- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Jajj ezek a nők..már megint Zsuzsika...már megszoktam hogy összekapunk.már nem is érdeel igazán.megvagyunk és kész.lehetne rosszabb is nem törődők ezzel többet.
Hihetetlen ma elmondtam muternak mia s írámom a leányzóval és erre még ő is melléállt..hát vazz egy világ omlott bennem össze még az anyám is ellene van...nme hiába mindne nő ugyanolyna és összetartanak zsaroljáka pasikat.

BAXXÁK mega holnap sztrájkot nagyon elszurják a napomat, melo, edzés, uszás, zsuzsiékhoz, netán buli..mind mind csődbe megy
..lehetséges.amugy meg fos idő van kedvem is punnyadt nagyon, kéne peccantani deilyne időbe.jártama dunakeszis buyway walter pecacentrumba melegen ajánlom nagyon zsír hely választékban és árban a személyzet paraszt de lexarom kibírom azt a 2 percet.

kéne uj telo meg gép ezeken vacilálgatok, majd meglátjuk fizunál.
fenn van az pirelli p6 a bömösön én nagyon nehéznek érzem rmeélem ha megkopik vagy igazi meleg lesz ez elmulik.
Aktív témák
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Apple watch Series 8 45mm cellular gyári 99% akku
- TeamGroup 2x8GB 16GB DDR4 2666MHz
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..lehetséges.