- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- LTE frekvenciák
- Android Autót minden mobilra!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- iPhone topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
#57018880 #17668 üzenetére
Kösz!
Akkor a fire-en húzok valamilyen cuccal.
Most nem tudom a megnevezéseket, de van skill a pajzsos "fellökésen" és ahogy látom most képről a zael (remélem jól írom)után eggyel az is valami lassítással kapcsolatos skill. Otthon ránézek.szerk: a rúnákkal az a gondom, hogy ritka a foglalatos cucc. Neten néztem, hogy fehér tárgyakhoz lehet kreálni foglalatot, de azok meg nem olyan erősek.
Könnyű fokozaton 2 foglalatot lehet csinálni, ha jól tudom, ehhez képest a spéci cuccok nem ritkán 6-8 plusz tulajdonsággal bírnakMég azt tudom csinálni, hogy ezt a pecsétet hagyom utoljára és nyitok egy portált, majd a pálya elejére visszamegyek és onnan nagyobb terem lesz elcsalni a csapat egy részét (vagy befutok az így már megnyitott átjárón).
Viszek egy zsoldost is, hogy megosszam a figyelmet. Ha így se megy akkor nem tudom... mégegyszer nem állok neki. A skill-ek átrendezésére az 1 lehetőség nagyon karcsú, főleg kezdő játékosoknak. (a halál rendszerről ne is beszéljek, egy hagyományos save/load sokkal ésszerűbb lett volna szvsz)
Dio 1 és a 3 tetszett, ez a második rész nekem a mumus.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő