- Mobil flották
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfec80
tag
Sziasztok! Tud valaki segíteni? Amiko thd-8240 t2 cicx e típusú stb-ot vettem, de képtelen vagyok beállítani a digi tv-hez. Az automata keresés teljesen téves frekvenciákat vizsgál, ha manuálisan írom be a frekvenciákat, akkor meg kb. 30% a találati arány. Sok frekvenciára azt írja, hogy 0% a jelszint, ami nem igaz, mert eddig egy techwood stb-szal teljesen jó volt. A meg tudom adni a frekvenciát, a qam értéket, de a symbol rate-et nem, nem engedi változtatni az automata értéket.
-
legenda
válasz neil_mullen #24196 üzenetére
szia,
annyira nem vészes, nincs húzós kötbér, csak a használt hónapok alatti különbözetet kell kifizetni, ha hűség alatt lelépsz.
igaz, én sem írtam alá hűséget, de még így sem vészes az ár.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rocket
nagyúr
válasz neil_mullen #24194 üzenetére
Azon kivul, hogy a DIGI barmikor, barmelyik csatornat szo nelkul kiveheti nem sok meglepetes erhet.
Jelenleg a legjobban az Eurosport 1-2 felett rezeg a lec."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
neil_mullen
aktív tag
válasz rocket #24193 üzenetére
most már értem. köszi a segítséget.
más: jelenleg hűség nélkül fizetünk elő digitális kábel tv-re és internetre. fontolgatjuk hogy belépünk ebbe az okos csomagba. van valami hátránya ennek a 24 hónap hűségnek, fog valami meglepetés érni? mire figyeljek? tapasztalat?
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
rocket
nagyúr
válasz neil_mullen #24192 üzenetére
Keresesnel a symbol rate alapbol 6900, igy azokat megtalalja.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz neil_mullen #24190 üzenetére
Szia!
Manualis keressel probald.
Frekvencia 121500khz
Symbol rate 6000
QAM 256"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok! másnak is van olyan problémája hogy az M1HD/M2HD/DunaHD/DunaWorldHD nem jön be? régebben szoftvert frissítettem és azóta nem találom. az érdekesség az, hogy minden csatorna (HD-k is)ezeken kívül bejön sorrendben. illetve az újakat is (pl. AXN) is mindig megtalálja programkeresés nélkül...
digitális kábelem van..
köszi[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
Benzoldog
tag
válasz icipicimano #24184 üzenetére
Így van! És itt a cikk is hozzá.: [link]
-
icipicimano
csendes tag
válasz icipicimano #24176 üzenetére
FB-n válaszoltak
A kártyával továbbra is csak a prémium csomagok csatornáit lehet/kell majd dekódolni. Az eddig kódolatlanul továbbított csatornákat ez nem érinti.
-
ToBeY
nagyúr
Tudna segíteni nekem valaki,hogy analogon milyen frekin van a Viva és az MTV?
-
g0dl
addikt
válasz szili.tamas1 #24179 üzenetére
Gondolom csak a stick, maga a szolgáltatás saját modemmel bármikor használatba vehető.
-
Flashget
félisten
válasz namenlos #24177 üzenetére
gyakorlatilag akkor van stb az üfsz-en ha valaki visszaviszi.
előttem rendelték meg a HBO-t, de mivel nem tudnak adni stb-t és megmondani azt sem mikor lesz egyáltalán így most várólistára kerültek.
ezen a hiányon enyhítene a CI+ kártya bevezetése és akkor biztos lennének akik a boxot lecserélnék kártyára.
itt megtalálod milyen stb-t ad a digi.Realme GT Master Edition
-
namenlos
tag
Ehhez a DIGI FILM akciós ajánlathoz (meg úgy különben is) milyen SD boxot adnak, már ha egyáltalán adnak, mert úgy hírlik, nem egyszerű hozzájutni? Egy hagyományos Thomson tévéhez kéne. Eddig már több, mindig más márkájú UPC-s boxok voltak (scart-tal) hozzákötve, azok képesek voltak arra, hogy ha ki/bekapcsoltam őket, a tévé is ki/bekapcsolt. Ez lenne az egész lényege, ez a funkció a DIGI-s boxokkal is működik? Köszönöm!
-
icipicimano
csendes tag
válasz Benzoldog #24175 üzenetére
én végig nyomtam a google fordítóval, hogy digitális csomagot szeretnék, és azt írta
"A szolgáltatás végzése kell bérelni vagy vásárolni legalább egy dekóder."az "Avantaje card" fül alatt pedig az van "cu exceptia celor PayTV", ami azt jelenti, hogy a prémiumot nem lehet kártyával nézni. szal ahogy én értelmezem a sima csatornákhoz kártya kell, a többihez meg marad a settopbox továbbra is.
de ha valaki tud románul ránézhetne a lapra
-
g0dl
addikt
Romániában a CI+ kártya csak prémium csatornákhoz kell, vagy mindenhez?
-
torrentszaki
tag
Reméljük, az MTVE és a VIVA után jön a VH1 is.
-
hidroponi
aktív tag
comedy central (analogon), most epp ferjek gyongye megy de mar napok ota amikor neha belenezek a hangja mintha egy vokoderen keresztul menne, nem durvan de jol hallhato.
-
-
Flashget
félisten
Mert többször is előferdül, hogy az ilyen csomagba rakás után nem jut el annyi nézőhöz mint amennyit szeretnének (hirdetők miatt) így a bolt nem jön létre.
Állítólag a legelején 2009/2010 a DS kapcsán ezt ajánlotta az UPC és a Tré, ami a diginek nem felelt meg, hogy prémium csomagba akarták rakni.Realme GT Master Edition
-
zsolt501
nagyúr
válasz sityupityu #24166 üzenetére
Sajnos nem az összes B kategória alkalmas rá, a C kategória már igen. A B kategóriánál kezdték el bevezetni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
veterán
-
aygo
csendes tag
Sziasztok!
Én csak azt nem értem, hogy miért nem csinál a digi kábelen egy "prémium" csomagot.
Akár jó drágán is amibe betenné a sok vitatott csatornát! (pl discovery)
Aztán aki nyavajog az fizesse meg és nézze!
ez szerintem a diginek is megérné -
M_AND_Ms
veterán
Az UPC adatbázisa is erősen hiányos. A holland upc oldal már jobb, de arra sem lehet mérget venni. A legtisztább a tv dokumentációjában keresgélni, de a legeslegjobb kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
-
Gercsi
tag
válasz Flashget #24159 üzenetére
Nekem sem engedi telepíteni, pedig "rendszer" szinten megvan minden ami kellene az applikációnak. Gondolom a régiónk nem megfelelő. Egyébként a román oldal szerint csak bejelentkezel és utána már megy minden. (ügyfélkódra és egy regisztrációra van szükség)
CI+ kompatibilis televíziók adatbázisa, itt működik a kereső, és remélhetőleg meg fog egyezni a magyarral is. (korábban linkelt kép alapján egyforma kártyát fogunk kapni velük)
[ Szerkesztve ]
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
Flashget
félisten
válasz Gercsi #24157 üzenetére
És ezeket engedik Románián kívűl más országokban használni? Gondolok a Mindigtv-re pl.
egyébként meg
"Digi.Online egy ingyenes alkalmazás, előfizetőknek RCS & RDS és lehetővé teszi:"nálam: Ez az alkalmazás nem kompatibilis az eszközével.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
szili.tamas1
senior tag
válasz trec12 #24150 üzenetére
Mondjuk a vivát meg az mtve-t elég nagy jóindulattal lehet csak zenei csatornának tekinteni, időnként megszakítják a fosömlést tinizenének csúfolt valamivel, szvsz a digis zenecsatornáknak meg ezeknek nem azonos a célcsoportjuk.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
Gercsi
tag
válasz Flashget #24152 üzenetére
Azért van amit még nálunk is szívesen fogadnának. Románoknál van hivatalos DIGI applikáció Androidra és iPhone-ra is egyaránt aminek van egy nagyon hasznos funkciója. Online lehet nézni a következő csatornákat telefonon vagy tableten: Digi LIVE, Digi Sport 1, 2, 3 és Digi24. Tudom, hogy ez sok embernek nem fontos, de akinek főleg a sport csatornák számítanak annak ez nagyon jól jönne.
[ Szerkesztve ]
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
trec12
addikt
válasz zsolt501 #24155 üzenetére
Nem egyforma a két ország helyzete, azonban ez szerintem nem indokol akkora árkülönbséget ami a két ország mobiltarifái között vannak.....Valóban úgy tűnik nincsen verseny lásd pl. alap korlátlan csomagok nálunk 9990 mindegyik szolgáltatónál, estleg kisebb dolgokban térnek el
[ Szerkesztve ]
-
-
Flashget
félisten
válasz trec12 #24150 üzenetére
+ .évek óta pletykálják, hogy a T megveszi a digit ezért tartalommal töltik fel a csatornakiosztást...
kiváncsi vagyok mikorra lesz kész az oldalukon a CI+ kompatibilis lista.
ráérünk ezekkel foglalkozni ha majd aktuális lesz...lehet 1-2 hónapig ketyeg csak a 2 év hűség időm? :p
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
trec12
addikt
válasz unravel #24151 üzenetére
Ha már linkelted megnéztem a mobilos tarifáikat is. Ilyenkor mindig seggre ülök.
Digi Mobil -
unravel
őstag
válasz trec12 #24148 üzenetére
Románoknál:
1 db kártya - ingyenes.
Ha több kell akkor:
bérlés - 3 lej/hó
vásárlás - 100 lejAz extracsatornák ugyanazok.
¯\_(ツ)_/¯
-
trec12
addikt
válasz Flashget #24149 üzenetére
Nem tudom de összerakva az elmúlt napok többnyire nem hivatalos híreit lehet itt nagy változások jönnek (persze ez csak az én teóriám).
-IPTV-ről írtak itt a fórumon - nem megerősített hír
-CAM-et már a Face-en sem tagadták
-két új zenei csati a meglévő 3 mellé (azok önmagukban sem voltak rosszak miért jött hozzá 2 új??)
-február 1. nagy csatorna rendezés - nem megerősített hír[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz trec12 #24148 üzenetére
HD stb-ért is 1000Ft-ot kérnek.
Remélem a mostani kódolatlan csatornák nem kerülnek bele csak a filmcsatornákat érinti amik eddig is azok voltak.
Viszont arra jó lenne, hogy retek klub 2 és társai ilyen kódolt lenne akkor csak attól vonnának pénzt aki igényli.Viszont, ha kis csomagokat hozna létre akkor ezeket is teljesíteni illik mert akkor átlépik a "fapados" megjalölést:
Dolby Digital 5.1-es hangrendszer
választható hang, feliratválasztási lehetőség[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz trec12 #24145 üzenetére
zsoltyy ehhez semmi. de ha régi motoros lennél EMKTV korszakukból akkor emlékeznél arra is, hogy képesek voltak egy külön weboldalt kreálni annak, hogy ha mi userek akarjuk a sport tv-t (ami már akkor több mint 1 éve ment UPC-n) akkor küldjünk emelt sms-t egy megadott számra. Mivel tudták, hogy lesz még ezt is kitalálták hozzá. Asszem kaptak is egy figyelmeztetést ebből ne csináljanak rendszert. :p
ezt hiába mutatnád nekik ráfogják román digi nem érint minket..
mikor ezt mutatták nekik tavaly októberben, hogy ott van a HU:1272 még akkor sem ismerték el :pGuruZone. kb. 1300 Ft-ért is? Mert a kártyáért min. 1000Ft-ot fognak kérni szerintem..feltéve ha lesz elegendő nekik.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
trec12
addikt
[ Szerkesztve ]
-
zsoltyy
tag
válasz Flashget #24138 üzenetére
Pár éve, de mi köze ennek ehhez? Elég pár hétig a FB falat olvasni, hogy rájöjj egyenes választ nem kapsz. Mostanság az AXN volt ebben kivétel, mert arról legalább köhögtek pár értelmes (értsd nem sablonválaszt) mondatot, amihez ráadásul tartották is magukat.
Ők sosem tudnak semmit, azt se tudják bekerül -e a mediacard a kínálatba a beltériket kiváltandó, de azért bekerül, csak az a vicc, hogy ezt egy külső hírforrásból kell megtudnia az embernek. Mondjuk engem nem érint.
De tényleg olyan nehéz annyit kinyögni, hogy: tárgyalunk a csatorna bekerüléséről. -
g0dl
addikt
AXN EPG-hez a következőket fűzném.
Ugyanaz a kábel elosztva BP-en, és PC-n van EPG, de a TV (LG LA620) nem mutatja. A TV-n a többi csatornánál van.
Tehát valami jön, de az talán nem teljesen szabványos. -
Flashget
félisten
Tisztelt Digi! Sport2 mikortól lesz HD?
A fenti csatorna HD változatának bekerülése a közeljövőben nem várható a hivatalos kiosztásunkba.
Folyamatosan bővülő csatornakiosztásunk változásait nyomon követheted a http://digi.hu/ oldalon, valamint itt, a DIGI hivatalos Facebook oldalán.Üdvözlettel:
DIGIRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Tsiztelt Digi! AXN esetében mikor lesz Bp-n is működő EPG? Vannak városok ahol működik, de nálunk azóta nem mióta bekerült a csatornakiosztásba. A Black és White csatornákon van EPG! Igaz az a hír, hogy február 1-én lesz egy átfogó csatorna rendezés a rendszeren és megoldódnak az ilyen problémák? A rendezést üfsz-en mondták!
Az AXN EPG szolgáltatásának biztosítása folyamatban van (digitális kábelen) és előreláthatólag februárra mindenhol működni fog. Átfogó csatornarendezésről, vagy hasonlóról nincs információnk.
Üdvözlettel,
DIGIRealme GT Master Edition
-
zsoltyy
tag
EPG nálam is van a VIVA-n és az MTVE-n, de az AXN-en továbbra se. BP XXI.
Újrahangolás után se.
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
Viván nálam van EPG, MTVE viszont kemény 4:3-ban jön.
Mondjuk furcsa lépés ez a digitől, az évek alatt rendesen felépítették saját zenecsatornáikat, és most visszatért a konkurencia.
Hozzateszem a Music Channel a legjobb, óránként 10perc reklám, azon kívül csak zene, nem olyan idióta műsorok mint a Viván és az MTV-n. A tizenévesek ezt lehet máskép latjak...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Lackooo84
nagyúr
Nálam van az összes AXN-en EPG, mikor visszatették akkor még nem volt, de kb. másnaptól már működött, A két új zenecsatin is van. Tatabánya.
The Truth is out there...
-
Flashget
félisten
-
Bogyi007
veterán
-
zsolt501
nagyúr
Nem tudom másnak feltűnt e, de nekem az M3 olyan mint ha nagyon kis felbontásban jönne, vagy mintha túl lenne tömörítve a kép, de nekem zavaróan életlen a kép.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Bogyi007
veterán
válasz Bogyi007 #24111 üzenetére
Másnál nem szállt el a Digi?!
Mondjuk a Upc Direct megy most helyette, de a többség nem ilyen szerencsés, még az analóg adás is elment....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Benzoldog
tag
Szintén Bp. csak az AXN-en nincs EPG, a másik kettőn van.
-
Bogyi007
veterán
Mobilról írok ugyanis a Digi hirtelen teljesen kihallt, se kép se hang se net...
Helyszín Kelebia (Kiskunhalasi gerinchálózat), időjárási viszonyok teljes havazás...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
kissdani
senior tag
válasz Flashget #24109 üzenetére
Értem akkor majd jövök a jól bevált megyek a UPC-hez szöveggel ha nem adják meg az akciós árat!
Köszönöm a választ!85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Flashget
félisten
-
kissdani
senior tag
Ilyen hülyeséget kérdeztem hogy senki nem válaszol?
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
zsoltyy
tag
válasz NoOne1976 #24104 üzenetére
Ne teljesen keress, hanem hálózaton.
Ha másképp nem megy:
AZ MTV Europe és a VIVA a digitális kábeles szolgáltatásba kerül be, előre láthatóan az alábbi helyekre:
MTV Europe
Budapest : 394MHz
Vidéki városok, Hatvan és Kiskunhalas: 762MHz
Debrecen: 786MHzVIVA
Budapest : 402MHz
Vidéki városok, Hatvan és Kiskunhalas: 746MHz
Debrecen: 786MHz[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Miskolcon megy már a 2 csatorna? Mert én nem találtam meg egy teljes kereséssel.
-
Bogyi007
veterán
válasz Gercsi #24096 üzenetére
Azért EPG nincs még a zenecsatikhoz....
No nem majd megoldják egy szokásos csatornalista frissítéssel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest