- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 7 Pro - hétpróba
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zlin50
senior tag
NTFS-ről lévén szó 4GB-nál is nagyobbak. A lényeg hogy az egész egyben lesz vagy sem. Szerintem azt nem lesz türelmed kivárni. Ha mégis és jóval 4GB fölött tart akkor az már nem rossz jel. De igazából nem az marad a probléma számomra, hanem a formátum.
"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Olyant még nem láttam ami nem darabolt. Talán a HTPC-k nem darabolnak de nem ismerem a Homesys, Médiacenter és egyéb progikat.
Belac
A codec és a felbontás 2 különböző dolog. Nincs köztük ok-okozati összefüggés. A HD-t is lehet mpeg2-be kódolni, és az SD-t is h.264-be.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
gatto_
senior tag
Nekem Selteka-m van. Már-már tökéletes. Ami idegesít benne, hogy elég lassan vált csatornát. Persze ez a lassúság relatív, mert más beltériket nem használtam még, de a haverom tévéjében van DVB-C tuner, és nála nem nagyon van eltérés az analóg és a digitális adás csatornaváltási idejében. A médialejátszó része elég jó, de feliratot nem kezel, és nem is ígérik, hogy valaha is fogja. Darabolást még nem figyeltem. Mekkora daraboknak kéne lennie, ha darabolna? Esetleg kipróbálom ha fontos.
A másik ami bosszant, ami lehet hogy a Digi hibája, hogy a műsorújság marha lassan jön be, illetve lassan frissül. -
BeLac
tag
"És ha még venne föl HD-t SD-ben is, az is nagyon pozitív lenne"
Ilyet nem fogsz találni mivel a HD adás az MPEG4 az SD meg MPEG2 és az átkódolásra ezek a szerkentyűk nem képesek. Meg talán nem is lehetséges ha csak nem csökkentjük a felbontást 1920@1080 --> 720@576-ra vagy valami ilyesmi.
Neked meg ugye MPEG2 kellene.
De ha nem így lenne akkor javítsatok ki. -
-
Zlin50
senior tag
válasz konrada #6476 üzenetére
Vesz fel NFTS-ben, azaz nem darabol
Ezt gyakorlatból tudod mondani? Van más STB is ami kezel NTFS-tés arról már gyakorlatban kiderült hogy mégis darabol.
És ha még venne föl HD-t SD-ben is, az is nagyon pozitív lenne, mert technikai okok miatt egyelőre az volna jó nekem.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz allfinanz #6472 üzenetére
Lassan eljutok oda, hogy kiköttetem a francba a TV-t és a telefont. Röhej, hogy ennyire gyér a kínálat. Egyre szánalmasabb.
Boxra úgyis szükségünk van (régi LCD+CRT), szóval olyan mind1, hova fizetjük a pénzt. Nekem igen is kell a comedy, kell az EuroSport HD és még több ismeretterjesztő csatorna kell! Lassacskán csak az internet szolgáltatásuk ér valamit. -
konrada
tag
válasz fardavid #6462 üzenetére
A Selteka már szinte valóban az, amit keresel. Vesz fel NFTS-ben, azaz nem darabol, a felvétel formátuma .ts, amit minden médialejátszó képes lejátszani, a műsorújságot jól kezeli, a felvételeket képes léptetni előre-hátra, timeshiftet tudja.
Kezelése, programrendezése jól követhető, áttekinthető....az mkv-kat, és egyéb ismertebb médiafájlokat lejátssza...a felíratok kezelése..., no az kérdéses.
-
foxi69
tag
-
-
allfinanz
senior tag
Okt. 1-jétől a MindigTV rendszerben:
PRO4, History Channel, Comedy Central, Prizma TV...http://mindigtv.hu/oktober-1-jen-jelentosen-kibovul-digitalis-foldfelszini-teves-kinalat-uj-multiplex-elinditasaval-osszesen-mar-31-teveprogram-ele
Ideje, hogy a Digi belecsapjon a lecsóba, mert lemarad...
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
NGA
addikt
Érdekes, hogy engem az ismeretterjesztő csatornákon nem zavar a reklám. Vagy mást adnak, vagy kevesebbet, de megszoktam. Mondjuk nem tudom most milyen a reteklub, mivel már 1 éve nem nézem, de régebben szar volt, hogy 5 perc film, majd 10 perc reklám majd 20 perc film, majd előzetessel 20 perc reklám, és igy tovább.
El nem tudom képzelni milyen műsor lehetne az ami miatt beprogramoznám a tv-re :-) -
fardavid
csendes tag
Találtam egy ilyet:
http://www.digiportal.hu/page.php?65
Ez több, mint megfelelő lenne, csak rohadt drága, és már nem is lehet kapni asszem...További előny: torrent kliens...
-
fardavid
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani beltéri egységeket Digi digitális kábelre? Bár a TV-ben van DVB-C vevő, de sajnos nem túl kényelmes a felvétel, a műsorújság teljesen el van csúszva időben (lehet, hogy ez a Digi hibája?). Amit ők alapban adnak, az milyen minőségű?
Olyan kellene:
- amivel fel tudok venni úgy is, hogy nem vagyok otthon (nem kell bekapcsolni), vagy úgy, hogy épp másik adót nézek. Ha lehet, akkor NTFS külső vinyót kezeljen, és ne kelljen saját rendszerre formázni
- amivel vissza tudok tekerni
- amivel tudok HD MKV-ket nézni külső vinyóról
- normális kezelőfelülete legyenElőre is köszi az ajánlásokat!
-
zhagyma
őstag
" ... Tegyük hozzá hogy volt az 1920x1080i is pár hónapig teszt jelleggel.A teszt eredményéről nem írtak hivatalosan semmit és a miértjéről sem. ..."
Egyszerűen 1920 képpont víszintes felbontás túl sok volt ~ 6 Mbps-hez ami információvesztést okozott az enkódolás során. Ez "több" volt mintha csak 1440 vízszintes képpontot tömörítettek ...
Csak érdekesség. Az EU országok közül jópárnak a DVB-T szolgáltatását elemezte MPEG analizátor programmal egy úriember: [link] Érdemes megfigyelni a kódolást és a hozzá tartozó sávszélességet.
-
klaczi
aktív tag
Kereskedelmi TV, nem az adófizetők pénzén működik. Nyilván annyi reklámot nyom amit a jogszabályok maximálisan megengednek. A tartalom az más tészta. Nem kötelező odakapcsolni.
Most viszont van egy műszaki probléma aminek az ürügyén igen aljas módon pénzt akar még szerezni!!
Amúgy hallotál már a "tájmsiftről" (időcsúsztatás). Fél órával később kezdem nézni és átpörgetem. Még az ismeretterjesztő csatornáknál is érdemes így eljárni![ Szerkesztve ]
-
Octopus21
aktív tag
Hát igen. Olcsó húsnak híg a leve Komolyan mondom, hogy ez a minőség dolog kezdi átszabni a tvzési szokásaimat. Korábban sose néztem ennyit a National Geographic-ot pl., meg sokszor megállok a digi sportnál is, csakhogy gyönyörködjek a minőségben. 23:00-tól pedig Super One Najó olyat néztem eddig is De így sokkal jobb
-
-
NGA
addikt
válasz Octopus21 #6453 üzenetére
"Jó a parasztnak a 4:3 is ugysem tudják mi van meg nem fognak ezek háborogni, pláne nem veszítünk ezmiatt ügyfeleket,"
Komolyan mondom ide járok röhögni. Ti még mindig a sz@ros retekklubon lovagoltok? Ki a franc nézi ezt a szellemi környezetszennyezést? És mi a francnak kell erre 16:9? Hogy magdianyus szélesvásznú legyen?
Én vagyok a paraszt, aki nem nézi ezt a mocskot, amit ez a két hitványság ad?
-
válasz Octopus21 #6453 üzenetére
Azért jól csinálják meg kell hagyni.
Valóban, csak nem a digi, hanem az rtl. Ha korrekten megoldották volna mint a tv2 már régen nem lenne téma (még itt se), hogy most mikor kinek, és miért 16:9 az rtl.
Amúgy meg a józan "paraszt"i ész diktálja azt, hogy nem fog havi "párszázast" fizetni azért, mert a rtl képarányt vált....
-
Octopus21
aktív tag
Különben nagyon egyszerű a képlet, ha a T és a U 16:9ben tolja(ahogy a többiek állítják) és csak a digi nem.
Ezért hiába keresünk hibást, meg szerződésszegést. Az RTL Klub ígéretét betartva sugároz 16:9-ben csak a diginek nem. Miért? Nem sikerült megállapodniuk. Mi lehet egy sikertelen megállapodás okozója? A pénz. Amíg a digi nem fizet, addig baszhatjuk.
A digi meg leszarja.Jó a parasztnak a 4:3 is ugysem tudják mi van meg nem fognak ezek háborogni, pláne nem veszítünk ezmiatt ügyfeleket, mivel még Mindig mi vagyunk a legolcsóbbak és ,még a digitális adást is teljesen ingyen adjuk, ezért legyenek nekünk hálásak. Ha meg nem tetszik nekik, ne nézzenek rtl klubot, hiszen nekünk tök mind1 hogy az rtl klub nézettsége milyen. A barátok köztöt meg a függők megnézik 4:3-ban, kicsit széthúzott szereplőkkel is.
Azért jól csinálják meg kell hagyni.
Ez a véleményem.
-
Zlin50
senior tag
válasz Octopus21 #6446 üzenetére
Van egy másik lehetőség. Az még talán nem ennyire reménytelen. Ráadásul mindegyikük felett van: a Nemzeti Hírközlési Hatóság. Igaz ez is acsak utasítja a szolgáltatót a kivizsgálásra, de ezzel kevésbé mernek kekeckedni mert ellenőrzi mit műveltek.
-
allfinanz
senior tag
MinDigTV FB oldalán olvastam ezt:
"...kedden nyivános lesz a programbővítés, várakozásunk szerint a 16:9-es formátum is hamarosan megvalósul..."
http://www.facebook.com/MinDigTV
[ Szerkesztve ]
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Octopus21
aktív tag
Hát már fordultam, csak ők még nem válaszoltak. Sajnos semmi esélyem nem lenne ilyen nagykutyák ellen, gondolom az apróbetűs részekben levédték magukat ilyenek ellen. Meg kinek van erre pénze? Gondolom, ha elindulna egy eljérés nekem kéne csengetnem, aztán ha megnyerem akkor visszakapom
Azt csinálnak velünk amit akarnak, de legalább a tudtukra adtam, hogy sok embernek nem tetszik.
-
-
Octopus21
aktív tag
A mindigtv még ennyit sem. Azok azt írták, hogy forduljak a Fogyasztóvédelemhez, mert ők ezzel nem foglalkoznak.
Nem akarom újra felemlegetni Magyarországról kialakult véleményem, mert sok embernek nem tetszett Attól még ez van. Segítséget nem kapunk senkitől, mindenki a másikra mutogat. Lehet, hogy máshol is így van, nem tudom.
-
Octopus21
aktív tag
Tisztelt Uram! A panaszára válaszolva csak azt tudjuk, hogy a Digi TV-vel van szerződése, tehát a szolgáltatójához kellen panaszával fordulni.Mi nem tudjuk, hogy ők hogyan sugároznak, erre választ tőlük kaphat. A reklámmal kapcsolatban, meg az RTL Klubhoz, mivel a reklámot ők adják. Tisztelettel AH.Ügyfélszolgálat
Ezt írta az AH a levelemre.
-
Ricsi008
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Legalább tudom, hogy ne is próbálkozzak a digitális adók keresésével az adott készüléken.Üdv.: Ricsi008
-
-
tokes.i
csendes tag
válasz Octopus21 #6432 üzenetére
minden egyes mozgatás után : menü vagy exit és a megjelenő ablakban mentés .Nem lehet egymás után mozgatni és a végén menteni. Nekem igy müködik.
rendszer informácio (2009 noveber óta bérlem)MODELCF-S660HDCO
Info:20.05.23-D57A.2226
S/W:00.13.05.01
H/W:04.00.A4.81
Loader:7.3.3
Micom:6.0.0 -
BossBoss
őstag
válasz Ricsi008 #6436 üzenetére
Kábel digitálishoz dvb-c tuner szükséges, a tiédben viszont csak dvb-t vevő ténykedik, ami a földfelszíni digitális adást foghat antennával. Egy box megoldaná a problémádat ha hdmi csatlakozós. De ha jól tudom a digi csak scart-os boxot ad, aminek nem sok köze van a digitálishoz....
-
Ricsi008
csendes tag
Kedves Mindenki!
A következő kérdésem lenne:
adott az alábbi tv:(I)Samsung LE22B350F2WXXH LCD televízió
Jellemzők
Samsung LE22B350F2 - 22" (55 cm) LCD TV
Készülék típus: LCD TV
16:9-es képméretarány
Méretek (WxDxH) 557,5 x 202,5 x 424,8 mm
Súly: 4 kg
HD ready
1366 x 768 pixeles felbontás
Kontrasztarány: 30 000:1 (dinamikus)
Megjeleníthető képformátum: 720p
Csatlakozás: Component, HDMI, SCART
1 HDMI csatlakozó
PChez való csatlakoztatás
HDCP kompatibilis
TFT active matrix technológia
Progresszív Scan
Digital TV Tuner: DVB-T
MPEG Dekóder: MPEG-4
Képernyőmenü, SKY HD test
Sztereó hang kimenet
Hang effektek: SRS TruSurround HD
Távirányító
Belső menü nyelvei: 25 nyelvenA készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére.(/I)
Digi tv előfizetéssel nem vesz semmilyen digitális adást.
Akkor ez a tv nem tudja?
Segítségeteket kérem, mert most vettem egy másik tv-t és azon meg jönnek az adók digitálisan.
A felhasználói kézikönyv szerint az elején van egy menüpont ahol beállíthatom, hogy kábel vagy antenna legyen a keresési forrás, de a valóságban nincs ilyen menüpont és csak antenna lehetőséget ad. Mivel kábelen jön a digi így csak az analóg adókat fogja.Valakinek valami ötlet?
A topikot végignéztem, de ami hibamegoldások le vannak írva (finn ország nincs a kiválasztható országok között) nem megvalósíthatók.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.:
Ricsi008 -
Pille69
tag
válasz konrada #6415 üzenetére
"...csak mivel a box a diginek is pénzbe kerül, ezért nem fognak olyant adni, melynek az ára több évi bérleti díjból jön ki, azaz ha adnak is HD boxot (mert még az általuk beszerzett olcsó vacakra sincs pénzük), annak tudása elég hiányos: vagy nem lehet rendezni rendesen az adókat azon, vagy nem képes .ts-ben egyben felvenni..."
Én korábban UPC-s voltam, Philips HD-s box-ot béreltem. Azon sem lehetett csatornát rendezni, és a felvételt sem lehetett kinyerni a gépből. Úgyhogy nem olyan szar az a digis bérelt box.
-
tokes.i
csendes tag
válasz Octopus21 #6426 üzenetére
A Kaon-nál is lehet rendezni a csatornákat csak elég macerás.
menü
csatorna szerkesztés
piros gomb
mozgat
OK
a mozgatni kivánt csatorna kijelölése
OK
kék gomb
a megjelenő listában kijelölni, hogy hova legyen mozgatva
OK
menü
mentésTöbb csatornát is lehet mozgatni de akkor a mozgatott csatornák egymáshoz viszonyitott
sorrendje az eredeti marad. Mindig ujra kell kezdeni a csatorna szerkesztéstöl. -
Octopus21
aktív tag
Amúgy nézte valaki tegnap este az Amerikai Pite 1-et az RTL Klubon? 16:9-ben tolták.
Így már végképp nem értem.
-
Octopus21
aktív tag
Nekem Kaon-t hoztak de egyszerűen képtelen vagyok rendezni a csatornákat, pedig azt mondták, hogy lehet bár a szerelő nem ismerte ezt a típust, ő is azt mondta hogy a technisat meg humax jobb volt. De azt nem értem hogy menüpont az van a csatornarendezésre mégsem működik.
Pedig azért rendezgetnék. -
Zoli67
tag
válasz konrada #6415 üzenetére
Nem értelek,mert a humaxok (sat-kábeles) bármely típusánál tudsz csatornát rendezni. Ugyanez vonatkozik a technisatra is,amit a digi részére gyártanak.
Nekem humax hd van,de semmi bajom vele. Nem akarok vele felvenni,nincs értelme, a netről bármit le tudok szedni. Arra pedig,hogy lejátsszon bármit, tökéletes.
Lehet hosszú távon jobban járnék,ha vennék egyet, de inkább fizetem a havi bérleti díjat,s bármikor cserélik,ha baja van.
Ez az én szemléletem,de tudod, kinek a pap,kinek a papnéJégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! Mobilon gyorsabb +36703957888 !
-
hb000
aktív tag
válasz M_AND_Ms #6418 üzenetére
Túlvariáltátok már a dolgot. Az rtl nem egyezett meg az AH-val és a Digivel, teljesen egyértelműen anyagi okok miatt, ezért a 16:9-es képet belerakja egy 4:3-as képbe és úgy küldi szívatásból. Mindkettőnek. Ennyi. Kapcsolójelre nincs is szükség, mert ennél a két szolgáltatónál egyetlen adás sem megy 16:9-ben, csak 4:3-asban. A letterbox az egy logikai kategória. Nem egy hibás 16:9-es adás, hanem egy 4:3-as adás, csak történetesen fekete csíkok vannak az alján és a tetején, de ez a feketeség ugyanúgy az adás része, mint bármelyik barátokköztös műszínész haja, vagy lába. Tehát a kapcsolójel hiánya semmiféle technikai problémát nem okoz, mert nincs mit kapcsolni.
Különben meg miért olyan biztos, hogy a digi az AH-tól kapja a jelet? -
Octopus21
aktív tag
Lényegében megkérdeztem, hogy az rtl klub megtehetei e minden további nélkül, hogy félreveztő reklámozást csinál, meg hogy előzetes bejelentés nélkül átáll 4:3-ra, meg leírtam, hogy az előfizetők körében nagy felháborodást keltett stb. Aztán elküldtem az összesnek ezt a levelet kivéve az rtl klubnak. Lehet hogy nekik is elkéne aztán akire vonatkozik az majd úgyis tudja Nem mintha érdekelné őket egy előfizető levele. Szerintem el se olvassák.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Az tény, hogy a játék szereplői: Digi, Ah, RTL Klub.
Valszeg a Digi nem ludas, ő csak azt adja amit kap az AH-tól. Az AH mindenkinek 4:3-ban adja az RTL-t (erre írtam abban a hozzászólásomban, hogy "bizonyíték").
Valószínű, hogy nem a kapcsolójel kiirtása az ok (már csak technikailag sem, hisz a 16:9-s kép nem a 4:3-as Letterboxos képből származik. Az m1-es külön streamben küld 4:3-as LB-t és külön 16:9-est)
Megint leírom, hogy probléma az AH - RTL kapcsolatban van. Az RTL vmiért csak a 4:3-ast adja az AH-nak, vagy az AH vmiért csak azt veszi át.
De tény, hogy az RTL kiad 16:9-est is, hisz különben honnét lenne a UPC-nek meg a T-nek.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
wlantal
tag
A fentebb linkelt fókusz videóból kimetszettem egy momentumot.
A minőség a netes mivolta végett olyan amilyen,de a lényeg akkor is látszik.A kontroll monitorokon egyértelműen látszik,hogy egyes platformok számára más és más technikai paraméterekkel ellátott jelet adnak tovább.Innentől kezdve a véleményem az,hogy a pénz beszél.....[ Szerkesztve ]
-
válasz M_AND_Ms #6413 üzenetére
Akárcsak a tv2-t. És? Szerinted AH direkt kihalássza a streamből a kapcsolójelet? (Egyrészt lehetetlen, másrészt miért álna ez érdekében?)
Amúgy a mindigtvvel folytatott "eszmecsere":
- Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Mi a helyzet az RTLklubbal és a 16:9-el? A TV2 miért igen, az RTL miért nem?- Nagyon bizakodóak vagyunk, hogy hamarosan az RTL is 16:9 formátumban lesz a MinDig TV-n.
- Mondom tisztavizet! ...
- Ennyit mondhatok. Tudomásul kell venni, hogy van, ami nem tartozik a nyilvánosság elé. Például folyamatban lévő ügyek. Egyébként jövő kedden nyivános lesz a programbővítés, várakozásunk szerint a 16:9-es formátum is hamarosan megvalósul. Ezt követően kíváncsi leszek az itteniek véleményére is. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
konrada
tag
...csak mivel a box a diginek is pénzbe kerül, ezért nem fognak olyant adni, melynek az ára több évi bérleti díjból jön ki, azaz ha adnak is HD boxot (mert még az általuk beszerzett olcsó vacakra sincs pénzük), annak tudása elég hiányos: vagy nem lehet rendezni rendesen az adókat azon, vagy nem képes .ts-ben egyben felvenni...
...szóval valahol ott a fájó igazság, vagy veszel egy olyan boxot, mely minimálisan tudja amit elvársz, vagy vársz hónapokig olyanra, mely csak arra jó igazán, amire adták: digitális tévéjelet átkonvertálni olyanra, melyet nézni tudsz. (De az valóban csak annyit ér, mint az, amit piacon 8-10 ezerért tudsz megvenni.)
-
Zoli67
tag
válasz Octopus21 #6404 üzenetére
Hát ja,ezt nem lehet előre tudni,hogy mikor vált a digi ezzel kapcsolatban.
De szerintem mivel nekik lényeg az előfizetők megtartása, éppen ezért nem fogja szabályozni a dolgot,de nem tudom. Ha pedig szolgáltatót váltasz, amit megveszel dobozt,azt ugye kenheted a hajadra,mert másnál ingyé nem adnak digitális adást,csak ha fizetsz érte,bár lehet tévedek. S itt még kicsit kacérkodok a garancia dologgal is,mert igaz,hogy hosszabb időn keresztül értelmesebb megvásárolni a cuccot,de mi is van,ha lejár a gari,s nem javítható,vagy annyiba kerül a javítás,mint amennyiért a kütyüt vetted
Ha viszont maradsz a bérletnél, igaz többet fizetsz ki érte,de ha meghibásodik a szolgáltató x év múlva is szó nélkül kicseréli nekedJégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! Mobilon gyorsabb +36703957888 !
-
M_AND_Ms
veterán
Arra a bizonyíték, hogy az AH 4:3-ban adja. Az okot nem tudom (és nem is írtam, hogy tudom). Azt viszont írtam, hogy valószínű az AH és az RTL Klub kapcsolatában kell keresni (RTL nem adja, AH nem veszi, stb. stb.)
Mindeközben mind az UPC, mind a T 16:9-ben adja.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
hb000
aktív tag
válasz Octopus21 #6410 üzenetére
Mit írtál nekik? A retekklubnak lehet, hogy érdemesebb lett volna írni.
Egyébként Mindigtv=AH.
Szerintem Zlin-nek igaza van abban, hogy a szolgáltatók levédik magukat rendesen, nem sok esély van. Pláne mire ezek bármit reagálnak, addigra már rég meg fognak egyezni a digivel is, meg az AH-val is. -
dh66e
veterán
válasz Octopus21 #6404 üzenetére
Egy icipicit túlmisztifikálod a Digi lehetőségeit a váltásról.Ez nem másról szól mint a pénzről.Az van a három nagy közül a legkevesebb a Diginek.Nem is premizálja magát olyan szolgáltatásokkal mint a másik kettő.
Veszel egy boxot használod amíg használod a Diginél és ha már nem kell eladod még akkor is jobban jársz mint hogy bérled havi ezerért. -
Octopus21
aktív tag
Azért gondoltam, hogy vennék egyet mert ha kiszámolom egy évre a bérlést az 12e forint és az nem az enyém. De így nem merek venni semmilyet, mert kitalálják holnap hogy változtatnak aztán kidobhatom. DVB-C-s tv-t meg nem mostanában veszek, és ha vennék is akkor az enyém az a szüleimé lenne és nekik és kéne a digitális adás addigra. Amúgy meg megbeszéltük itt hogy hiába van dvb-c tv-m mert akkor is meg kell vennem a dobozt ha esetleg szolgáltatót váltanék, de lehet hogy a digi is kitalálja hogy csak az ő dobozuk és kártyájuk lehet. nagyon bizonytalan ez így, de a valószínű az az hogy maradok a diginél és marad náluk így minden.
-
zhagyma
őstag
válasz Pille69 #6394 üzenetére
" ... Azért a HD-s m1, m2, felbontásán meglepődtem. 1440x1080. ..."
Az 1440 vízszintes felbontás is szabványos. A vízszintes felbontás csökkenésére nem nagyon érzékeny az emberi szem. Akkor használják, ha kicsi a rendlkezésre álló sávszélesség. Az m1HD / m2HD az előzetes tesztek alapján tudatosan alkalmazza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Arc Battlemage B570/B580