- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
snooze #57903 üzenetére
Nekem az eredetileg talán 7-8 ezer forint volt havonta, de csak 8 órányi netezést tartalmazott, a többiért fizetni kellett. A telefondíj ezen felül volt. Több volt emiatt csak a telefonszámlánk, mint ma az összes telekom költségünk (két mobil + net + tévé + vezetékes).
-
flegga92
senior tag
válasz
snooze #57829 üzenetére
És akkor arról ne is beszéljünk, hogy amikor kollégám beköttette az 1000-es netet kérdezte a szerelőtől (alvállalkozó) milyen routert vegyen. Az készségesen felajánlotta, hogy délután maszekban visszajön és hoz neki egyet, amivel szerintem nem is lenne nagy gond, viszont azzal már van, hogy egy 3-4e Ft-os TP-link routert rásózott 6e körül. Nekem másnap meg panaszkodik, hogy hát közelében sincs a sebesség... Szerencsére visszavette a jóember a routert, és vettük egy megfelelőt.
Saját tapasztalatom is az, hogy nem elég felkészültek (nem tudja mi az a publikus ip cím, stb). Az öltözetük is hagyott némi kívánni valót maga után.
-
adika4444
addikt
válasz
snooze #57814 üzenetére
Nem.
A laptopon ha mást akarsz rákötni szabályosan bontani kell a kapcsolatot (tehát nem simán kábel ki), mert ha ez lemarad és kábelkitépés történik akkor a sessiont 5--10 percig nem zárjja, tehát ez alatt az idő alatt nem tudsz új eszközzel felcsatlakozni...szerk: Mire leírtam megelőztek ketten is
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest