- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
hangulatom kicsit nyomott de oltogatnak ma 1 bulival

majdnem tönkrevágtama gépema shifttel nem probálgatom nem bírja lefagyogat, azt hittem lehalt az alaplap avgy vag kiderült bios.t kell resetelni elemet kivettme jo lett.para volt.1 hétig nem is voltam.
Eza Timis dolog is ugy érzem nem életme kapcsolata lesz nemmindig jó íriányba menneka dolgok mind1 ha ennek vége lesz tuti nem kell senki.nem erőltetem magam értelmetlenmindne nő ugyanolyan.elvagyok de rossz dolgokat sejtek...
peca nem votl pedig holnap is lehetne lehetett volna mult hétvégén is csak a zseton hiányzik azta keveset is csajommal költöm el...áhhh ennyit nem ér már az egész én lemondjka buliról, gépről, pecáról kocsiról.....
melo lezs jövő héten szerintme mert haverrla összefogok és megyünk akárhova kell....a 4770...vagy a 250GTS....
Need4Speed my life.bmw my heart.
gyúrsát unom de megyeget.hát vll fejlődik többi nem..pedig épp fordítva kéne..figyelnem kell mert a jo poloim kicsik lesznek.

kell a rosebbnek ékszer elhagyni elvagyok én nélküle pedig megint láttam egy helyen 8é egy ezüstláncot faintosat.
majd valaki cska megszán szülinapra.27 akkor 27 gramossal
Házimunkákat ma letudtam szal holnap nem tudom mit cisnáljak ezért kéne elmenni bebaxni

kocsi megyeget készültek róla egész okés képek AE. most jol látszik. [link]
mult héten moziünnepeztünk meg élveztüka napsütést hétvégén most is valszeg ilyesmi lesz avgy tán erotikaparádé

Aktív témák
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest