- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz TeeJay #98789 üzenetére
ha úgyis megy egy gép állandóan, és kellően erős is, akkor lehet az a router. vagy openwrt-vel lehet használni usb hálókártyát, de oda már erős router kell, akkor lehet hogy egyszerűbb olyat venni, ami eleve tudja ezt.
vaagy (tudom, durva lesz) lehet használni a digi eszközéthanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz pontyos #98771 üzenetére
mivel hálózati szempontból semmi nem változott (eddig is egy ont-hez kapcsolódtál, csak messzebb volt, és nem egyedül használtad), a saját beállításaid közt nézz körül, hátha valami változott.
nálam másfél hete cseréltek, és ugyanúgy megy minden, mint eddig.hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz bagyulajuve #98650 üzenetére
azon az asuson eleve csak 100-as portok vannak.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz AsakuraDave #98542 üzenetére
nem vagyok otthon, de a nast + kamerát elérem.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
megvolt az átkötés ftth-ra, igazi sikertörténet volt nem mozdult a csatornában az utp, így nem tudták behúzni a helyére a züveget, de normálisak voltak, végül sikerült civilizáltan megoldani a dolgot.
9 körül elkészült, aztán kétszer szakadt a net, majd 11-kor végleg elmúlt. épp hívni akartam a digit, amikor hívott a szerelő, hogy nem hagyta-e nálam az utp fogóját. de, és ha már úgyis jöttök... jöttek, néztek, újrahegesztettek az osztónál (azt mondták, elpattant a szál, ilyet nem is láttak még), mértek, -23 lett, örülés.
mindenesetre nem az ő napjuk volt, a fúrás tönkretett egy fúrószárat, lemerült az utp teszterük (azt megmondtam a router felől, hogy sikerültek a csatlakozók), itthagyták a krimpelőt, amikor másodszor jöttek, nem volt lift, lemerült az optikai mérőeszköz is (abba adtam elemet), minden összejött nekik.ja, Huawei HG8147X6 ont-t kaptam.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz justflash #98452 üzenetére
kiválóan működik a cloudflare és a google dns is.
PS C:\Users\a.q> nslookup prohardver.hu one.one.one.one
Server: one.one.one.one
Address: 2606:4700:4700::1001
Non-authoritative answer:
Name: prohardver.hu
Address: 92.61.114.179PS C:\Users\a.q> nslookup prohardver.hu dns.google
Server: dns.google
Address: 2001:4860:4860::8888
Non-authoritative answer:
Name: prohardver.hu
Address: 92.61.114.179hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz MasterMark #98401 üzenetére
vagy lehetne egy titkos gombkombináció, amit csak TeeJay tud, és ő azzal tudná az ügyfeleinek kapcsolgatni
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz TeeJay #98397 üzenetére
akkor meg az lenne a bajod, hogy bridge módban nem éred el a kapcsolót, vagy ha mégis, sokkal macerásabban, mintha a wan oldalról egy bejelentkezéssel és egy gombnyomással meglenne. átlagnál jobb user se fog ip-ket állítani kézzel a gépén ha nem muszáj, sokkal gyorsabb a másik oldalról. főleg úgy, hogy az a része már készen van.
szerk: létezik webfelületen is. ennek ellenére szerintem továbbra is az ügyfélszolgálat terheltségét csökkentik a dologgal, mert nem kell az átlag hülyével foglalkozni, aki elnyomkodta, aztán csodálkozik, hogy se internet, se visszaállítani nem tudja, mert már nem éri el az ont-t. ügyfélkapu felől meg ugyanazzal a mozdulattal vissza tudja kapcsolni, ha ész nélkül nyomkodta.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz TeeJay #98388 üzenetére
akkor az ügyfél felhívja az ügyfélszolgálatot.
van egy probléma nélkül működő megoldás, amit csak ki kell ragasztani az ügyfélkapura, ezzel szemben te azt várod a digitől, hogy csináltasson új fw-t az eszközeire, tesztelje le az összes eszközükön, majd küldje ki mind a hétszázezer ügyfeléhez (oké, nem az összes ftth). ha ezeknek csak az egy százalékában adódik bármi probléma, már az is többezer megoldandó probléma, amihez technikus kell.
mindezt azért, hogy neked megspóroljon egy telefonhívást. reálishanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz TeeJay #98384 üzenetére
természetesen mindenképp érdemes lenne teljesen átalakítani a firmware-t mind az összes ont-n külön, hiszen az emberek óránként kapcsolgatnak router és bridge mód között, így rengeteg időt meg lehetne takarítani, a fejlesztés szinte azonnal visszahozná az árát.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz MasterMark #98373 üzenetére
Ki lehet ezekből klónozni az azonosítót?
nem.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
-
veterán
válasz MasterMark #98370 üzenetére
a tévé tényleg csak egy médiakonverter, a telefon meg egy olyan voip kliens, amibe úgyse nyúlhatsz bele. és ennyi
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz MasterMark #98367 üzenetére
nem ad. mit szeretnél tőle?
a te oldaladról az egy buta médiakonverter, az egy szem ethernet porton meg az üveg és a táp csatlakozásán kívül minden más csak dekoráció.[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
-
veterán
válasz Dragon3000 #98275 üzenetére
kíváncsi lettem, mértem egyet: 932/336. ezek szerint visszakaptam az ezres profilt egy időben viszont tényleg látványosan 500 körül volt a teteje.
mondjuk mindegy is, jövő héten jönnek átkötni ftth-ra.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Dragon3000 #98272 üzenetére
most is fttb1000-et ír az ügyfélkapum, csak a sebesség ötszázhuszonvalamennyi mbps lefelé.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Tarokk79 #98270 üzenetére
nálam ilyen:
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 600, Received = 600, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1ms, Maximum = 2ms, Average = 1msde ha a gyakorlatban nem okoz gondot, szerintem bőven együtt lehet élni 0,2% csomagvesztéssel.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Dragon3000 #98265 üzenetére
engem is átraktak (és valószínűleg fttb-n mindenkit) 500-asba, pedig ügyfélkapun ezres van. mondjuk zavarni nem zavart, így nem foglalkoztam a dologgal.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Dragon3000 #98233 üzenetére
átlagfelhasználó nem fog owrt-t telepíteni, mert nem ért hozzá, nem tudja hogy miért jó, és nem is érdekli. plusz én már csúsztam bele olyanba, hogy valami (ilyen lényegtelen apróság, mint pl az 5 ghz-es wifi) egy ow frissítés után széthullott és nem működött...
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Intruder2k5 #98228 üzenetére
én se, de átlagfelhasználónak tökmindegy, hogy mit használ alapbeállításokkal, sőt a szolgáltatói eszköznek valószínűleg tovább lesznek frissítései, mint egy sajátnak.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz user12 #97778 üzenetére
gondolom reflexből bejelölték, aztán úgy maradt.
amikor ezres fttb-t kértem a százas helyett, egy órán keresztül kábelezték előre-hátra az egész házat, aztán a munkalapra felírtak 2-3 utp toldót. pillanatra elgondolkoztam, hogy nekiálljak-e hepciáskodni, hogy a lépcsőházi hálózatukhoz semmi közöm, de ezt a dolgot valószínűleg már akkor elrontottam, amikor lefizettem őket, hogy ne 60 nap múlva jöjjenek ki megnézni, hogy egyáltalán van-e lehetőség átkötnihanyas vagy, te disznó?
-
veterán
-
veterán
válasz Dragon3000 #97407 üzenetére
nem zavar (ezres csomagom van), csak logikátlan. mondjuk villanyórát meg csak nekem cseréltek pár évvel ezelőtt, azóta se senki másnak
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
megnyugtató, hogy ilyen logikusan és hatékonyan folyik a b-h átkötés: szomszédhoz már vékony fehér madzag megy, engem még nem is kerestek ezügyben
hanyas vagy, te disznó?
-
-
veterán
válasz nubreed #97302 üzenetére
Akkor ezzel most mi van?
nem tudjukLesz ebből vmi?
vagy igen, vagy nem, nem tudjuk.Mert azóta nekem úgy tűnik hogy nagy a csend ez ügyben. Ha végbe megy az üzlet, a Digi sport csatornák pl. megmaradnak?
miért ne maradnának meg?Vajon megtartja a DIGI márkanevet a 4Ig?
valószínűleg igen... de nem tudjuk.hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz janakbacsi #96737 üzenetére
inkább az eszközeid és kábeleid környékén nézz körbe
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz poirot #96309 üzenetére
elvileg itthon sem szabad feltölteni, csak hallgatólagosan nem piszkálják a dolgot. gondolom sejthető, mennyire véletlen, hogy pont azóta nem volt egy torrentoldal elleni razzia sem, amióta a nagyobb oldalakra nem lehet dvd- vagy tévémegjelenés előtt filmeket feltenni.
mindenképp tudni kellene, hogy mi van a levélben.hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz poirot #96306 üzenetére
kb úgy, hogy az ezzel foglalkozó ügyvédi iroda elkezd letölteni valamit, ami nekik érdekes (tehát a 80-as évekbeli B horror senkit nem fog érdekelni), megnézi a seederek ip-it, és a német ip-k szolgáltatóitól kikéri a júzer elérhetőségét, majd küldi a levelet (vagy a szolgáltató? nem emlékszem), hogy lehet kasszához járulni. tehát még ott se úgy megy, hogy általánosan torrentezel, akkor eldádáznak.
hanyas vagy, te disznó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest