- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rewmac
csendes tag
Sziasztok,
Én szinte csak sportot nézek TV-n egy ideje azt veszem észre egy-pillanatra beszaggat az Arena 4 és Match 4. Random és ritkán. Kockásodik egy pillanatra majd megy tovább akár órákig. 6 helyre van osztva a Digi, de általában 1-2 helyen megy. Ez lehet a kábelezés, elosztó vagy csak simán van ez?
-
pjen
félisten
Felhívtam a vodát már mondja, hogy javítják.
-
TomBond
aktív tag
De furcsa, hogy a reklám jó
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
MODERÁTOR
Úgy néz ki RTL probléma lehet, mert most az RTL Gold-on a Barátok közt is szaggat.
-
bence1024
tag
Mi a fenét bütyköl ez a jászai már megint?
Nem látom az árulókat!!! -
MODERÁTOR
válasz patrikcoc #74488 üzenetére
Azt nem tudom, hogy csak az vagy más is akadt, de akkor épp az RTL-en néztem a híradót, és az akadozott. Most meg a párom valami főzős műsort néz a Super TV2-n, ez most szerintem nem akadozik.
hcs57
Nálam is FTTH van, de szerintem ez nem ezen múlik, a minap is mikor írták itt, hogy volt akadás, ugyanakkor a Voda topikban is panaszkodtak, ill. a Voda topikba írta valaki, hogy nála Telekom TV-n is akadt.[ Szerkesztve ]
-
hcs57
addikt
válasz Intruder2k5 #74486 üzenetére
Itt Debrecenben is, pedig fiber van..
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
patrikcoc
senior tag
válasz Intruder2k5 #74486 üzenetére
Csak az RTL? Telekomon is néha bekockáz/akad, viszont a CC, AXN is.
-
MODERÁTOR
Ma is akadozik az RTL.
-
geotom
tag
Sziasztok!
Pár napja a Szeged Tv-nek nincs hangja! Lehet hogy elhangolták?
Melyik frekin adják? Nem szeretném ezért az egyért újrahangolni az egészet.
Tudna segíteni valaki?
Tom -
-
VGYke
addikt
-
TIT
veterán
-
garga01
őstag
válasz gulyasa #74475 üzenetére
Nem tudom mennyi volt a bitráta korábban, lehet kicsit emeltek.
Eurosport jobbnak tűnik de lehet placebo
szerk. Placebo, visszakerestem korábbi hsz-emet, ennyi volt.
[ Szerkesztve ]
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
gulyasa
őstag
Ez így önmagában nem sokat jelent...
De ha pl. Mediainfo-val csinálnál egy beolvasást és idetennéd az eredményt, már bentebb lennénk.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
pjen
félisten
Szevasztok. Felvettem a Nat Geo HD csatornár 30 percet, 1,2 giga.
-
őstag
válasz szaboi6512 #74469 üzenetére
YT-on rengeteg gyermekmese van, nem csak a tévés ismétlések.
Mi is a tévét dobjuk.[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz razorka777 #74468 üzenetére
Akkor még igen, de már csak a gyerek miatt van.
A Szolga router működése nem volt tökéletes amit el is ismertek, de nem cserélték.
Mondták hogy szerződjek Optikára mert elérhető. Szerződtem, erre beintettek.
Na ez tette be a kaput és azonnal lemondtam a Net előfizetést. A tévé maradt.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
razorka777
veterán
válasz szaboi6512 #74467 üzenetére
Pont a TV maradt?
Mi pont fordítva fogunk dönteni.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
4Grider
nagyúr
válasz szaboi6512 #74464 üzenetére
Mondjuk a net előfizetést soha nem értettem. Ha tv előfizetésem van, akkor miért nem használhatom a hozzá tartozó online tv platformot más nettel, ha egyszer nem csak saját nettel megy?
-
MODERÁTOR
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Tudjuk hogy megszűnik a Digi Online. De ami helyette lesz, fizetős lesz, vagy előfizetéssel ugyan úgy használható majd?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
4Grider
nagyúr
válasz vaksi8 #74458 üzenetére
Mi a Digi online szolgáltatását leginkább ChromeCast-al használtuk (nyaralás közben, vagy üzleti utakon), nem egér tv-zünk. Mondjuk az elmúlt években már annyira rossz volt a minősége, hogy inkább alternatív szolgáltatásokra váltottunk.
One alatt a CC eléggé kétesélyes. -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Ez érdekes lehet [link] . Kíváncsi vagyok mi és hogyan lesz helyette, elég sokat használom. Remélem nem fizetős lesz -
garga01
őstag
Ezerszer le volt már írva a topikban, hogy az automata csatorna frissítést érdemes kikapcsolni.
Egyébként meg a hibáról nem a Digi tehet, a többi szolgáltatónál is ez volt, minden topikban írták. Érdemes néha beleolvasni ilyenkor a többi topikba is, az egybőli panaszkodás helyett. Gondolom az RTL-nél volt vmi gebasz.
De lassan a topikot is át lehet nevezni vmi Digi siratófallá, minden egyes apró akadás be van írva, annyi itt a panasz pár rendszeres tagtól
-
TIT
veterán
Igen az rtl3 és a mozi+ is kockásodik és pont a tv kiírta 2 napja,hogy frissített csatornák,úgyhogy gratula nekik,csak sikerült elcseszni,hogy vesszen meg az összes kókler,a kezükre kéne csapni valakinek.
Változatlan ár amíg nem találják ki megint azt a korrekciót.
Ezek tényleg csak az áremeléshez értenek.
Lehet,hogy ők örülnek az egyesítésnek,én kevésbé.[ Szerkesztve ]
-
-
sirály69
őstag
,most el kezdett akadozni az rtl adása. Más is tapasztalja...?
Szerver Hosting Debrecenben
-
M_AND_Ms
veterán
Kezdődik
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
senior tag
Ahogy garga01 írta, szarkazmus akart lenni. (Az ember azért fizet elő kábeltévére, hogy ezeket a csatornákat ott tudja fogni. Ha kiveszik a kínálatból, akkor általában nem megoldás, hogy sebaj, szereltetek műholdas rendszert is (már ha tudok). Vagy hogy majd leülök a számítógép elé, és keresek valami live stream-et.) Engem a négyig már leszoktatott a tévézésről, ha nagy ritkán bekapcsolom, akkor a valamelyik idegen nyelvű csatornánál szoktam kikötni, ezért engem az átlagnál nyilván jobban zavar, hogy ezek tűnnek el.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
garga01
őstag
Semmi jelentősége nincs a mondatnak, csak szarkasztikus volt sztem.
Az ingyenes műholdas adásokhoz veszel egy parabolát, fejet, kábelt és beltéri egységet és felszereled vagy hívsz egy antenna szerelőt felrakni és beállítani és nézed.
Ha a Digi műholdas tv-jére gondolsz, semmi köze hozzá a kábeles előfizetésnek. Ahhoz külön előfizu és eszközök kellenek.[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
Én csak mint tényt írtam le, hogy aki nyitott a külföldi csatornákra, van rá lehetőség.
Ettől még én se tartom jónak ezt a csökkentést, de kb. nem is érdekel, mert van több parabolám, amit akarok tudok fogni Saját lakásomban nincs is ktv előfizum...Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
senior tag
-
-
garga01
őstag
válasz janaman01 #74435 üzenetére
Ez egy Docsis kábelmodem, valszeg vagy a CTMS vagy a modem sz.rul van konfigurálva és nem képes letölteni a CMTS beállításait vagy valami hasonló gond lehet. A szerelő meg vagy központról rátolta vagy kézzel belőtte.
-
-
janaman01
addikt
válasz janaman01 #74428 üzenetére
Update: kint volt ma a szerelő mondta véletlenül se reseteljem legközelebb , mégha az ügyfeles azt is mondja a cisco 3208 as modemet mert a büdös életbe nem áll fel a rendszer ( mondjuk látott már szerencséset akineh bő 1 hét alatt igen) megcsinálta ment is tovább
Inviteles voltam...esetleg akit érint.../tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
szimi57
őstag
válasz INGJOKE #74410 üzenetére
Nálam a TV+net jön optikán. Pár hete kötötték át kábelről. Eddig kifogástalan. Nővéreméknél csak TV lesz. Nem tudom, hogy az eszköz ugyanaz-e csak TV-re, de ha ilyen szar, akkor nekem végem lesz.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
-
tuto558
aktív tag
válasz 4Grider #74422 üzenetére
" Ezek szerint belefér az árba másik szolgáltatónak fizetni a netért..." --> a Telekom nem fizet a netért. Az ügyfél fizeti a netet. Arról szól ez az új lehetőség, hogy ha a címeden csak digi net van kábeles, a telekom TV smartbox azon a neten keresztül is működik, de a digi (vagy akármilyen más nem-telekom) netet azt te fizeted.
[ Szerkesztve ]
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
garga01
őstag
válasz Attila 1 #74424 üzenetére
ÁSZ link: [link]
Módosulások listája: [link]@4Grider: Ez a T-s cucc teljesen új, pár hete olvastam én is. A T műholdas tv kivezetésével együtt találta, gondolom megtartani azt a kevés ügyfelet. Habár aki tanyán él kábeles net nélkül, nem feltétlen lesz kisegítve
-
Attila 1
tag
“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
janaman01
addikt
Szisztok.
Hétvégére miért is ne , elment a net..tegnap hivtam őket, azt ajánlották hogy a cisco 8203 modemer reseteljem...reset előtt, az összes led szépen világított, reset után már csak a DS led villog...kb ennyi felvették a hibajegyet azt csókolom. Elképzelhető hogy a modem adta meg magát? Akkor se volt már net mikor a modemen az összes led azt jelezte hogy minden oké..még akkor azt mondták a közpintban hogy szerintük is minfen rendben van de azért nyomjak egy resetet😁
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
mzso
veterán
A tlekom hálózatán nem működik más szolgáltató, mint egykor a Voda? (Esetleg jobb minőséggel) Gondolom IPTV bármelyik hálózaton lehet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szimi57 #74408 üzenetére
Mutteréknél is optika van és a box sokszor lefagy és sokszor 10 mp után vált csatornát. Volt hogy a központban nem tudták megcsinálni a neten meg megtaláltam melyik két gombot kell megnyomni, hogy bekapcsoljon a box, mert egyszer csak se szó se beszéd nem kapcsolt be. Szóval azért én elbizonytalanodtam az ip tv-be és nem is hiányzik a tv mellett egy doboz+új távirányító.
-
szimi57
őstag
válasz trec12 #74405 üzenetére
Most a nővéreméknél cseréltem le a DIGIT, nekem sosem volt. Csak a Telekomot ismerem, kifogástalan a szolgáltatásuk (optikai hálózat). Ez a csere is pár mondat Chat után létrejött. A minőség állítólag a legjobb MO-on. Csak dec. 10-én kötik be, valszeg sokan szabadulnának a DIGI-től?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
Kuter
senior tag
válasz trec12 #74405 üzenetére
Egy fos. a HD csatornák mintha nem HD lenne, az sd meg vhs video minőség, de van olyan csatorna, ami olyan szar mintha már a 68-ig másolás lenne a vhs kazettán vagy még szarab. Régen amikor még a Digi Digi volt a sima sd adás is pöpec volt. Az egyik szemem sír-a másik nevet. Elmentem a Digitől a Direct One-hoz erre azt is felvásárolták, és már ott is elkezdték lenyomi a bitrátát. Mindent is felvásárolnak és tönkretesznek. Hogy rohadjanak meg. Bocsánat, hogy goromba voltam.
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
mzso
veterán
válasz Intruder2k5 #74374 üzenetére
"Gyorsan". Már két éve megvették a Vodát meg három éve a Digit. ennyi idő alatt ember lehet juttatni a holdra.
-
szimi57
őstag
DIGI TV Off Telekom TV On.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Garaskodás
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest