Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
de hamar repül az idő ejha...
uj melo bejövős d ehosszútváon elsz pénz, addig keresek mást, de legalább valami reménysugár1.
excsaj 1 köcsög nem istartom vele a kommuikációt jó ez így.uj alakulóban de hisztis az is nehéz eset mindne nő.remény2.Haverekkel egyre jobban megvagyok és egyre többen vannak.remény3
peca nem volt enm is lesz félek leszokóban vagyok róla kár.már nem fog meg, annyira mint régne mondjuk pénz idő nem kedvez mostanság.
kocsi megyeget amíg így van gurul nem fogllakozok vele.
Buli volt mlt héten is 3, kell aza vessző mert félreérthető
, uj nővel, meg nélküle is valahogy nem éreztem jól magam, lehet beleszerettem kicsit
...jujj nem kéne de sjanos ez van.....Edzés bivalyul megy szal mindne oks remény4.
Házimelo igy is vane gyre javul a helyzett itt is.
Meg amugy is jó kedvem van, döng a zene, este buli, eső, ahverok, csjaok, és itt vár a fütyülős meggy ne legyke happy és boldog.

dede....
csáááááááááááááááááááááááóóóóóóóóóóóóóó
és alényeg...míííííííííííít nézeeeeeeeeeeee

Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Gyúrósok ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, uj nővel, meg nélküle is valahogy nem éreztem jól magam, lehet beleszerettem kicsit
...jujj nem kéne de sjanos ez van.....