-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
Kert szélétől a póznáig is Te fogod elvinni, különben a védőcsőben lesz toldás, ami nem egy jövőbiztos megoldás (ha cserélni kell a kábelt, akkor vagy sikerül, vagy nem, ez utóbbi esetben lehet ásni...).
Szerelővel beszélj, többet tudsz meg egy szerelőtől, mint az ügyfélszolgálatostól! Pl. hogy melyik oszlopról tudnak hozzád kötni. -
Lasersailing
senior tag
védőcsövet: Hétvégén gyorsan dolgozva igen.
Viccet félretéve: A digi szerelő csak légkábellel dolgozik vagy behúzott optikával.
Én telefonon hívtam a szerelőt (ügyfélszolgálattól kértem valamit, akkor szereztem meg a számát, nagyon normális srác volt), megbeszélt időpontban kijöttek átbeszéltük, hogy hogyan szeretném az optikát az utcán lévő oszloptól az ONT leendő helyéig elvezetni + kiszámolta mennyi optika kell, annyit otthagyott. Amikor az optika oszloptól az ONT-ig be volt húzva megrendeltem a szolgáltatást, két héttel később jött egy (másik) szerelő, bekötötte (+ utcán oszlopokon elvezették, mert nem az előttünk lévő oszlopon tudnak csatlakozni) és van net. A földkábel utcai szakaszát hétvégén csináltam (karantén alatt), így nem volt túl nagy forgalom, különben is csak járdát javítottam. Az ELMŰ oszlopára elvileg kellene engedélyt kérni, de ennek a folyamatára már nem emlékszem...
Az oszlop fontos, hogy olyan legyen, amin ott vannak, ők nem tudnak pl. telekom oszlopra feltenni semmit, csak akivel szerződtek (talán ELMŰ?), de ezt a szerelő megmondja egy pillanat alatt, amikor felméri. Érdemes azt is megnézetni, hogy az oszlopon lévő dobozukban van-e még hely, mert ha nincs, akkor nem lesz digid...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged