- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
peterpeter78
csendes tag
Hello!
Nagyjából be van állítva a router, de most az a jelenség tapasztalható, hogy eddig megvolt a 20/20 szinkronban a kliens használatakor. Most viszont már nincs, ugyanis a 20 mega megvan, de csak a le és feltöltés együttesen. Tehát ha 20 megával meg yfel, és elindítok egy letöltést, akkor annyival csökken a feltöltés, amennyivel nő aletöltés. Edig ez nem így volt. Mi lehet a hiba?
Bocs, ezt nem válaszként, hanem újként szerettem volna... -
peterpeter78
csendes tag
Sziasztok!
SmC 7004vbr-eu routerem van, a kliens (tudjátok milyen) letöltés teljesen megfelel az előfizetettnek, de most miután beüzemeltem a souter, csak max 150kbs-sel meg yfel a cucc. Lehet ilyen h a router a kimenő sávszélességet lekorlátozza?
köszi -
peterpeter78
csendes tag
Sziasztok!
PPPoe területen lakok, és el szeretném osztani a netet, hogy a barátnőm a laptopján is tudjon már netezni, mert folyamatosan elüldözne.
A kérdésem, hogy bár megnéztem a digi honlapján a routerek listáját, de inkább a felhasználóktól, vagyis tőletek szeretném tudni, melyik router tartozik a megbízhatóbbak közé. ezenkívül limitet szeretnék adni a sávszélnek a laptopon, mert elég a bnőmnek az 1/1mbit. Nekem viszont több okból jó lenne, ha nem hullámzana a sávom. Kell ez az online játékok miatt, ezenkívül izé, "a tudjuk miért"amit itt nem lehet említeni.
Szóval milyen program, vag yhol kell beállítani, hogy ne feleződjön, hanem megadott sávszélt használjon a két gép.
Köszönüm a segítséget
sziasztok -
peterpeter78
csendes tag
Sziasztok!
PPPoe területen jüól szolgáltat a DIGI?
A net és kábeltv is jó?
Mert ha igen, akkor honap jön az üzletkötő.
Lehetne egy gyors válasz?
Köszi a segtséget sziasztok -
peterpeter78
csendes tag
Jaa és úgy olvastam, hogy a Bethlen utca páros oldalán is elérhető a 20mb/20 mb.
Ezt ugye nem olvastam félre?
Különböző véleményeket hallottam a dmccről. Van, akinél folyamatosan leáll é skihagyások vannak, van akinél tökéletesen műxik. -
peterpeter78
csendes tag
Sziasztok!
NAgyon csábító a 20mb/20 mb-s ajánlat, amit faternál le is ellenőriztem, nagyjából annyi.
A kérdésem, hogy én Fps játékokkal szokatm neten játszani, ahol meghatározó a ping. Ebben a tekintetben van valakinek tapasztalata? MErt ugye nem minden a sebesség.
Mondjatok véleményt legyetek szívesek
KÖszönöm a segítsétet.
Sziasztok
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest