- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Na eza hétvége is eltelt szokásosan Zsuval voltam...szeretem jól érzem magam vele.
Pénteken nem is volt dugó kifelé tiszta röhej....bkv te vagya leggyengébb láncszem viszlát...nem kell ide bkv csak gyalogosok bicajosok meg aki teheti kocsiva menjen ennyi.
Sikerült az év első halát megfognom egy 5 dekás keszeget hurrá..de jövő héten megyünk komoylna peccantani akkor tán kilósba lesz ekkora

Egész jónak tünik eza uj pirelli gumma de még a végső értékelésig várok.Annyit nem autóztam azé hétvégén.
Voltam egy vidéki piacon tisztára elfogott a zsibvásár jelleg de jó volt csomo klassz cumo van jó áron ami pesten nem kapható.
Ma kiba jó idő volt kicsit barnultam is, ideje volt már.
Holnapmegint melo szokásosan kezdődik egy ujabb hét.
Semmi kedvem edzeni megint szerintme egyszerűbb ha abbahgyom és nem gyötröm magam olyannal amihez nincs kedvem, más testmozgást találók ki.
Néztem tegnap este ezt az uri gelleres műsort hát ez az ember egy szégyne megérdemelne egy arcon talpalást, ekkora marketing xar észjátszást.
Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest