- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
darvinda #33844 üzenetére
1hét ig fix az ip-d ha nem csatlakozol addig ujra,
utéan változik, mert ujra csatlakozik pár sec az egész , nem biztos hoyg észre vezsed bár szrvernél lhet feltünö lenne a dolog.
fix-ipt csak 200-alati letöltásü csoamgokhoz endelhetsz,
de ha szerver kell akor gondolom az nem opcionális.
én is hasonlokat csinálok szerver itthon emg hasonlo, viszont meg oldottam annyival, hogy dyn-dns-t no-ip.org-on csináltam és igy az ip lehet bármi fixen a cimet beirva tudok bárhonan csatlakozni akár távasztalra akár szerverre, és nem kell az ip-t fiygeljem bár ezt routeren belül lehet álitani.
tévénél ahoyg irták dvb-c vevö ha van akkor mindehol fhd-ban megy a cucc.,az ip cáltás nem füg semmitöl igy van beálitva a digi dhcp szrvere hogy 7nap-ig érvényes cimeket ad ki mindig,
tehát ha én hétf9ön reggel 7kor csatlakozok akkor jövöhéten hétfön reggel 7kor megszakad és ujra csatlakozik uj ip cimmel. -
Flashget
félisten
válasz
darvinda #33841 üzenetére
én fix ip és ONT tapasztalattal nem rendelkezem, mert nálam nem az van, ezért ezekre a kérdésekre mások tudnak válaszolni.
de ha fix ip-d van fizetve, akkor miért is kapnál újat csatlakozáskor? vagy nem ezt kérdezed?
ha meg nincs ilyen előfizetésed, minden csatlakozáskor újat kapsz. elég router admin felületén bontani a kapcsolatot pár mp után újra csatlakozni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
darvinda #33841 üzenetére
Újracsatlakozol a routerrel akkor már kapod is az uj cimet. Nem kell bűvészkedni.
Rendkívül ritka esetben nagysebességu kapcsolatot belso VPN-en oldanak meg (eddig a topikban volt ra kb. kettő példa de ki lehet kapcsoltatni), ezt csak azert mondom mert tuti valaki alapnak hozza azt ami nem az...
-
Flashget
félisten
válasz
darvinda #33838 üzenetére
1. katt ide és információk
4. okos csomag alap feltétele, hogy mind 3 kábeles szolgáltatást aki megrendeli, kedvezényt kap az árból
a teljes hűség idő alatt (és nem úgy mint a konkurenciánál 2 hó)aki teheti bevállalja a 2 évet...katt ide5. semmilyen kötöttségek nincsenek, ha DVB-C tuneres a tévéd a filmcsatornák kivételével beltéri és CI+ nélkül élvezheted a natív HD-t. Bővebben itt ajánlott az összefoglaló elolvasása.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest