-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Helmoras #39630 üzenetére
Nem vitázom veled ez tuti csaló, vagy blizz alkalmazott!
Február óta van jelen és jellemzően 1/4-ed áron tesz ki topp fegyókat! Gatyákkal kezdte, majd kesztyűkre ment rá, utána a kraft mizéria és az ebből adódó balhé miatt ráugrott a fegyókra azt azóta is csinálja!
Én közel 6mrdt kraftoltam el csak, hogy legyen miből kiindulni! -
g4besz
tag
válasz
Helmoras #39283 üzenetére
"feltételezem ott már megy a loot 2.0"
Egy-két loot 2.0-ás funkció megy pl.: kevesebb tárgy esik összességében de azok jobb minőségűek illetve, hogy a fehér itemek dropja golddá konvertálódik automatikusan (amiből a játékos csak annyit vesz észre, hogy gold esett). De pl.: a tuningolt legendary tárgyak még teljesen hiányoznak, mivel ezek a funkciók még jelenleg is fejlesztés alatt vannak.
Forrás -
Pekkk
aktív tag
válasz
Helmoras #39243 üzenetére
Remélhetőleg sok mindent el fognak mondani, hátha egy dátumot is kapunk. A loot run és adventure mode úgy néz ki kipróbálható lesz.
"With 300 demo stations at their command, attendees will have the opportunity to join the fight for Westmarch, seek fame and treasure in all-new Loot Runs, and journey through Adventure Mode, where the world itself is your battlefield." -
mikromanus
veterán
válasz
Helmoras #38585 üzenetére
Két egykezesnél ha a harang viszi be a sebzés nagyját, akkor lehet jobban jársz egy erős sebzésű main hand - bármilyen sebzésű, de gyors és jó "buffos" offhand kombóval. A harang sebzésébe csak a main hand számít bele, de az offhand jellemzőit beleszámítja értelemszerűen (leach, chd, main stat). Így kijöhet olcsóbban is. Egy dagger, sword, vagy monk körömvágó fegyver, sok dex-chd-sockettel, esetleg +leach kijöhet jó áron. Tesztelni akartam én is, csak mostanában eléggé lusta vagyok ha diabloról van szó.
-
mikromanus
veterán
válasz
Helmoras #38577 üzenetére
Engem is kiutáltak. Mikor már komolyan megfenyegettek, akkor kiszedtem partyban a harangot. Aztán jöttek azzal mennyire nem vagyok hatékony. Azt hiszem épp két egykezessel nyomultam egy leach-csel. A skornos jó, de ugyanúgy szétlöki az ellent. Kiegben (vagy ha előbb jön patchként, akkor még előtte) valószinüleg kiszedik a knockbacket és csak egyiken lesz rúna alapján bent. Soloban nem feltétlen rossz a knockback. Nem nagyon tudnak a célpontok sebezni miatta. Csak csapatban olyan érzékenyek* a népek.
*= értsd: hisztisek valamiért
-
jjc
aktív tag
-
mikromanus
veterán
válasz
Helmoras #37583 üzenetére
Nem vészes. CSak nem szabad kiengedni a fagyból. Vagy elég LoH kell a szelekhez? Barbárral viszonylag egyszerű. Amíg nem pörög, addig hammer, ha pörög, akkor rend + a spuri szelei csapják. Közelre nem dob tűzlasztit és gyenge mint a harmat. A másik opció a kimozgás lenne messzebbről, csak van azt hiszem vortexes támadása is (ami mondjuk yetire nem hat, de más kasztnál kellemetlen lehet). Ha mozog, akkor nem pörög... többnyire.
-
granini
őstag
válasz
Helmoras #36647 üzenetére
Fel van tekerve a legend-o-meter vagy LF (Legendary Find)
- mi is tapasztatuk mostanaban, mp8-as 3-4-es parti soran kb 5-6 percenkent esett valamelyikunknek egy barna vagy zold cucc.. de a legjobb is parmillios AH eladas lett szoval tovabbra is az van hogy en szivesen cserelnem a mennyisegi dropot a minosegire.
-
donsimon72
tag
-
mikromanus
veterán
válasz
Helmoras #21918 üzenetére
Ez az elit keresés létező dolog. Úgy megy, hogy szétszéled a csapat (négyen négyfele) és aki elitet lát (vagy a wardent) az jelez, meg dob egy zászlót (ettől elkezd morzézni a térképen a helyzet). Nem igazán tapasztaltam olyat eddig, hogy valaki a városban töri a diót és vakargatja a t*k*it keresés helyett. Egy bizonyos MP szint felett és főleg überezésnél elvárható azért némi túlélőképesség. Persze ha félénk/halandó a kolléga, akkor betársulhat az egyik keresőhöz és akkor 3 "keresőcsapat" lesz és nem 4
Ez a ww barbi (vagy más) keresi az ellent és rátelézünk dolog max a játék kiadása után az első patchaknél volt jellemző. Azóta azért lehet mással is életképesebb karaktert összehozni, aki nem csak teljes tereptisztítás mellett tud haladni...
Vagy az MP10 überezőknél mások a hagyományok? -
Zan
aktív tag
válasz
Helmoras #21911 üzenetére
Hát örülök is neki rendesen....
! Köszi! Azt hiszem megmarad, mert a teszt alatt nagyon is érezhető az a +14 mana regen...gyakorlatilag másfélszer annyi ideig tudom tolni a macikat...amit azért meglepődtem, azt hittem ennyire nem lesz effektívebb! Na meg hát ennél jobb mojo-t nem igazán kívánhat magának az ember..!
(#21912) czpitti:
Én pl. mindig oda figyelek a life-om 40k felett tartására..! Most pl. már az is zavar, hogy a mojo csere után buktam 5k hp-t..még nem vészes,de most már óvatosabban kell mennem,amíg nem lesz meg a következő kiszemelt áldozatom (chc-s, chd-s, lifeos, avg. damage-s sárga ring)...! Szóval szerintem csak egy megoldás a jó: ha megpráblod megtartani a működéshez számodra elengedhetetlen mennyiségű defensive statokat (értem itt az armort/resistet/life-ot) és úgy fejlesztesz! Ha nem megy, mert már csillagászati összegek kellenének hozzá, akkor megpróbálod áttenni más itemre a statot...!
-
czpitti
senior tag
válasz
Helmoras #21778 üzenetére
Nincs és nem is lesz ebből vita.A te véleményed más mint a miénk.Annyi előnyöm van ( talán ) hogy én 99%-ban legnagyobb mp-n megyek és ezért ( talán ) tudhatom mi kell oda a monknak.A teljesség kedvéért : egyszer megakadtam kicsit feljebb mint kérdező fórumtársunk akkor átgeareltem maxos skornra mert sokan azt mondták az a leggazdaságosabb nagyobb dps-re.Ezzel nincs is baj csak lehetett nekem akármennyi as lassú volt a kétkezes haltam rendesen.Elmondhatom hogy kipróbáltam azzal is és nem ment.Visszavettem a két egykezes kombót és lassan meg vagyok elégedve a karakteremmel.Az egy másik történet hogy mennyibe fájt.De hangsúlyozom ez csak az én véleményem,tapasztalja ki mindenki neki mi a jó és mi az elfogadható.Ha vitának érezted a dolgot sajnálom.Peace
-
davidsz
senior tag
válasz
Helmoras #21767 üzenetére
öööööö ... izééé
... valahol cél az mp10.
Mert ugye máskülönben most is teljesen jól elvagyok a karakterrel.
Bazi sok gold és idő. Nem mondhatom, hogy jelenleg mpl4 sima ügy és a cél mpl6. Egyrészt ott úgy is megint minden kevés lenne. tervezni meg ilyen költségeknél mpl10-re kell, mert szinte csak a majdnem maxos cuccok jöhetnek szóba.Segítséget mindenkitől elfogadok. Elolvasom. Amióta segít mindenki, értem már a csíziót
Nekem most minden segítség, mert megakadtam picit, és nem is nagyon vagyok belemerülve a részletekbe. Jó ha több vélemény van.
Egymás megértése meg random
(#21768) mikromanus :
Mpl10-en akarok játszani, úgy hogy közben fel tudjam venni a telefont és kilépni a játékból pár percre, amíg lerendezem a bizniszt
Milyen jó is lenne már -
Cyberbeni
addikt
válasz
Helmoras #21763 üzenetére
Akkor csak a 3 defenzív passzív miatt bukod például a combination strikeot. Sweeping wind sebzést nem növeli az attack speed. A legjobb gear meg nem egyenlő a legnagyobb dps-el, hanem amivel a leggyorsabban és biztosabban tudsz MP10-en farmolni. Ezt sem a fear, sem a 0/1 ls fegyveres megoldás nem segíti.
Marquise gemek mellett azért már csak cél az MP10. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Helmoras #21757 üzenetére
Ezért mondom, hogy dupla ls kell, ha a legjobban akarsz kijönni. EF helyett meg valami bazi rare, sok sebzéssel, dexszel, ls-el, chd+sockettel, ha már a legjobb setupnál tartunk.
Vagy nem tudom hova akarod te betuszkolni a serenityt, de mindegyik skill hiánya sok sebzéscsökkenést jelent. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Helmoras #21751 üzenetére
1ls mellé nem árt a több védelem, meg reflectesek miatt kell a serenity. Nem kell sajnálni a dupla ls-re a pénzt, mert a végén nem jössz ki anélkül jobban. (Ha van ls+socket és chd+socket wkl, akkor a ls-eset elég reflectesek ellen felkapni, ha 200k++ unbuffed dps-el, és sok resistel/armorral rohangálsz, és reflecten kívül nincs baj sehol az élettöltéssel.
-
davidsz
senior tag
válasz
Helmoras #21710 üzenetére
Gorneck WH övére beneveznék
Egy ilyen coldos jól jönne lehet.
Kifutottam a szerk. időből.
(#21714) Sirandrish:
Tudom... Állat vagyok.
Jojo ... inkább durr bele bumm módi járja nálam.
A szerencsétlen inkáb a random craft és drop. ezt kompenzáltam némi golddal. Elgurult a gyógyszer és berágtam, beruháztam... de most legalább élvezem a játékot, és nem bosszant, hogy nem potyog semmi. -
davidsz
senior tag
válasz
Helmoras #21710 üzenetére
A Craft sokat lendítene a dolgon, ha összejönne ... sajnos túl vagyok vagy 400 crafton és ezek lettek a legjobb cuccok, amik rajtam vannak.
Nekem is kicsit furcsa, hogy kevés a dps...Nézegettem más felállásokat is, az alapján próbáltam összerakni a geart. Ott mindenhol többet hozott.
Akárhonnan nézem vagy egy vagyon lesz a következő lépés, vagy craft összejön. Sajnos balszerencsések közé tartozom, és nem sikerül. Lehet meg kellene várnom a következő 1.0.8 patch-t
A 110-es kavicsot azért mertem betenni armorba, mert szerintem az marad. Resi miatt is az elég maxos közeli.
A resit kevésnek érzem kicsit. Mpl4-en refiseknél néha hamar összecsuklom, ha nem figyelek. Ezért sem könnyű a rare gyűrű csere.
-
Gorneck
legenda
válasz
Helmoras #21230 üzenetére
Nem rémlik ilyesmi...mióta monkozom ez ilyen. Pecsben meg még több life-val sebez.
Solo-ba én már mpl6 és afelett is elég hasznosnak tartottam még sima trash esetén is. Mondjuk mást nem is nagyon tudnék vinni...
Ha már nem kell átportolnom a köv elitre mert az első amit le tudok csapni egyhiteli a többit már megéri vinni...
De persze számtalan más opció is van...harang, seven-side, lashing...viszont vhogy ennél maradtam meg...bár mostanában próbálkoztam a lashinggel elég sokat...de vhogy nem az igazi...a knock még oké...de pikk pakk lezabálja a spiritem.
Überekre majd legközelebb tuti viszem...ghomon elég látványos hp csökkenést okoz, ha jól osztom be... -
davidsito
aktív tag
válasz
Helmoras #19874 üzenetére
Igen, én is kíváncsi lennék.
Az biztos nekem sem jobb, sem rosszabb nem lesz.
Én vettem 2012-ben egy játékszoftvert 12.000 Ft-ért.
Nem gondoltam, hogy 600 órát fog kisajátítani az életemből. (és még mennyit fog?)
De ami itt folyik, az őrület.
Nem gondoltam volna, hogy ez lesz ... ráadásul sok mindent nem is értek még mindig.
A családi élet, a napi 8 óra munka után szépen befészkelte magát ez a diablo 3.
Az tuti, hogy a 4-et meg nem veszem, nehogy rákattanjon a gyerek! -
-
Rayner
őstag
válasz
Helmoras #18654 üzenetére
megnéztem volna ma reggel azoknak az arcát akik pl többszáz millát fektettek az elmúlt napokban amu flipelésbe
mondván ha akkora az esélye a jó rollnak mint HF ringnél akkor nagy baj nem lehet.
Ahogy nézem az elmúlt pár órában a linkeket elég sok a jó roll. 20-50 amuból 1 volt mindig ami 500m kategóriás volt -
Sárpac
nagyúr
válasz
Helmoras #18110 üzenetére
Esküszöm ti vakok vagytok vagy mi?
Mind a 3 main statosból féláron dobálják ki a gatyákat sokszor egyszerre(erre mennyi az esély zsenik?), ezeknek a gatyáknak az előállítási költsége legjobb esetben is minimum 50M de én 100M felett is kraftoltam már és nem dobott ilyet egyszer sem! Kezd már összeállni?(#18115) mikromanus nézz már rá a buyoutra fehér mit is jelet akkor, hogy is van rendezve?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Helmoras #18104 üzenetére
Akkor mondok jobbat keress rá a kesztyűkre AS6 CHC 8 CHD 30 main stattal allressel és a nélkül! Helyzet hasonló a fegyvereknél is!
mikromanus : meg azt, hogy az utolsó BO tétel közel fele az előzőnek és ahoyg elmegy jön a következő!(pont ezért nem érdmees megvenni ritka kivételtől eltekintve)
(#18109) Agro csak tudod egy ilyen statos gatyát lekraftolni 80-100M nagyjából mire esik egy!
-
mikromanus
veterán
-
SLYM
veterán
válasz
Helmoras #17547 üzenetére
hobbiból olvasgatok ezek után, tehát mondhatjuk, hogy "értek hozzá". arról nem is beszélve, hogy ezen ma senki sem vitatkozik, ez tény, olvass pár tesztet, aztán akkor te is képbe kerülsz. a flame egyébként ott kezdődik, hogy egyáltalán felhozod, hogy van ilyen vita, mikor ez kb szerintem itt rajtad kívül senkit se érdekel. nem is értem kit érdekes, hogy egy alkatrésze a számítógépnek milyen márka. az agyam eldobom mikor ezekről olvasgatok itt a fórumon...
-
jjc
aktív tag
válasz
Helmoras #17505 üzenetére
én csak tempest rush-hoz használom. nincs rajta még ls sem. ár-érték arányban a skorn nyerő. 150m-ért már elég jót lehet kifogni. persze ls-esről beszélek. én nem tudtam megszokni a lassúságát, de sokan szeretik.
@libria: senki sem mondta, h van értelme. csak az látszik belőle, h mindenki unja már a farmolást és hülyéskedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest