Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
Este 19:00-kor start!
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
"Sajnos" igen, de úgy sem elég.
-
-
-
Beretvás
veterán
Végül én is megvettem a Dlc- a deluxot, de hol kellene látnom a battlepass tokent?
Vagy jól benéztem és ez csak battlepas prémiumra upgradelésre való?
jobban belegondolva az lehet..
Ügyes voltam ismét.... -
kisbaniiiiii
csendes tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
én nem figyeltem ezt még meg, de ami kapóból eszembe jut, hogy elixirt is toltál?

-
ImpersonatoR
addikt
Akinek andariel s visage barrage rugója van és "kész" van a buildje az konkréten látja a 185% attack speedet action közben ?
Mert egyszerűen képtelen vagyok elérni 165% ig jutok a leírás meg állítja hogy 185 kell.
-
mcwolf79
veterán
Nem tudom mi van ezzel, de a pit boss-oknàl sorozatosan vannak furcsa halàlok. Nincs semmi a közelemben, és egyszer csak meghalok . Kb. tegnap óta tapasztalom ezt . Nincs a boss a közelemben , nincs semmi aura , nincs lövedék , és egyszer csak halok. Már szétbax az ideg sokszor.
-
faragojof
őstag
Ha WT3-ról négyre léptek, a megmaradó NSigillel mit szoktatok csinálni?
Simán ki kell dobni?
-
MegalodonS
őstag
-
-FreaK-
veterán
Diablo 4 Update TODAY - Mid Season 5 Patch?!
röviden: nem tudni, elég gyengusz, ígértek pár dolgot korábban, de ebben inkább csak bugfixek vannak. Szerintem már más nem nagyon lesz ebben a szezonban.
-
krokk
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
de ilyen 2 lépésben lesz. Mármint ha jól emlékszem a rúnákat csak péntektől kapcsolják be vagy mi... valami péntektől lesz csak azt tudom.
Mondjuk én nem akarok PTR-ezni azért annyira nincs most előttem, hogy mi az ami péntektől lesz csak bekapcsolva. -
rumkola
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
nebazz
-
Edge
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
ja? oh ok

-
Beretvás
veterán
Nem tudom amiket a deluxhoz adnak most a preorderhez, azt adják majd megjelenés után is? Gondolok itt a skinekre mountra, petekre...
-
Edge
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Asszem 1 hét múlva, ofc

Már le lehet tölteni ~50GB -
_drk
addikt
Később alakulhat az még.
Rúna szavakról nekem egyből a több socketes cuccok ugranak be nem is a rúnák. De az jelenleg nagyon szegényes D4ben, ügye max 2 socketes a cuccok, ebből kéne 6ost csinálni. De milyen itemre? Fehéret nem is dob a játék egy szint felett, bár ezt ugye lehet javítani.
Mondjuk nekem az egyszerűsége miatt nem tetszik. -
faragojof
őstag
Ha új karaktert indítok, mindegyikkel végig kell játszani a sárga csillagos küldetéseket?
Egy Necrom van, azzal kellett. Egy Sorcim van. Azzal is.
Most csinálok egy másik varázslót is, kíváncsi vagyok a chainlightningosra. Mivel nincs gardrób, ahol csak ruhát, skilleket meg paragont kell újraosztani, új kari marad. És most kezdem elölről!!!
Egyszer még megértem. Másodszorra már szemöldökfelhúz, de azt hittem talán karakterenként van valami csavar. De ugyanolyannal, ugyanazt, ugyanúgy?
-
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
[Maxrollos HS Build]
A variációknál a victimize lett Shakos.
Ma átnézem én is jobban, közel 40 fokos lázzal hajnal 2-kor már nem voltam a toppon
-
Win-T
őstag
Most volt időm végigolvasni a 2.0 változásokat. Hááát ezek a rúnaszavak... nem vagyok biztos benne, hogy erre várt a nép. Mármint a megoldás nem rossz, de ezt hívhatnák akármi másnak. Ha azt hallja a régi játékos, hogy Runeword egyáltalán nem ez a kép jelenik meg a fejében. Szerintem elpazarolják ezzel a rúnákat.
-
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
a Bow -t ne mond, az még mindig egy fűjó pont.
Kaptam 2 GA-st, volt rajta vulnerable meg overpower GA
Kár, hogy pont egyik sem kell
Hajnal 2 körül láttam, hogy van új HS verzió, ami nem trapekre épít, szóval bejön a Shako is... lehet ki kéne próbáljam, de előtte kell 1 Shako.
Van 2-3 belépőm a bossokra, ha valaki menne bossolgatni párat társulnék.
Amim van mindent bedobok a közösbe
-
Csoda történt, este unatkoztam és segítettem bossotlni kicsit, utána meg mentem 3 T7-et funolni.
A 2. -ból esett egy tökéletes 3 GA-s kard a HS rugómnak (Dex, Max HP, Crit DMG), és itt jön a csoda:
a kovács elsőre adta be mind2 szükséges statot ~85%-osan.
Rendesen nagyokat pislogtam...
[Há' Csupi, van ilyen ?!
] -
ProEvoFan
nagyúr
Druidnak kiesett egy normális amu. Raktam rá Envenomt, most hamar összejött. 4 Envenom, 3 Quickshift. T7 über gyors. T8on a 3 bossig is oké a sebesség, de a 3 boss a végén nagyon lassú még, amit nem értek.
-
Valakinek nem kell egy Lilith carry?
PÜ-be jöhet a battletag.
Mindent megcsináltam már és kezdem unni magam. -
boogie84
veterán
Akit érdekel...

-
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
Craftingból is lehet GA?
-
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
és még azt mondják nincs endgame...
Ez egy végtelen ciklus -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
Tegnap 1 milliárd ment el a Envenom pörgetésre....gondoltam a Quickshift mellé ütős lesz...hát nem lett.
-
wukodlak
aktív tag
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
Amit amiket találtam, még ami még jó is lett volna vitte a temper. Meg ott amúgy sem lehet AS-t gyűjteni, ha a skillek jók. Volt, hogy 2 skill az volt ami kell erre a temper miatt kuka. Azt hittem kivágom az egészet a francba.
-
_drk
addikt
LS Sorcival lement T8!
Tegnap összes Tormented Bosst megöltem, kicsit többet is vártam velük mint kellett volna.
Utána most először sikerült Lilith-et is megölni.
Majd esett 2 mythic cucc is.
Eredményes szezon lett.Kicsit azt is érzem hogy a maxrollos meg minden féle buildek eknis veszik a kedvet.
Ez full magatalálós kari és önerőből igazából minden meglett. Ezután már csak a Pit farm lenne, de az meg minek?
T8 adott 1000 követ. -
Bird
addikt
Ezeket a goblin zsákokat az event után is kilehet nyitni?
-
wukodlak
aktív tag
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
Én amuból már jó pár 2 GA-st bezúztam. Ezért is használom a rain of arrow unique-ot. Ha mázlim van akkor akár 3-4-szer is lehullik, közben meg eregetem a HS-t az pusztul minden a környéken.
Venni én sem fogok. Ami esik azt használom. -
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
Én nem, mert nem esett még semmi értelmes 3 GA-s, de még 2 is csak olyan ami kuka statos
-
kisbaniiiiii
csendes tag
válasz
Shokkolo
üzenetére
az amuletről kb letettem mindkét rugó esetén
+X a frigid finesse-n aztán jó estét kívánok
marketről nem fogok itemet venni X billióért, a T8-as így is lemegy, de farmolás céljából meg úgyis T7-et futok javarészt 
a temper és masterwork "gambling" ágat meg nem kell kifejtenem...szerintem mindenki zúzott már be 3 GA-s cuccot, mert a temper elvitte
-
-
wukodlak
aktív tag
Szintén HS rugó. Tényleg komoly sebzést tud leadni. Nekem nemrég adott egy 2 GA-s gyűrűt (chc, as) meg egy 1 GA-st(chc). Amuból most a Word of hakkant használom míg nem lesz jobb, ja meg dark shroud armor unique - ot. És dobott egy 2 GA-s bowt (dam, chd). Még paingorger-ből kellene egy GA-s, meg a unique fegyók, de egyszerűen nem esnek.
-
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
a HS legnagyobb baja, hogy nehéz összeszedni a jó geart.
3 skilles amulett...
masterwork is nagyon specifikus, és ha nem jönnek ezek sajnos nincs dmg.
Utána viszont a bossokat is olvasztja. -
kisbaniiiiii
csendes tag
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Game Pass ba bekerül vajon a kiegészítő ?
Van erről info?
Eddigi tapasztalat az, hogy nem. Megkell venned a kiegészítőt. -
-FreaK-
veterán
válasz
Shokkolo
üzenetére
Épp tegnap indítottam egy rugót, heartseeker a cél vele. Viszont néztem milyen leveling builddel kezdjek, kiválasztottam a barrage rugót és nagyon nem tetszik az elején. Aztán eszembe jutott, hogy előző szezonban is pont így voltam vele. Valahol váltottam a heartseeker buildre, onnantól volt jó.
Kiesett tegnap (sorccal) az andariel fejes, tyrael meg előző nap, gondoltam akkor most jöhet a rugó.
-
ImpersonatoR
addikt
Game Pass ba bekerül vajon a kiegészítő ?
Van erről info?Illetve aki ezt a barrage rouge buildet csinalja azoknak sikerult a 185% os attack speed cap ?
[link]Nekem csak 115 % jon ossze az is csak potion el.
Ha jol latom nekem a nyaklancon megy el a dolog. Kene alchemical advantage -rá (nincs) + nyomkodnom kéne a potit folyamatossan ? -
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
A barrage-ot nem próbáltam, pedig láttam hogy az andariel most talán a top rugó, de kellett valami nagyon easy karakter
-
Kiváncsiságból:
Van valaki aki esetleg rajtam kívül még tolja Hearseeker rugóval?
Megint érdekes / vicces karakter lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gitáros topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mi másra lenne jó a token?
jobban belegondolva az lehet..