- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Lurdyba de jó volt a bowling olyna jól éreztem magam.....kivételesne enm tünt sznob helyneka placc....kemény fej fej melelttiküzdelemben végén letoltam havert 3ponttal 4 kör utána...rekordpontom 132 neki sikerült egy 134et nyomnia...pedig szépen kezdtem..4 körből 3 strike....mondjuk én régebb óta ismerem ezt a sportot alias erkölcsi győzelem nekem
Szép lett a sherpa nem ment szét, remélem impregnáló maradt.
Ma irtó jó volt edzésen de azért csak 3x megyke mostantól mert elfogyott a mű koksz
Ebikeos vételről elcsusztam mind1..pedig haver is akart volna rendelni...
Tök jót autoztam hétvégén...egy bravo megpróbált tolni én bevettem a kanyart 70nelő majdnem beleszédült egy oszlopba....ha sikerült volna neki még lelki győzelmet is arattam volna hatalmas hahotával...luzer.
És meg van a tuti party is ezt kívántam karácsonykor
Groove és Cascada utána a 3. kedvencem..Rocco&Bass-t in budapest..ott a helyem. 
Ma megnéztem egy filmet a nőmre hajtok címmel... érdekes a címe nem utal a tartalomra..kicsit elgondolkozok most magam és zsuzsi kapcsolatán....hmmm...nem is tudom.
Azt mondták holnap mehetke forgatásra de mégse,köcsögök átvertek...holnap felveszem a elöző lét azt hello nekik. me megint votl végre valami ellenőrős sztori már épp ideje olyna uncsi volt a bkvn utaznom, luzerek.
egyre rosszabb ez a billentyűzet a space-szel egyetemben kár pedig szerettem...
fáradt vok mek aludni.
Aktív témák
- Tesla topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trollok komolyan
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mini PC
- Házimozi haladó szinten
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest