondom mindenreMás: nézegettem ezt a zádorfalvai tornyot, ráadásul a kéktúra miatt jártam is ott, a cellmapperen látszik.
Nekem nem úgy tűnt, mint ami dízelaggregátról megy. A 2012-es képeken látszik, hogy van ott áramellátás.
Elképzelhető lenne, hogy felengedték a Digit idegen toronyra, de áramot nem adtak nekik?? Vagy csak egy kamu indok volt a lekapcsolásra? -
mover
tag
Ma a DIGI tájékoztatót tartott a dolgozóknak(mindenkinek), ott már teljesen nyíltan beszéltek a teljes mobilhálózat, mint eszközök eladásáról. Tehát ez már publikus információ.
Így ha jön a Voda a Digimobil távozik. -
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #38954 üzenetére
Írtam az ügyfélszolgálatnak és a következő választ kaptam:
Tisztelt Ügyfelünk!
A Xiaomi nem tartozik a támogatott eszközök közé, így előfordulhat, hogy nem működik a vowifi.
Ez nem sim kártya hiha.
Az általunk támogatott eszközök listáját a következő linken találhatja meg:
(http://digi.hu/informacio/keszulekek)
Köszönjük szépen megkeresését!Akkor most passz. Szerintetek van erre megoldás?
A készülék topikjában is írták többen, hogy megy nekik probléma nélkül. Az összefoglaló excel szerint is működnie kellene. -
gyulaszu
senior tag
válasz
phoenix64 #38953 üzenetére
Pont ma üzemelem be én is az új Redmi Note 11-emet.
Digi ment a SIM1-be és egy külföldi Telekom a SIM2-be.
Egyelőre nálam nem jött elő a Tiédhez hasonló anomália.
De az igen, hogy a Digi kártyánál nem jelenik meg a VoWifi, csak a Telekom-nál.
Ez valami beállítás függvénye a Digi központban vagy a SIM kártya esetleg hibás? -
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Talalkozott barki olyan problemaval, hogy megbolondul a telefon a digis kartyatol? Egy redmi note 11rol van szo. Ami gond nelkul megy barmilyen simmel, viszont ha digimobilos kartya kerul bele, akkor folyamatosan ujracsatlakozik a halozat, illetve egy ido utan ujraindul a telefon is.
-
ggabor02
aktív tag
Az NMHH még nem publikálta a 2022 első féléves adatokat. A2021 második félév végén 2.2 százalék volt a piaci részesedése.
"2021 negyedik negyedévben a Digi piaci részesedése 2,2 százalék volt, míg a mobilrádiótelefon-hálózattal nem rendelkező szolgáltatók (MVNO-k) együttes piaci részesedése 0,3 százalék".
Ekkor volt összesen 11.4 millió kártya, ebből 10.4 aktív.
Azóta bármi történhetett. -
dzf007
senior tag
Előfizetői számokat lehet tudni? Digimobil.
-
-
Met
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Lehet bukott is a sztori, mert ahogy vissza olvastam egy néven kell lennie a két szolgáltatónál a dolgoknak.
A T az én nevemen van, a Digi a feleségem nevén. Szóval a számhordozás nem játszik. -
Met
nagyúr
válasz
slice14 #38923 üzenetére
Köszi, át is raktam google-ra.
Áthoznám a 30-as számom.
VoLTE és a VoWifi nem érdekel, keveset beszélek, keveset hívnak, inkább a net kell hogy stabil legyen.
Pesten mászkálok, nagyrészt a 13. kerületben és környékén.
Erre a felhasználásra már elég stabil a Digi?
Most 2200-at fizetek, 3 giga nettel, 0 lebeszélhető perccel. -
domper2015
senior tag
válasz
trec12 #38915 üzenetére
7xx milliárd Forint nagyon sok pénz, ez pedig feneketlen kút lesz. A Vodafone-nál már veszik a pezsgőket, hogy milyen jó boltot csináltak.
Abszolút semmi helye a jelenlegi magyar államaparátusnak az üzleti életben, ennek a szektornak árai is magasabbak lesznek. A Digi megfelelő szabályozás és azonos elbírálás mellett ( nem előre lejátszott és koncepciós eljárás folyamán ) képes lett volna átrendezni a piacot. -
domper2015
senior tag
válasz
domper2015 #38912 üzenetére
Azt gondoltam, hogy Digit fejlesztik gőzerővel, de nem. A Vodát is be kell húzni, ebből lesz pedagógus béremelés.... Persze
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015 #38910 üzenetére
Konkrétan veszteséges, akár a Digi mobil volt.
-
domper2015
senior tag
válasz
MadMancs #38906 üzenetére
Csak látná a sok tehetséges, hogy egyáltalán működik az állami mobil vagy sem...
Azért a Telekom állami flotta 13xx Ft-ért erősen Digi kategória, a "mezei" fogyasztók persze tejelnek.
Lehetne tömködni a lyukakat, mint a szemétszállítás, állami vízművek, stb. esetében. A magyar állam nem jó gazda, tulajdonosnak csapnivaló.... -
ACE-
addikt
-
Lackooo84
nagyúr
Én is észrevettem, hogy mióta átvették ezek a tetvek a digit, mindenhol sokkal gyengébb a térerő... 2-3 csík ahol eddig fullon volt mindig.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
slice14
veterán
Lehet hogy csak én szívtam meg vele, meg Telekom-al és nem Digi-vel. De nálam az MR6400 egy fél évet sem bírt. Ja meg be kellett kapcsoljam rajta a napi szintű auto reboot-ot, mert újra csatlakozásnál nem kapott ipv4 címet. Bár ez elvileg Telekom specifikus probléma.
Jelenleg egy Asus RT AC66U + E3372 4G usb stick kombót használok megelégedéssel (kop-kop) -
Csenkesz
csendes tag
Hy!
Vettem Diginet USB sticket (50GB)
1 a bibi vele, hogy ahol dolgozom nincs térerő (pinceszint alatt)
Azon gondolkodtam, hogy 1 ruterbe csatlakoztatnám, (kicsit feljebb) utp-n lejönnék vele.
Van is 1 elfekvő aminek van usb-je (DrayTek Vigor 2910G router) amit ....
(( bele is tettem de nem látja, pedid a stick 7MB -os, nem látja a tároló ként sem or én vok antianalfa BÉTA ... pedig ((( A stick kéken villog ahogy kell ...)))
1.) Be lehet állítani, hogy a usb-s stick-ről vegye a netet & tolja a utp-n, (persze a wifit letiltom, olyan a hej ..or valami másik usb ruter kéne? ami alkalmas? ...
2.) Arra is gondoltam 1 leharcolt mobilba tenni és megosztani "fentebbről" ?? De az látszik ...véleményt beállítási tanácsot szeretnék kérni ...
Üdv: J
-
chatran
őstag
Digi roaminghoz (Romániaban) kell valamit állítgatni a mobil beállításaiban (iPhone), ha jelenleg szépen megy a mobilnet?
A roamingot bekapcsoltam a Digi ügyfélkapun, jelenleg "feldolgozás folyamatban" státuszú. Ezt majd egy ügyintéző kapcsolja be munkaidőben?
-
kanyi51
senior tag
válasz
Lackooo84 #38846 üzenetére
T.Úraim!!
Kezemben a Note 9 pró 2 éve és azóta kínlódok ROOT nélkül vele, kipróbáltam szinte mindent de a WoWIFI az sehogy se megy. Nem tudom másnak hogy sikerült beizitania de nekem sehogy, igy beletörődtem, de ezért nem rootolom. Jaa és a Digi, Vodafon a kártya benne, -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Adott egy HP 8570p EliteBook amiben van beépített sim kártya foglalat és adott egy Diginet aktív 50 előfizetés. A sim-et behelyeztem a gépbe de sehogy sem tudom munkára bírni.
Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm -
joczo1337
tag
válasz
djsunstealer #38847 üzenetére
Ha mar igy itt tartunk,Realme 8 5G a legfrissebb android 12-vel,Digis sim kartyanal egyik slotban se jelenik meg a volte es vowifi lehetoseg.telekomos kartyaval volt mindketto.
Mit lehet megprobalni? -
joczo1337
tag
válasz
zelikocc #38811 üzenetére
Koszi!Akkor hasznalom,es marad amig lehet :)
Masik kerdes,ma voltunk a Nyugati es a Lehet ter kozott,amikor a telom(Realme 8 5G) 5G halozatot irt.Van a diginek valami teszt 5G allomasa,amig meg megy ott?Mivel neten csak annyit talaltam,hogy valamikor 2016-ban nyertek frekvenciakat 3400-3600MHz-en,de hogy azota hasznaljak-e nem. -
MadMancs
veterán
válasz
mucsgyver70 #38819 üzenetére
Nem minden esetben.
Pl Samsung és xiaomi esetében Telekomnál van lehetőség állítani hogy mobilhálózat vagy VoWifi legyen a prio, addig digi simmel nincs.
-
ates2
senior tag
DIGI-nél jól vannak ?
Tegnap jött e-számla: Fizetési határidõ: 2022/10/31
-
ACE-
addikt
válasz
gyulaszu #38814 üzenetére
Igen, külföldön is, de nézted már a DIGI honlapját? Ha ránézel akkor elég sok kérdésedre azonnal választ kaphatsz, pl. arra is, hogy az idézett szövegeid mind igazak, az üfsz.-osnak akivel beszéltél pedig fingja gőze nincs... biztos kifogtál egy románt...
És igen, bármilyen Wifin megy, amin nincs tiltva, az olyanon ami a sajátod, azon szinte biztos. -
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
épp most akarok egy Voda számot, amit kivettem a céges flottából (ahonnan eljöttem), "olcsósítani" és áthordozni a Digi-hez. Most azonban nem arról szeretnék értekezni, hogy ez jó ötlet-e...
Elolvastam az összefoglalót és pár dolog nem egészen világos, illetve az ügyfélszolgálaton eltérő válaszokat kaptam.
Leginkább gyakorlati tapasztalat érdekelne."A VoWifi-hez bármelyik wifi hálózat jó vagy csak a digis otthoni wifi háló?
Bármilyen wifi jó, amin tudsz adatot forgalmazni és nincs tiltva a VoWifi."Az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy a VoWifi-t igazából csak akkor lehet Magyarországon használni, ahol nincs Digi lefedettség, de internethez tudok csatlakozni.
Én új külföldi lakhelyen saját otthoni hálózathoz kapcsolódva szeretném használni. Tudok majd hívást indítani illetve fogadni? (mármint roamingdíj nélkül)"A VoWifi-n keresztüli hívás ingyenes?
Nem, csak a Digi, Invitel és Digimobil irányba indított hívások."Az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy semmilyen hívás nem ingyenes, hanem jelenleg 4 HUF/perc. Csak az ingyenes, ha engem hívnának Digi vezetékesről
Előre köszi.
Üdv -
válasz
joczo1337 #38808 üzenetére
Röviden: nem tudjuk.
Hosszabban:
Érdemes kivárni a legvégsőkig Digi Mobilos előfizetéssel, mert nagy esély van rá hogy megszűnik és ha így lesz, akkor 200 ezer ügyfelet biztosan megakarnak majd tartani és ezért nagy eséllyel valami kedvező nem publikus csomagot kínálnak majd vagy a vodánál, vagy amilyen irányban alakul majd a jövő. -
-
joczo1337
tag
Sziasztok!
Egy ideje Digimobilt hasznalok,de most szunt meg a masik telefonom es kezdtem utanajarni a dolgoknak.
Valaki gyorsan par sorban fel tudna vilagositani,hogy mi lesz a sorsa jelen allas szerint?
Beszuntetik,megmarad,bovul-e,ilyesmi?
Koszi! -
p2pp
őstag
válasz
tutitibi #38803 üzenetére
Itthon Telekom vezetékes koax van sajnos, mert a Digi pont csak a Mi utcánkba nem húzta be a horgász damilját. De Digi mobilunk van szerencsére. Pont itt velünk szemben csak neki van Bázisa. Telekom mobil itt Xar és melóban is.
Többször megírtuk nekik, de semmi.
Így hiába lehetnénk Magentások, semmi értelme sincs.
Digi volt, lehetett volna minden.
Ez szúrta a többiek szemét. Ezért félre kellett állítani.
Ameddig csak lehet az utolsó másodpercig megmarad a Digi mobil.
(Ha tényleg Voda lesz, akkor meg melóban csak ők a nyerők, senki más) -
tutitibi
senior tag
válasz
Narxis #38792 üzenetére
"Totál értelmetlenné vált a Digi felvásárlása, annak így már egyértelműen semmi más célja nem volt csak az, hogy kiszorítsák az olcsó alternatívát azoknak akiknek a lefedettség elég volt. Okádnom kell ettől az egésztől, de az fix, hogy én is inkább leszek Telekomos mint NER-es."
Egyetértek, szintén hányok jázsai gerértéktől, miért nem vamalyik EU-s ország piacán fektettek be, ha olyan nagyon jók ?
-
Kronos3000
senior tag
Visszagondolva az évekkel ezelőtti itteni csörtékre, hogy mi lesz a Digi-vel, esetleg melyik hálózattal roamingol vagy sem... senkinek nem jött be semmi jóslata.
Pedig akkor is volt akinek bennfentes infói voltak, meg voltak itt mindenkinél mindent jobban tud kekecek is...Na mindegy, már többször le akartam mondani a maradék egy előfizetést, mert régebben mindenhol tudtam használni amerre jártam, dolgoztam, a jelenlegi munkahelyemen elég korlátos a használata. Most már kíváncsiságból megtartom, azért még annyit tudom használni hogy megérje az 1300ft-ot. Azért jobban aggódok hogy a vezetékes net és tv-vel mi és hogy lesz. Volt már tré és nem szerettem, pláne a feltöltés volt rossz, és még drága is.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Avayasoft #38790 üzenetére
Totál értelmetlenné vált a Digi felvásárlása, annak így már egyértelműen semmi más célja nem volt csak az, hogy kiszorítsák az olcsó alternatívát azoknak akiknek a lefedettség elég volt. Okádnom kell ettől az egésztől, de az fix, hogy én is inkább leszek Telekomos mint NER-es.
-
Avayasoft
aktív tag
Azért az nem semmi, hogy a 4 mobilszolgáltatóból 3-ban jelen van a 4ig... Még a végén kiderül, hogy van "néhány" Telekom részvénye is :-)
Kár a Digi hálózatáért, mert inkább azt kellene fejleszteni, mit a Huaweit.
-
válasz
aldebaran #38774 üzenetére
Az EU-ban ingyenes a roaming internet 3,5 GB-ig, de ezt a telefonod mérőjén kell követni, mert a DIGI ügyfélkapu nem jelzi.
Ne ijedj meg ha az internet használatra elindul a "telefon forgalom" -nál a költség számláló, mert az hiba miatt mutatja úgy, hogy x Ft forgalmat generáltál.
A roaming hívással más a helyzet, mert a legutóbbi számla óta elkezdték kiszámlázni a roaming hívásokat, de csak megkell reklamálni panaszban és elvileg jóváírják.
Egyébként meg nem tudnak túl nagy költségek lenni, mert 3,5 GB-on felül 540 Ft/GB a túlforgalmazás és 4 Ft/perc a percdíj.A romániai roaming során azóta sem oldották meg azt a problémát, hogy sokszor ledob a 4G és vagy csak 2G vagy csak 3G érhető el akár 1 órán keresztül is. Ezt leszámítva, ha van 4G akkor problémamentesen megy a net.
Sajnos ezt a problémát már nem is fogják soha kijavítani tekintettel arra, hogy a DIGI Mobilnak meg vannak számlálva a hátralévő napjai. -
aldebaran
addikt
Aki volt mostanában Romániában és digi kártyája van, attól érdeklődnék, hogy a roaming megfelelően működik? Internet van? Sokat kell pluszban fizetni?
-
törölt tag
válasz
headhunter #38753 üzenetére
Én pont a napokban gondolkodtam azon, gyereknek kötnék egy digit.
200 perc +15 GB....aztán ha a voda átveszi és ajánl egy 100 perc + 10 GB-ot helyette 1990-ért, akkor az is jó. -
-
rin33
senior tag
-
p2pp
őstag
válasz
gabor9991 #38765 üzenetére
Itt ha kinézek az ablakon csak a Digit látom.
(és semmi mást)! Folyamatosan azzal hívok mindenkit is, mert más nem működik normálisan.
Itt a panelek között a többiek közül egy sem működik rendesen ebből kifolyólag.
Gratulálunk a csodavárás elkaszálásához.
Szomorú, h idáig jutottunk (jutottak). -
válasz
gabor9991 #38765 üzenetére
Eladják őket. Még az is lehet hogy a román Digi olcsó pénzért vissza veszi és viszi Portugáliába.
"Jászai Gellért, a 4iG Nyrt. elnöke a VG-nek adott interjúban többek közt elmondta, hogy a Vodafone-akvizíció szinergiahatásait tovább javíthatják olyan egyszeri tételek, mint a Yettelben lévő 25 százalékos részesedés vagy a DIGIMobil infrastruktúrájának értékesítése."
-
gabor9991
addikt
válasz
4Grider #38752 üzenetére
Mi lesz a tornyokkal?
Nálam a vodafone lefedettség gyakorlatilag nulla mert a torony a településtől 2 km-re van a pusztában, ehhez képest a diginek sikerült a település közepén lévő viztoronyra feltelepülni így a B3-mal jobb lefedettsége van mint a vodának B20+B28-cal.
Ha most a digi simből csinálhatok vodásat akkor eljutok oda ahonnan elmenekültem -
4Grider
félisten
válasz
zelikocc #38754 üzenetére
Elég nagy eséllyel első körben felajánlanak valami publikus díjcsomagot, majd ha ez nem tetszik, második körben egy speciál csomagot 5 GB nettel.
Abból nagy felzúdulás lenne a meglévő Vodafonos előfizetők körében, ha ezektől kedvezőbb csomagot ajánlanának fel a Digiseknek. De majd kiderül... -
törölt tag
A DIGIMobil-ügyfelek Vodafone-ra válthatnak
Digi mobil infrastruktúrájának vagy a Yettelben lévő 25 százalékos részesedésünk értékesíthetősége.... [link]
-
l1k3_1t
tag
Valaki kap-e IPv6-ot a Digis mobilnethez?
Mert az APN beállításnál be nyomtam hogy IPv4 mellé IPv6-ot is adjon és nem ad nekem IPv6-os címet (ahogy más pl. MTelekom csak 4G hálózatnál).Csak Yettel-től volt ipv6 cím kiosztás egy 5G-re is képes de többnyire 4G-t használó iPhone mobileszköznél. És azt is olvastam, hogy alapból tud az LTE (nem csak az 5G NR) technológia IPv6 kezelésre és csak "kiegészítőként" van az IPv4 kezelés, de azt látom hogy: minek ad csak IPv4 címet 4G-n?
(az otthoni Digi kábeles internetesek kapnak és kaphatnak IPv6-ot, bridge módos ONT-al, saját új generációs routerrel)
-
l1k3_1t
tag
válasz
4Grider #38728 üzenetére
Nekem van Tenda 4G185-ös Hordozható router és benne a DigiNet Aktív 50-es SIM kártya. Az eszköz kb. 30 eurós volt (újszerű) és max. 30 mbit/s sebességet tud csak (*tesztelve az MTelekomnál mérföldekkel megbizhatóbb szlovák 4G hálózattal). Ez a Digis csomag teljesen kielégíti az igényt ezzel (felesleges a mid-end / high-end routert beszerezni, mert az a csomag ugyis max. 15/2 mbit/s (le/fel) sebességet enged). Tökéletesen megy és jó a vételje. És nem kell tartani az ÁSZF megsértésétől mert nem alkalmas mobilozásra + nincs mobilszám hozzá
(nem kell kérni ZTE USB sticket de a WLAN hotspot-ot saját magunknak kell venni Digi-n kivül).
*Teszt: https://bit.ly/3RhxQz3
-
grey209
tag
Na ez érdekes. Átjöttem egy másik városba és itt csont nélkül működik a Digi hálózata a router-ben. Ugyanúgy a band3-on, mint az előző városban. Most akkor ezt nem értem.
Remélem Pesten is működni fog, ahova eredetileg terveztem. De azért kíváncsi vagyok, hogy miért nem megy egyik helyen, a másikon pedig igen. Vagy csak kellett volna neki egy router restart? Úgy emlékszem ,hogy ezt próbáltam... -
grey209
tag
válasz
viktorhu #38732 üzenetére
Yettel-es kártyával csont nélkül működik. Kipróbáltam egy másik digi-s kártyával, igaz ez hanghívásra való, azzal sem volt még csak térerő sem. Szerintem a router lesz a ludas. Túl új ez a V4.20-as vagy nem jó a firmware, vagy ISP fájl, vagy tudomisén. Telóban ellenőriztem, hogy band3-at használ és a router-ben is van band3.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest