- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
lrobertoc
tag
Szia, sajna mivel céges gép, ezeket nem tudom elvégezni...
A routeren nincs NAT boost, megy ilyesmi.... az AmplifiHd-nek elég egyszerű kezelőfelülete van...olyan IOS felling....még a system logot sem tudom egnézni....Az egész nekem X-aktás....egy ideig megy szépen minden, szuper sebesség, aztán 1-2 óra után vonalszakadás, majd a kapcsoalt felépítése után tartós 100Mbit.....
Nem tudom lehet-e szolgáltató felőli probléma?? Ez a 100Mbit is gyanús, amit ezek után soha nem halad meg.....mintha valalmi korlátot kapna az egész.....
-
varso
tag
-
DonMaster
addikt
légy türelemmel fognak keresni, én november 20ota várom ma hivtak hogy jövöhéten lesz föld munka és utána tudnak kötni, mind ezt ugy hogy élö szerzödésem van több mitn 1 éve és persze nekem jött december és januári csekk , de szolgáltatás nincs, neked még nem jön csekk amég benem kötnek, de várhatóan föld munka miatt nem hivtak még mert sok helyen a kábel a földben megy és ott ásni kell nem simán oszlopról kötni, az viszont más munkás akik decemberben nem voltak/hiányvolt belöle sajnos. türelem enynit tudok mondani/ hivd öket tedbe panaszra hogy nem hivtak, bár elöréb nem leszel ez saját tapasztalat decemebr közepe ota majdnem napi szinten hivtam öket még ma hivot szerelö hogy mi a helyzet.
-
herdsman12
őstag
Nem vágom pontosan mit jelent az, hogy megrendelted, de az ÁSZF pontosan rögzíti a különböző határidőket. Kikeresed a vonatkozó részt, aztán óvatosan csapj az asztalra, hogy mizu?
Amennyiben nem volt még szerződéskötés, akkor a 2.1, ha volt, akkor a 2.4 pontokat tanulmányozd.
(Lehet jogászkodni, de akkor a decemberi ÁSZF az érvényes, gyanítom, hogy ez a része nem változott.)
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest