- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
válasz
#71835392 #10087 üzenetére
Handabanda az a fél év.Vodafont is hasznàltam akkoriban,csak a belföldi roaming miatt volt használható.Meg ugye a csúcsidős 60-120ft-os percdíj is hozzájárult a fejlesztéshez.A fiatalokat meg tudod vezetni.06-60-as volt az első mobil számom,és az eddigi legütősebb indulás a Digié ez biztos.Károgj csak nyugodtan,senkit nem érdekel.
-
snowdog
veterán
válasz
#71835392 #10087 üzenetére
Csak hogy mégsem fogytak el az észérvek.
Értjük amit folyamatosan jósolgatsz, még csak azt sem mondom, hogy biztos vagyok benne hogy nem úgy lesz. Viszont nem arról írogatsz, hogy mi hogyan működik, hanem folyamatosan arról teszel közzé jóslatokat, hogy majd hogyan nem fog működni. Az embernek olyan érzése van, mintha valamilyen módon érdekelt lennél abban, hogy ez a teszt időszak minél rosszabbul sikerüljön.
Itt a nagy többség pontosan érti miről szól a teszt időszak, a nagy többség szurkol a Digi-nek, hogy összejöjjenek a dolgok. Úgy tűnik Te nem tartozol közéjük.
-
adman
tag
-
snowdog
veterán
válasz
#71835392 #9747 üzenetére
Idézet: "A Telenor közölte, egyik tarifacsomag esetében sem korlátozza a tetheringszolgáltatást. A Magyar Telekom kommmunikációs igazgatóságától kapott szerződési feltételekből pedig az derül ki, hogy engedélyezett a "több saját eszköz közötti megosztás lehetősége"." [link]
Nem hiszem hogy pont a Digi korlátozná. Legfeljebb a teszt időszak alatt, de akkor meg már megtették volna.
-
snowdog
veterán
válasz
#71835392 #9704 üzenetére
Mit ne mondjak, jól kicseszett a Digi azokkal akiknek nem Volte képes a telefonja, vagy fix 2Gre teszik a telefont vagy nem telefonálnak...
Az S6-osom nem VoLTE képes, és 4G-n is tudok telefonálni. Szóval amit írtál az általánosságban nem igaz, legfeljebb bizonyos esetekben.
-
Soma01
veterán
válasz
#71835392 #9283 üzenetére
Ahogy anglergab is írta... Tehát jelentsd be a hibát te is a honlapon: digi.hu/mobil-eszrevetelek
-
Pitralon
tag
válasz
#71835392 #9283 üzenetére
Bocsi, de mennyit is fizettél eddig érte? Örülj, hogy végre valaki felkavarja az állóvizet, és van mit mérned.
Amikor nálunk Dél Pesten, családi házas övezetben elindult az optikai szolgáltatásuk, ugyanígy ment a rinya..., hogy egy "román cég" egy ekkora némettel szemben mire jut..., mára meglátszik::
A Digi a beton villanyoszlopokról szolgáltat, tehát ezért is bérleti díjat fizet, mégis brutál jó áron van és tényleg 1000/300 Megabitet lehet mérni ha közvetlenül az oszlopra vagy bekötve, nem egy össze-vissza vezetékezett lépcsőházból kapod.
Miért is kellett bevezetnie Tré-nek A Flip csomagot? Persze csak ott ahol megszorongatták őket, más monopol területeiken ez nem elérhető.Túl nagy a vízfej a Tré-nél..., csak akkor mozdulnak árban, ha így alájuk vágnak, és a másik kettő ugyanilyen betegségben szenved(ett)...
Egy szóval kellet ez már, mint egy falat sör!
-
-
matta2003
tag
válasz
#71835392 #5522 üzenetére
Egy év alatt sok minden változott.
"Azt már korábban hallottuk távközlési berkekből, hogy a Digi nagyon modern hálózatot épít az Ericssonnal, és ezt most alátámasztották azzal, hogy a hálózat csak a 4G és a 2G távközlési szabványt ismeri, a 3G-t nem. A 2G-re amiatt van szükség, hogy a hangszolgáltatás esetében minden létező készülékkel kompatibilis legyen a Digi hálózata, a 4G pedig a mobilnetezéshez szükséges. Az, hogy kihagyták a 3G-t, jóval olcsóbbá, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a Digi hálózatát."
Azóta kifestették piros-fehérre a tornyokat. -
bajusz15
senior tag
válasz
#71835392 #8110 üzenetére
Ez így van. Szerintem egyik mobilszolgáltató sem indult egyből 100%-kal, ez sem fog. 1-2 év és lehet lesz hatása, de akkor már az áraik sem annyik lesznek, mint a most indulók az is biztos.
Én nem "szemétkedésből", de a hozzászólásokat várom akár itt, akár a digi fész oldalán, azoktól akik befizettek, de nem működik nekik és ócsárolni fogják az egészet -
DonMaster
addikt
válasz
#71835392 #8032 üzenetére
tehát azért derült ki mert felmondták a szerződést és arról ment a hír verés . értem
véletlen sincs annak köze hozzá, hogy egyesek kaptak levelet, hogy 6.01-ig a telenorost simet lekel adni és 6.01-töl saját digi mobile sim-et kap jobb tarifába, ennek véletlen sincs köze hozzá.
-
dchard
veterán
válasz
#71835392 #7919 üzenetére
Nézd, ne essünk át a ló túloldalára se.
Az elején minden mobilszolgáltatónak szar volt a hálózata, és hiába telt el 15-20 év, a tornyok azóta sem nőnek ki gyorsabban a földből. Ahoz képest, hogy érdemben 2-2.5 éve kezdték el építeni a hálózatot, messze nem olyan rossz, mint amire számítottam.
Az első pár hónapban biztosan sok gond lesz, de hát ez mindenkinél így volt. Az látszik, hogy dolgoznak ezerrel, és senki nem fog azzal marketingelni, hogy a Digi valódi alternatívája a másik háromnak, az első 1-2 évben legalábbis biztosan nem. Akinek a szolgáltatás minősége a fontos, az nyilván nem fog váltani.
A -140dB QrxLevMin meg bízom benne, hogy nem marketing trükk, csak egyszerűen nem volt még idejük rendesen kihangolni a hálózatot, addig pedig jobb ezt így hagyni. Tény hogy alkalmas a félrevezetésre, de remélem, hogy 1-2 hónap alatt kireszelik budapestet és akkor ez az érték is a helyére fog kerülni. Figyelni fogom 2-3 hetente, és ha látok változást azt meg fogom osztani.
Mielőtt valaki féreértené: nem fogunk 2-3 hetente fél várost átölelő méréseket végezni, és címet se küldjön senki, hogy hol kéne mérni
-
bear_
aktív tag
válasz
#71835392 #7919 üzenetére
Nekem sántít ez az egész. A Digi azzal szerzett hírnevet, hogy jó szolgáltatást kínált a konkurenciája árazásának töredékéért. Ha kikerül az olcsó és jóból a jó, az durván megtépázná a renoméjukat, amit nem engedhetnek meg maguknak. Gondolom ők sem olyan hülyék, hogy egy akadozó, lassú, gyenge lefedettségű hálózatot indítsanak.
Úgyhogy két forgatókönyv valószínű, vagy normális szolgáltatással készülnek, vagy nem júniusban indulnak. -
so_ha
senior tag
válasz
#71835392 #7787 üzenetére
A többség szerintem fel sem kelne reggel az ágyból, ha mindenki úgy gondolkodna, mint Te, ... mert vagy sz@r valami, vagy sz@r lesz. Azért szerencsére sokan nem dobják ki a gyereküket pár naposan mert magatehetetlen, mert többnyire elhiszik, hogy az évek folyamán értelmes felnőtt cseperedik belőle. Azért élvezet olvasni az általad "tárgyilagosnak" nevezett szösszeneteket. Eddig azt szajkóztad, nehogy bárki elhiggye, hogy elindul a szolgáltatás, most már változott a "stratégiád", mert most azt tolod, hogy nehogy bárki elhiggye, hogy ügyfele lesz a gyengén "muzsikáló" szolgáltatásnak. Azért kitartóan vagy pesszimista (bocs, csak tárgyilagos) mi tagadás.
-
DonMaster
addikt
válasz
#71835392 #7787 üzenetére
csak, hogy akik oda pártolnak még ha rövid időre, is avval elérik hogy a mostani 3 levigye az árakat , ügyfél megtartás szempontból, még ha csak 2-3honapra is lett digi-s. már mindenki nyer vele élőfizetők.
digi viszont ez a 2-3honap alalt amivel tud akár rövid ideig nagy ügyfélszámot szerezni , könyeben tud befektetni fejlesztésbe, ha van mozgás könyeben bolintanak a pénzügyesek is. és ez lesz a körforgás jo ideig. -
dchard
veterán
válasz
#71835392 #7728 üzenetére
"Mindenhol írnak erről a 15/2 megás sebességről is, csak arról nem, hogy ez elméleti mint valós"
Nem is annyira ezt kellene elmagyarázni az embereknek, hanem hogy a 22/5megabit egy komplett szektor elméleti maximuma lesz, nem pedig egy előfizetőé. Nem tudom én hány helyen (többek között a HWSW-n) is lehet olvasni, hogy mire nem elég a 15/2, amiből tisztán látszik, hogy az embereknek még egy műszaki portálon is lövésük nincs a hálózat működésének a legalavetőbb aspektusáról.
És nyilvánvaló, hogy az első pár hétben majd jönnek az üres cellás, állomás szájából indított speedtest mérések, ahol majd meglesz a 15/2 és már előre látom ahogy mondják: a "negatívoknak" nem lett igazuk.
p2pp:
Én mérőtelóval mérek, ez a telefon kalibrált. A normál telóknál vigyázni kell, mert már attól is nagyban romolhat a mérési eredmény, hogy hogyan tartod (ezért nem szoktam kézből mérni többek között). Egyébként 3-7dB a jellemző pontatlanság a sima telók között (ami nem kevés).
-
DarkByte
addikt
válasz
#71835392 #7651 üzenetére
Lehet így van.
A végett hogy IT-ben dolgozom és egy egyetemi városban lakom, nyilván torzít a kép amit látok (kb. mindenki okostelefonnal rohangál, és csak az 50+-os generációnál látok még alap telefonokat).
A feltöltő kártyázás viszont számomra már a nyűg kategória. Főleg ha az ember flottában gyakorlatilag átalányért telefonál. A családban is próbálom kiírtani a maradékokat. Már csak az éves adat egyeztetés amit bevezettek is marha idegesítő, főleg hogy nekem kell az összes ilyen nyomorult SIM-et végigzongoráznom minden évben. Mellesleg ha visszagondolok mennyi pénzt töltögettünk negyed évente kártyára úgy, hogy közben folyton centizgetni kellett a hívások végét. Se nem olcsóbb, se nem kényelmesebb.
De nyilván elfogadom ha valaki más állásponton van.Ez valószínűleg olyan dolog, mint hogy valaki bankban tartja a pénzét, valaki a párnába varva. Valaki manuálisan fizeti a csekkeket a postán a mai napig, valaki pedig mindent automatizál és berak csoportos beszedésűre.
-
dchard
veterán
válasz
#71835392 #7637 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem értem a DIGI vezetése miért gondolja tévesen úgy, hogy erre szükség van. Csupán azt, hogy nem értek vele egyet.
A 2G bevezetése jelentősen bonyolítja és drágítja a szolgáltatás elindítását. A piac amire hivatkozol pedig messze nem akkora, ami megér egy ilyen bővítés, miközben a sávszélesség és a ráfordítható pénz is jelentősen korlátos. Az M2M ügyfeleken amúgy sem segítene a 2G, mert le lesz tiltva róla az adat, tehát se GPRS se EDGE nem lesz rajta, csak CSFB hang. Ha tudnád, hogy ez a 2G bevezetés mibe került... El ne felejtsük, hogy lassan 2 éve bekapcsolták a hálózatot, és ebből 1.5 évig 5mega LTE volt csak, a 2G-nek nyoma nem volt 3-4 hónappal ezelőttig. Nem nehéz összerakni fejben, hogy mennyire volt ez last minute bevezetés.
Azoknak a fórumtársaknak akik még mindig nem jöttek rá, hogy mi a teendő DonMaster hozzászólásaival, megismétlem: teljes és totális ignorálás.
-
p2pp
őstag
válasz
#71835392 #7542 üzenetére
Igen az a 3MHz édes kevés.
Tegyük fel! Ha nem lesz véletlen 2100-as frekije a Diginek most.
Ha meg 700 sem lesz.
3 évig nem ülhet a babérjain az újabb 900/1800-as pályázatig!
Mivel elég sűrűn vannak a bázisok. Sztem a 700 nem játszik.
A 2100 lene a realitás sztem. De csak kapacitás szempontból.
Bármi is legyen a vége, újabb építkezés egy még el sem indult
Szolgáltatás újabb nem kis kiadással.
Lehet megvárják az újabb 1800-as tendert.
Tényleg azon mindenki indulhat majd?
Mert ha lenne még 1 jó adag 1800.
Talán az lenne a legegyszerűbb.
De addig nagyon bedugul a mostani majd.
Hát most nem lennék a helyükben.
Eleve lassú megtérülésen alapuló még el sem indult szolgáltatás.
Ez a mostani rendszer mennyit kósthat?
Sztem kérdezzük meg a profit! Dchard vajon mit szólna hozzá? -
törölt tag
válasz
#71835392 #7554 üzenetére
Lehet, hogy nem ez a felület a legjobb ezekre a vitákra, mert sokszor félreértések születnek: élő szóban más lenne egy gondolatmenet lefutása.
Nagyon csalódott vagyok, hogy a digi 5 évig nem indult el, mert mindenki tudja, hogy nekünk (mezei előfizetőknek) csak javunkra szolgálna: akár mint leendő digis előfizetők, akár mint tkom/tnor/voda előfizetők az árak letörése által.
Ennek ellenére én is kaptam itt a topikban olykor, holott csak a csalódottság beszél(t) belőlem.Nem feltételeztem rólad egy percig sem azt, hogy ellendrukker lennél.
Annyit íram, hogy te nem hiszed el, hogy nyer a digi 2100-on.
Igazad van: nem vehetjük biztosra. De ha most nem nyernek frekvenciát, akkor az eddigi befektetést lehúzhatják azon a bizonyos porcelántárgyon. És ezt ők is tudják. Ebben remélem egyet értesz velem. -
radio100jozs
őstag
válasz
Nem jó a hasonlatod, mert ha te a Telenor és a Telekom összebotolt 800 MHz-es sávjára gondolsz, az 2*2*10 MHz, azaz összesen 40 MHz, amiből 20 MHz fel, és ugyan ennyi a letöltésre megy el. Akkor vedd hozzá a Diginél a 3+3 MHz-et is, azaz a feltöltés irányt is, így helyes a hasonlatod, hogy 40 kontra 6 MHz. De szerintem helyesebb inkább a Voda 2*10 MHz-vel hasonlítani a dolgot, így már azért árnyaltabb a Digi lemaradása. A Vodának meg van 3 millió előfizetője. Persze jogos, van egy elég jó 3G hálózata, meg ugye 2G is van. A lényeg nagyon másak a méretek, mind előfizetői bázisban, mind hálózat nagyságban, így azért nem könnyű csak egyszerű számokból összehasonlítást elvégezni.
-
bopeti98
őstag
válasz
Nem negatívság, csak már tényleg annyiszor végig lett rágva a téma.
Igen, rengeteg helyen nem lesz térerő, igen, valószínűleg ahol lesz térerő ott is esélyes lesz hogy használhatatlanul lassú lesz az egész.
De talán 1000 Ft-ért belefér, ha meg valakinek nem akkor meg nem kötelező előfizetni.
Szerintem itt már mindenki tudja hogy kb mire elég az ami a Diginek van, és ennek tudatában fog előfizetni az említett csomagra. Fő simnek nyilván hülyeség, de egy Dual sim-es telefonba 1000 Ft-ért mellék simnek tökéletes kipróbálni. -
törölt tag
válasz
#71835392 #7527 üzenetére
1. Voda, telekom nem indulhat 2100-on, mert hosszabbítottak. Benne van a pakliban, hogy a telenor a saját 15MHz-én túl a másik (eddig parlagon hagyott) 15MHz szeletet is megszerzi...de a digi rá fog licitálni, mert e nélkül a sáv nélkül semmi esélyük a szolgáltatásra.
2. 700 MHz: szerintem ezt ki fogják hagyni, ugyanúgy ahogy a románoknál sem szálltak be a 800MHz-es tenderbe. Túl drága sáv. Nem utolsó sorban a 700MHz 2020.09.05-től használható, a 900MHz-es újraosztása pedig 2022.04.07-től lép érvénybe. 1,5 évet kibekkelnek.
3. Nem 5 év, hanem 3. Az első 2 évbet nem tudjuk mivel töltötték...Ha ebben a 3 évben lett volna 2*15MHz-ük, biztos más lett volna a tempó. Így gyakorlatilag bevárták az indulással a 2100-as tendert. -
válasz
#71835392 #7188 üzenetére
Nekem mindegy mit gondolsz rólam, meg az általam megosztott információkról!
Ne olvasd el a hsz-eimet és akkor nem leszel "félre tájékoztatva"!Én, még mindig jobban hiszek a szememnek, meg a megbízhatók szemének, mint a sok találgatásnak.
Ez van: agyaltok a 9,-Ft-os percdíjon, beírom a 4,-Ft-ot, amit egy szórólapon mutattak és még én vagyok a félrevezető és hazug!?!
-
dchard
veterán
válasz
#71835392 #6691 üzenetére
Ebben teljesen igazad van: ha döntenem kéne egy 3-5MHz-es LTE 450 vagy a műholdas net vagy a semmi között, akkor nem kérdés hogy az előbbit választanám. De sajnos a hazai piac nem ilyen. Minőségben van három, egyformán jó és relatíve elérhető árú szolgáltató értelmes sávszélességgel, meg a Digi. A jelenlegi felállásban nem tudok elképzelni annyival olcsóbb ajánlatot (mert másban nem tud versenyezni), ami tömegeket tudna elcsábítani. Ez persze később egy új tenderen változhat.
4Grider:
Kis pontosítás: a vodának nem a 2G, hanem a 3G hálózatát fektette meg a korlátlan csomag, akkor 2100-on 5MHz-ben ment a 3G. Sem DC, sem U900 nem volt még akkoriban.
-
4Grider
félisten
válasz
#71835392 #6691 üzenetére
Anno a Vodafone 2G hálózatát megfektette a korlátlan GPRS csomagjuk. És nem 3 MHz-en nyomták...
Szóval nem mindegy, hogy mennyi az annyi, mert árazással, flat csomagok elhagyásával elég jól elkerülhető a túlterhelés. Az előzetes hírek szerint viszont pont ezzel szembe mennek (flat csomag + olcsó havidíj). -
DonMaster
addikt
válasz
#71835392 #6553 üzenetére
tehát az invitech-hez került az anno inviteles optikai hálozat? amin élö elöfizetöi szolgáltatás van , ez nem történt meg, tehát került optikai is a digihez, de fövezetékek maradtak az invitech-nél többi digihez került.
utobbi adja a lefedetséget, elöbbi csak az A-B terület összekötését max. -
viktorhu
veterán
-
radio100jozs
őstag
válasz
#71835392 #5835 üzenetére
Minek kell olyan messzire menni?
Itthon is van 450 MHz-en LTE szolgáltatás, igaz nem lakossági ügyfeleknek.
450-457,38 MHz/460-467,38 MHz-es frekvenciablokk mint egyetlen felhasználói blokk kizárólagos frekvenciahasználati jogosultságának elnyerése.http://www.mvmnet.hu/2015/11/17/folyamatosan-halad-az-lte450-mobilhalozat-kiepitese/
-
viktorhu
veterán
válasz
#71835392 #5654 üzenetére
Nem mese, hogy a megállapodás részeként bérelni fogják az invitech infrastruktúráját, nyilván más feltételekkel, mintha ezt egy konkurenstől kellene bérelni. Az sem mese, hogy ez a történet rengeteg pénzbe kerül, ami nyilván lassíthat dolgokat. A last mile is kell, ha egy területet le akarnak fedni 1800 MHz-en.
Egyszerűen nem értem a felháborodást, ez az első alkalom, hogy a nyilvánosság elé állnak bármilyen időponttal meg magyarázattal, nem volt semmilyen "kifogás" korábban, ahogy szükség sem volt rá.
-
viktorhu
veterán
válasz
#71835392 #5650 üzenetére
Nem mese, része az adásvételi megállapodásnak, plusz az utcában az övék a madzag, márpedig a last mile mindig a legköltségesebb (ezért nem is csinál még mindig mindenki FTTH-t a fejlett világban sem).
A nyugtatgatást nem is értem, ahogy az idegességet sem. Majd elindulnak, amikor elindulnak.
-
PBA
aktív tag
válasz
#71835392 #5636 üzenetére
Ezzel a minimál frekikészlettel szerinted hova rohanjanak? Se a sávszél se a frekvencia nem kedvez az országos lefedettséghez, kapacitást se lehet vele normálisan nyújtani, és fedettséget sem. Majd lesz hozzá másik, és majd akkor... addig tök fölösleges erőltetni, sietni, és ezt nagyon jól látják ők is. Csak beégés lenne.
-
Zeki
nagyúr
válasz
#71835392 #5636 üzenetére
Mire beindul, kihalnak a nyomógombos nagypapik meg nagymamik és csak a viberen/whatsappon/messengeren + musicalyn felnövő, hagyományos telefonálást nem vagy alig használó fiatalok akarják majd a netes full lefedettséget meg nagy sebességet.
Azt meg nem tudja majd.off:
Szerintem ha a nyamvadt akkuban lenne valami brutál áttörés, már nem ilyen telókon telóznánk. Mert igazából kényelmetlen. -
Diák66
őstag
válasz
#71835392 #5217 üzenetére
Ezt már egyszer leírtam, csak te nem vagy hajlandó elfogadni. A gerinchálózat nagy részét az Invitech fogja adni, amíg nem volt megállapodás, nem lehetett haladni. Most végre meg lehet valósítani az elkészült terveket. Az eszközök elvileg már itt vannak Magyarországon, csak fel kell őket szerelni, be kell kötni stb.... Aztán lesz ennek az egésznek valami "hálózat" formája is, nem csak itt-ott egy-egy antenna, vagy tartóelemek.
-
radio100jozs
őstag
válasz
#71835392 #5201 üzenetére
Van benne valami, ha megnézem a Digi és a Telekom műholdas TV kínálatát, és árát, akkor könnyen belátható, hogy ár-érték arányban messze jobb a Telekom, és ezt nem azért mondom, mert nekünk is az van, de szimplán meg lehet nézni az árakat, és mit adnak azért. Viszont ha már kábeles netről van szó, akkor a Telekom horror árakon van, itt még a Digi és az UPC is lekörözi a Telekomot. Az biztos, hogy a kombinált csomagoknál van, és lesz verseny a jövőben, főleg ha így a 4-es csomagban (mobil, TV, internet, vonalas telefon) csomagokat nézzük, és hazánkban lesz 3 aktív cég, azaz a Telekom, a Digi és a Voda a jövőben.
-
csacsi67
addikt
válasz
#71835392 #4645 üzenetére
Én azt mondom az Invitelel jó vásárt csináltak a Mobilal meg minél hamarabb induljonak el .Utánna meg látjuk mi lesz.Nekem teljesen mind1 ki szolgáltat minöség meg az ár elfogadható legyen. Én evvel a támát részemröl le is zártam. majd ha elindul utánna vissza térünk rá.
-
gabor9991
addikt
válasz
#71835392 #4553 üzenetére
Ja.És ez a nem kis összeg úgy jött össze, hogy jónéhány ember lelépett az egyoldalú szerződésmódosítások után
A percdíjak és az adatkeretek ára is csökkent idő közben, jöttek a különadók....és még így is kifizették ahogy írod a 331.000.000.000-ot.
Nem is csodálkozom azon, hogy a politikusoknak is megtetszett ez az üzletág
(Mennyi lehet a telekomnál az elmúlt 6 év mérlege?)
-
-
dchard
veterán
válasz
#71835392 #4402 üzenetére
Jah csak éppen sem Budapesten, sem a megyeszékhelyeken nem volt beltéri lefedettség. A tény az, hogy az első 2-3 évben nemzeti roaming nélkül lehúzhatták volna magukat. És amikor a nemzeti roaming (talán 3 év után) véget ért, lehetett is érezni a hiányát a következő években is egészen addig, amíg 900-on el nem tudtak indulni. És el ne felejtsük, hogy a Vodafone csoport részeként a világ egyik ha nem a legnagyobb mobil konglomerátumának a tagja, tehát pénz az volt mögötte bőven. Az más kérdés, hogy ezek a hiányosságok a többség számára nem derültek ki, mert a 100-120 Ft-os percdíjakkal nem igen telefonáltunk, ergó nem tűnt fel a finoman szólva sem összeérő lefedettség. Egy most induló operátornak sokkal nehezebb dolga van elsősorban az állandó online jelenlét igénye miatt (függetlenül attól, hogy mi itt mit gondolunk erről).
Dchard
-
Diák66
őstag
válasz
#71835392 #4360 üzenetére
Értsétek már meg végre....
Láttátok a híreket... Invitel...Invitech stb.... Amíg a felvásárlás nem történik meg, nincs nagyon mire építkezni. Kell az invitech gerinchálózata, amit a megállapodás tartalmaz. Továbbá ha az NMHH oldalán kicsit kutakodtok a frekvenciák terén, kiderül, hogy akörül se tiszta még minden. Készülőben egy újabb frekvencia értékesítés, továbbá egyes meglévő (Digi által birtokolt) frekvenciák is kérdésessé váltak.
Tehát hová is siessenek? Ja és mindez rajtuk kívülálló dolgok. Nem egyszerű ez, mint anno a Vodafone esetében.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest