Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Tegnap olyan 11 körül kezdtem, nem volt semmi fennakadás, simán ment minden.
Végül a Rob féle Captain america buildel kezdtem, nem a Mekuna félével (egyébként ők pont együtt játszottak, még nem néztem utána hogy kinek volt könnyebb).
Tényleg marha erős a build, ilyen lvl15 körül már beindul, ahogy jönnek a skill pontok meg a gear, onnantól nem volt gond expert fokozaton.Persze sokat segít , ha nem equippelsz 2H fegyót véletlen, majd nem töröd be az összes stash-ban lévő cuccot, köztük a shiled-et, mert a két fő skilled csak shield-el működik...
Nyilván vendornál pont nem volt shield, így végül át kellett váltsak más skillekre, majd mikor esett shield, vissza. A holy bolt (asszem) meg a hammer viszont sokkal sokkal gyengébb volt mikor átváltottam arra, ez legalább kiderült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi haladó szinten
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Asus külső Optikai megható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilván vendornál pont nem volt shield, így végül át kellett váltsak más skillekre, majd mikor esett shield, vissza. A holy bolt (asszem) meg a hammer viszont sokkal sokkal gyengébb volt mikor átváltottam arra, ez legalább kiderült.