Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
miroon
aktív tag
válasz
draco31 #17716 üzenetére
Sajnos azért van ott bárki is - mert a digi pl nálunk nem volt hajlandó hónapokig bekötni
3-4 hónap várakozás után feladtam, hiába hívogattam őket nem tudtak semmit mondani, és inkább bekötöttem a directonet, amit a megigényléstől számítva 2 napon belül meg is csináltak.
De egyébként egyáltalán nem rossz ez sem, szerencsére nem volt gond a számlákkal nálunk még
-
miroon
aktív tag
-
miroon
aktív tag
arra készüljetek fel,hogy nem lesz valami gyors a bekötés...
hozzánk tavaly november óta nem értek ide, pedig kb 2 hetente hívogattam őket, csak azt mondogatták,hogy kivan adva a munkalap a szerelőknek, de többet nem tudnak tenni, februárban meguntam és beköttettem máshonnan - a digit kíváncsiságból nem mondtam még vissza,hogy ugyan mikor jut eszükbe ideérni, de azóta sincs semmi
-
miroon
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék, hogy akinek a közelmúltban szereltek műholdas előfizetést, mennyi időt kellett várni,hogy bekössék?
Október 26.-án igényeltem, azóta sem történt meg a bekötés, többször is hívtam az ügyfélszolgálatot, de egyszerűen nem jönnek, ma azt mondták hogy azóta kivan adva a munkalap a szerelőknek, de nem látnak mást a rendszerben és nem is tudnak mit csinálni..
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest