- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Na eza hétvége is eltelt szokásosan Zsuval voltam...szeretem jól érzem magam vele.
Pénteken nem is volt dugó kifelé tiszta röhej....bkv te vagya leggyengébb láncszem viszlát...nem kell ide bkv csak gyalogosok bicajosok meg aki teheti kocsiva menjen ennyi.
Sikerült az év első halát megfognom egy 5 dekás keszeget hurrá..de jövő héten megyünk komoylna peccantani akkor tán kilósba lesz ekkora

Egész jónak tünik eza uj pirelli gumma de még a végső értékelésig várok.Annyit nem autóztam azé hétvégén.
Voltam egy vidéki piacon tisztára elfogott a zsibvásár jelleg de jó volt csomo klassz cumo van jó áron ami pesten nem kapható.
Ma kiba jó idő volt kicsit barnultam is, ideje volt már.
Holnapmegint melo szokásosan kezdődik egy ujabb hét.
Semmi kedvem edzeni megint szerintme egyszerűbb ha abbahgyom és nem gyötröm magam olyannal amihez nincs kedvem, más testmozgást találók ki.
Néztem tegnap este ezt az uri gelleres műsort hát ez az ember egy szégyne megérdemelne egy arcon talpalást, ekkora marketing xar észjátszást.
Aktív témák
- Milyen switch-et vegyek?
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- DJI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MacBook Air M2 Silver 8GB RAM 256 GB SSD
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor - HIBÁTLAN!
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest