Hirdetés
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Íme az új Android Auto!
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Lurdyba de jó volt a bowling olyna jól éreztem magam.....kivételesne enm tünt sznob helyneka placc....kemény fej fej melelttiküzdelemben végén letoltam havert 3ponttal 4 kör utána...rekordpontom 132 neki sikerült egy 134et nyomnia...pedig szépen kezdtem..4 körből 3 strike....mondjuk én régebb óta ismerem ezt a sportot alias erkölcsi győzelem nekem
Szép lett a sherpa nem ment szét, remélem impregnáló maradt.
Ma irtó jó volt edzésen de azért csak 3x megyke mostantól mert elfogyott a mű koksz
Ebikeos vételről elcsusztam mind1..pedig haver is akart volna rendelni...
Tök jót autoztam hétvégén...egy bravo megpróbált tolni én bevettem a kanyart 70nelő majdnem beleszédült egy oszlopba....ha sikerült volna neki még lelki győzelmet is arattam volna hatalmas hahotával...luzer.
És meg van a tuti party is ezt kívántam karácsonykor
Groove és Cascada utána a 3. kedvencem..Rocco&Bass-t in budapest..ott a helyem. 
Ma megnéztem egy filmet a nőmre hajtok címmel... érdekes a címe nem utal a tartalomra..kicsit elgondolkozok most magam és zsuzsi kapcsolatán....hmmm...nem is tudom.
Azt mondták holnap mehetke forgatásra de mégse,köcsögök átvertek...holnap felveszem a elöző lét azt hello nekik. me megint votl végre valami ellenőrős sztori már épp ideje olyna uncsi volt a bkvn utaznom, luzerek.
egyre rosszabb ez a billentyűzet a space-szel egyetemben kár pedig szerettem...
fáradt vok mek aludni.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Warhammer 40.000
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest