- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
a Havanna lakótelep 2 utcából áll
Havanna utca elején már behúzták pár helyre
én a másik utcába lakom itt még semmide pl Újpesten van 2tucat utca
Füredi lakótepelen is van pár
Örsnél van a gyakorló utcai telep az Árkád mögött
szóval legalább kerületet vagy város nevet írjatok
nem kell utcát -
törölt tag
-
törölt tag
Sajna rossz időpontban akarsz változtatni.
A régi FTTB-vel már valóban nem igazán foglalkoznak, az új FTTH meg még nem vagy csak 1. fázisban (lépcsőházi rendszer) ért oda egy csomó FTTB-s helyre.
Ezt hívják 'két szék közt a pad alatt' helyzetnek.
Várd türelmesen a DIGI-s csapatokat, akik elviszik otthonodba a fényt! Egyebet úgysem tehetsz.
-
gkrisz78
tag
Én tavaly amikor bejöttek az 1 éves okoscsomag verziók, akkor hosszabbítottam, és akartam átállni 500-as netre. Kb 2 hét után be is hívtak új szerződést kötni, majd rá nem tudom már mennyi idővel én hívtam őket, hogy mi újság a bekötéssel. Közölték, hogy nem lehetséges mégsem, csak ha telefon nélkül kérem (vagy nomadikus telefonnal). Így maradt a 100-as net továbbra is, de a házban már a lépcsőházban húztak ki optikát, és szereltek fel dobozokat, szóval pár hónap vagy év távlatában biztos lesz gyorsabb netre is lehetőség. Most tényleg nagyon úgy néz ki, hogy az FTTB változtatásokkal már nem akarnak foglalkozni.
-
Joe123
senior tag
Múltkor Digi ügyfélszolgálat közelében volt dolgom, úgyhogy beugrottam megkérdezni ugyan átraknák-e a 100/50 csomagomat 100/100-ra, ha már az újaknak úgyis azt adják és ugyanannyiba is kerül. Azt mondta az ügyintéző, ha nagyon szeretném, ő átírja szívesen a rendszerben, de úgyse fog történni semmi. Már csak az új rendszerrel foglalkoznak. (A garantált pedig úgyis meglesz, mert az ugyanaz mindkettőnél - ezt már csak én gondoltam hozzá.) Úgyhogy ennyiben maradtunk, ütemezésre nem tudott semmit mondani, majd ha ideérnek úgyis feltűnik a sok digis autó.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged