- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
skater86 #52449 üzenetére
Ha van authenticatorod, egyszerűen csak beírod a kódját és kész, játszol.
Ha nincs, és más netről csatlakozol fel, akkor előfordulhat, hogy letiltja az accountodat és tellik majd 3 percedbe mire jelszóvisszaállítasz, de utána már majd játszhatsz.
Nekem a Final Fantasy XIV csinált ilyet, hogy naponta jelszó reset, mert más ip címet osztott a mobilnet. -
Agro
senior tag
válasz
skater86 #929 üzenetére
Elvileg a dmg nerf és a "player 8" egymást kompenzálják. Igy akinek eddig nem ment inferno soloban annak most remélhetőleg menni fog és azok a játékosok akik már 400+ orával a hátuk mögött nem talalnak kihivast racuppanhatnak mondjuk act 3-ra nehezebb fokozaton is... De sajnos előre látom, hogy jön majd a QQ hegy, hogy "jajj megvettem a játékot de 100 óra után se megy act 3 8as fokozaton nem tudom végig vinni pedig fizettem érte...kérem vissza a pénzem...és amúgy is lopjak a droppom"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest